Webmaster Geschrieben 9. Januar 2011 Teilen Geschrieben 9. Januar 2011 Bediüzzaman'ın Talebesi Mehmet Fırıncı: Bu film Bediüzzaman'ın hayatta çektiği, eza, eziyet, cefa ve meşakkatlerin anlaşılmasına vesile oluyor. Filmi herkesin izlemesi gerekir. Bu filmi izlemezsek nasıl cemaat oluruz. Bediüzzaman'ın Talebesi Abdullah Yeğin Bu film hakkında “Ancak bu kadar olur” denir. Çok büyük emek ve masraflar yapılmış. İnşaallah İslâma kuvvet verilmesine vesile olacaktır. Bediüzzaman'ın Talebesi Abdulkadir Badıllı Çok güzel bir çalışma. Tebrik ediyorum. Takdir ediyorum. Üstadı dünyada duyulmasına vesile olacak, bir çok insanın intibahına, tanımasına, uyanmasına vesile olacaktır. Bediüzzaman'ın Talebesi Said Özdemir: Filmi izlerken duygulandım. Hakikaten duygulandıracak hadiseler ve tablolar da vardı. Herkesin seyretmesini tavsiye ederim. Yalnız dikkatli izlemeleri, incelemeleri lazım. Filme çok dikkat edilmesi gereken yerler ve mesajlar var. Zitieren Link zu diesem Kommentar Auf anderen Seiten teilen Mehr Optionen zum Teilen...
Afterlife Geschrieben 9. Januar 2011 Teilen Geschrieben 9. Januar 2011 Hm, daha bakmadim Filme. Allah nasip ederse seyretmeyi düsünüyorum. Zitieren Link zu diesem Kommentar Auf anderen Seiten teilen Mehr Optionen zum Teilen...
Empfohlene Beiträge
Dein Kommentar
Du kannst jetzt schreiben und Dich später registrieren. Wenn Du ein Konto hast, melde Dich jetzt an, um unter Deinem Benutzernamen zu schreiben.