Fatih.I. Geschrieben 15. August 2007 Teilen Geschrieben 15. August 2007 Rhonda Byrne`nin yazmis oldugu Kitap "The Secret" - (Türkce:SIR) tevafukken, bir Kirtasiyeden aldim. Daha Türkiyenin en cok satilan Kitap-i oldugunu bilmiyordum....AMA keske almasaymisim, cunki bosuna parami o Kitap-a harcamisim.... :wand: ...Siz benim yapdigim hatayi yapmamaniz icin, bu kitap-i burda tanitma geregini duydum... "The Secret" kitap-i almamanizi tavsiye ederim, cunki bu kitapin icerigi Islam Dinine coook uzak ve aykiri bir sekilde yazilmis... Nedenler: - Kisinin kendine tapmasini anlatiyor (Örn.: Insanin her elde ettigi kendi gücünden kaynaklandigini anlatiyor...) - Hersey-i Kaainât'a bagliyor (Herseyin Allah (c.c.) tarafindan tasarlandigi böylece inkar ediyor!!!) - Rhonda Byrne, Kitapinda SIR olarak tanimladigi --> "Cekim Yasasi" , insan her elde etmek istedigini kendine cekiyormus, yeterki insan o istedigini yapmak istesin (Örn.: Birseyi cok yapmak istersen, o sana, miknatisin demiri cektigi gibi gelirmis...bunu'da Kaainâta bagliyor... :explode: ) Buna nazaran Islam Dinine uyumlu muhtesem bir sekilde yazilmis olan bu tür Kitaplar olarak Muhammed Bozdag'in yazmis oldugu kitaplari tavsiye ederim...(Örn.: "Düsün ve Basar" ; "Istemenin Esrari" veya " Ruhsal Zeka"...) http://www.ilife.ca/images/secret-4cd.jpg Zitieren Link zu diesem Kommentar Auf anderen Seiten teilen Mehr Optionen zum Teilen...
yilmaz Geschrieben 20. Oktober 2007 Teilen Geschrieben 20. Oktober 2007 Böyle sacma-sapan seylerle Ecnebiler Ülkede genclerimizin Zihnini zehirlemeye calisiyorlar. Zaten bi Kitapsizin Kitabi ne kadar olabilirki. Allah bilir ya, ama Bestsellerliste´de Hile filanda olabilir. Zitieren Link zu diesem Kommentar Auf anderen Seiten teilen Mehr Optionen zum Teilen...
exelans Geschrieben 21. Oktober 2007 Teilen Geschrieben 21. Oktober 2007 okudum bu kitabi. insan bu kitabi okuduktan sonra pozitif düsünmeye basliyor bence.... Zitieren Link zu diesem Kommentar Auf anderen Seiten teilen Mehr Optionen zum Teilen...
Fatih.I. Geschrieben 21. Oktober 2007 Autor Teilen Geschrieben 21. Oktober 2007 insan bu kitabi okuduktan sonra pozitif düsünmeye basliyor bence.... Dogru. Insan positif düsünmeye basliyabilir. AMA sacmasapan seylere bagladigi icin sebepleri vs. bu kitapi cok sacma buluyorum ve islama uygun olmayan bir sekilde yazilmis. Positif düsünmenize yardimci olacak olan su kitapi okumanizi tavsiye ederim: "Düsün ve Basar" (M.Bozdag) Zitieren Link zu diesem Kommentar Auf anderen Seiten teilen Mehr Optionen zum Teilen...
yilmaz Geschrieben 21. Oktober 2007 Teilen Geschrieben 21. Oktober 2007 Positif düsünmenize yardimci olacak olan su kitapi okumanizi tavsiye ederim: "Düsün ve Basar" (M.Bozdag) Bu Kitapi bende tavsiye edebilirim Zitieren Link zu diesem Kommentar Auf anderen Seiten teilen Mehr Optionen zum Teilen...
Empfohlene Beiträge
Dein Kommentar
Du kannst jetzt schreiben und Dich später registrieren. Wenn Du ein Konto hast, melde Dich jetzt an, um unter Deinem Benutzernamen zu schreiben.