Webmaster Geschrieben 17. August 2011 Teilen Geschrieben 17. August 2011 KARA LİSTE Yoğun istek üzerine bu kara listeyi oluşturuyoruz. Bu listeye şirk ve isyan sözleri ve tanrı kelimesini içeren türkce şarkılar alınacaktır. Bu tür şarkıları fark ettiğinizde, lütfen bize bir E-Mail ile, şarkıcıyı ve şarkının ismini bildirin. E-Mail adresimiz: MasterMisawa@gmx.de Not: Bir de "ahlaksız" ve "günah" kategorisi açsaydık, herhalde bilgisayarımızın kapasitesi yetmezdi! Şirk: Ahmet Selçuk İlkan - Son Romantik Alişan - Var Ya Cankan - Aşkım 2 Cenk Eren - Sen Beni Yaratdın Cenk Eren feat. Nüket Duru - İyiki Varsın Çılgın Sedat - Delikanlı Gibi Ebru Gündeş - Fırtınalar Ege - Evlilik Yaramamış Sana Emre Altuğ - Aşk-ı Kıyamet Erol Evgin - Ben İmkansız Aşklar İçin Yaratılmışım Erol Evgin - İbadetim Fatih Ürek - Unuturmu Hiç Hakan Peker - Yak Beni Hande Yener - Sen Yoluna Ben Yoluma Hatice - Çat İbrahim Tatlıses - Namerd Olayım Mahsun Kırmızıgül - Sevdim Nadide Sultan - Alışkanlık Yaparım Nüket Duru feat. Cenk Eren - İyiki Varsın Rafet El Roman - Sakla Beni Rafet El Roman - Sevda Yoli Rober Hatemo - Tanrım Seda Sayan - Bebeğim Selami Şahin - Dayan Be Gönlüm Sezen Aksu - Tanrı İstemesse Yalın - Zalim Yıldız Tilbe - Aşkın İçinde Aşk Var Yılmaz Erdoğan - Kızım Berfine İsyan: Adnan Şensez - İtirazım Var Ben Deniz - Tanrım Baştan Yarat Bülent Ersoy - İtirazım Var Candan Erçetin - Sevdim Sevilmedim Çağlar - Kıyarım Canıma Ebru Destan - Tokat Ebru Gündeş - Ben İnsan Değilmiyim Ebru Gündeş - Söyleyin Ebru Gündeş - Tövbekar Ege - Hurmagözlüm Emel Müftüoğlu - Gel Günaha Girelim Emel Müftüoğlu - Kader Emel Sayın - Tanrım Beni Baştan Yarat Gökhan Özen - Kader Utansın Hakan Altun - Yaralı Bir Aşkın Öyküsü Hakkı Bulut - Ben Tövbemi Geri Aldım Harun Kolçak - Karşıyım İbrahim Tatlıses - Ben İnsan Değilmiyim Müslüm Gürses - Tövbekar Orhan Gencebay - Batsin Bu Dünya Rober Hatemo - İtirazım Var Rober Hatemo - Tanrım Seda Sayan - Tövbekar Tanrı: Ahmet Selçuk İlkan - İkimiz Aynı Günde Doğmuşuz Ayna - Topraktan Ötesi Yok Ben Deniz - Tanrım Baştan Yarat Buhse - Mutlu Ol Yeter Cem - Ben Bu Şarkıyı Sana Yazdım Çağlar - Kıyarım Canıma Demet Akalın - Tanrı Kaldı Devran Çağlar - Sen Söyle Tanrım Ebru Gündeş - Ben İnsan Değilmiyim Ebru Gündeş - Hasret Rüzgarları Ebru Gündeş - Şahane Emel Sayın - Tanrım Beni Baştan Yarat Fatih Ürek - Unuturmu Hiç Ferdi Tayfur - Sevgili Benim Ferdi Tayfur - Tanrım Nasıl Sevdim Gökhan Özen - Tabir-i Caizse Gökhan Tepe - Belki Aşk Belki Hüzün Gülben Ergen - Ateş Böceği Gülden Karaböcek - Ne Zaman Bitecek Tanrım Bu Azab Gülşen - Al Tanrım Hande Yener - Acı Veriyor Hilal Cebeci - İnşaallah Hülya Avşar - Sensiz Kaldım İnan İbrahim Tatlıses - Ben İnsan Değilmiyim İbrahim Tatlıses - Namerd Olayım İbrahim Tatlıses - Mutlu Ol Yeter İzzet Yıldızhan - Tanrı İstemesse Yaprak Düşmez Kayahan - Seninle Herşeye Varım Ben Kıraç - Olur Ya Kıraç - Razıysan Gel Lara - Dilekler Tutdum Lara - Tövbekar Lara - Yaz Arkadaş Murat Kekili - Çılgın Mustafa Sandal - Yok Gerekcem Mustafa Sandal - Tövbeleri Yamalı Mustafa Yıldızdoğan - Haykırayım Müslüm Gürses - Tanrı İstemezse Müslüm Gürses - Tövbekar Nalan - Gücüm Yetmez Nalan - Karaları Bağladım Orhan Gencebay - Bozamassın Beni Orhan Ölmez - İzlerini Siliyorum Özcan Deniz - Ah O Gözlerin Özgün - Elveda Petek Dinçöz feat. Kutsi - Doğumgünüm Rafet El Roman - Bir Melek Diliyorum Rober Hatemo - Tanrım Serap Sapaz - Tanrım Serdar Ortaç - Yapraklar Sezen Aksu - Tanrım Sezen Aksu - Tanrı İstemesse Soner Arıca - Vefasız Tarık Ata Şimsek - Nazar Uğur Arslan - Halil İbrahim Yavuz Bingöl - Tanrı´dan Diledim Yılmaz Erdoğan - Kızım Berfine Zitieren Link zu diesem Kommentar Auf anderen Seiten teilen Mehr Optionen zum Teilen...
Empfohlene Beiträge
Dein Kommentar
Du kannst jetzt schreiben und Dich später registrieren. Wenn Du ein Konto hast, melde Dich jetzt an, um unter Deinem Benutzernamen zu schreiben.