61Trabzonlu Geschrieben 6. Dezember 2011 Teilen Geschrieben 6. Dezember 2011 (bearbeitet) 1. Hâ Mîm. 2. Vel kitâbil mubiyn. 3. Innâ enzelnâhu fî leyletim mubâraketim innâ kunnâ munzîriyn. 4. Fîhe yufrakullu emrin hâkiym. 5. Emrân min îndinâ. Innâ kunnâ mursîliyn. 6. Rahmetem mir rabbik. Innâhû huves semiûl âliym. 7. Rabbis samavati vel ardi ve mâ beyne humâ. In kûntum mûginiyn. 8. Lâ ilâhe illâhû ve yûhyi ve yumîd. Rabbukum ve rabbû ebâ ikumul evveliyn. 1. Hâ. Mîm. 2. Apaçık olan Kitab'a andolsun ki, 3. Biz onu (Kur'an'ı) mübarek bir gecede indirdik. Kuşkusuz biz uyarıcıyızdır. 4. Her hikmetli işe o gecede hükmedilir. 5. (Yani)katımızdan (verilen her) emir. Çünkü biz, peygamberler göndermekteyiz. 6. Senin Rabb'inin acıması gereği olarak (gönderdiyimiz elçilere o gece emirlerimizi bir bir açıklar,vahiylerimizi bildiririz) .Doğrusu o işitendir ,bilendir. 7. Eğer kesin olarak inanıyorsanız (bilin ki Allah), göklerin, yerin ve ikisi arasında bulunanların Rabbidir. 8. O'ndan başka ilâh yoktur. (Her şeyi O) diriltir ve öldürür. Sizin de Rabbiniz, önceki atalarınızın da Rabbidir. Bearbeitet 6. Dezember 2011 von 61Trabzonlu Zitieren Link zu diesem Kommentar Auf anderen Seiten teilen Mehr Optionen zum Teilen...
61Trabzonlu Geschrieben 20. Dezember 2011 Autor Teilen Geschrieben 20. Dezember 2011 *~* Schleichwerbung *~* Zitieren Link zu diesem Kommentar Auf anderen Seiten teilen Mehr Optionen zum Teilen...
Empfohlene Beiträge
Dein Kommentar
Du kannst jetzt schreiben und Dich später registrieren. Wenn Du ein Konto hast, melde Dich jetzt an, um unter Deinem Benutzernamen zu schreiben.