Zum Inhalt springen
Qries Qries Qries Qries Qries Qries

Empfohlene Beiträge

• Antworten 59
  • Erstellt
  • Letzte Antwort

Top-Benutzer in diesem Thema

Top-Benutzer in diesem Thema

@Ademade

adem kardes ( :) ) amazonda belli bir ücretin üstünde oldugu zaman ancak gönderme ücreti ödenmiyor. O da sanirim 10 e falan olmali.

Öte yandan ben aslinda kitabin ismini merak etmistim. Cünkü ben de ayni yazarin bir kitabini (Schöpfung nach Maß) booklooker.de den siparis verdim. Orada kullanilmis kitaplari cok ucuza satiyorlar. Merak etmemin sebebi bu.

adem

@Ata

Demek kizismali ve sicak sohbet olarak gördün yazismalarimizi?....

Bu bizim her zamanki halimiz.....:))

Normal bir yazisma idi. Buraya yazilamayacak durumda olan mesajlari, birbirimize kisisisel olarak gönderiyoruz zaten, iyi ki onlardan haberin yok..:)))

Yasinin kücük olmasiyla neden DISLAYALIM ki seni, bunun icin bir neden yok..

Yani bana 19 yasinda demisdinde bende düsündüm beni cok büyük birisi, yani hem yas hemde ilmi olarak, görmeyin.

Sizlerin yazilariniz benim cok hosuma gidiyor. Bu sayfaya girip yaziarinizi okuyunca hem o konuda bilgi kazanmis oluyorum hemde zevk aliyorum. Masallah yazilariniz cok kaliteli. Allah sizlerden razi olsun...

Bende kendi capimda kücük kücük arastirmalar pesindeyim. zamanim yetdikce ve imkanim oldukca kendimi allahi bulma yolunda gelistirmeye calisiyorum. Sizinde yardiminizla bu hedefime insallah daha hizli ulasirim...:-)

Vesselam...

Ne güzel iste ! Keske benim de 17 yasimdayken bu kadar cok firsatim olsaydi...Tebrik ederim seni...

Sadece okuldaki bilgilerle yetinmemeli, sen en dogrusunu yapiyorsun.Hatta Jugend Forscht isimli yarismaya da katilabilirsin.21 yasinin altindaki genc ögrenciler katilabiliyor o yarismaya..Avusturya icin de mutlaka gecerlidir sanirim..Bazi ögrencilerin yaptigi arastirmalar, icatlar cok iyi paralar ve derecelerle ödüllendiriliyor..Kimisi buluslariyla isi adami veya bilimadami kategorisine bile yükseldiler sonradan...

Ilkönce yaptigin arastirmalari oraya gönderiyorsun, eger kabul ederlerse yaptigin arastirmalari, ancak o zaman live olarak yarismaya katiliyorsun.Rezil olup dönülecek birsey yok ki, rezil olmaya firsat dahi vermiyorlar yanii....Life olarak o yarismaya katilabilmek dahi kazanc olarak yeter, ileride bir referansin olur hem de...

Arkadaslar Jeremy Rifkinin Darwinin Cöküsü diye bir kitabi yok. Darwinin cöküsü kitaplarindan birinin bir bölümü sadece. Bir Türk yayinevi kitabin bi rbölümünü türkceye cevirip yayinlamis. Kitabin tamaminin adini bilmiyorum. Arastirdim ama bulamadim.

Yayinevine direk sorulabilir belki.

Adem

@Adem

Ahi kitabin asil ismi "Algeny: A new world, a new world". Ufuk yayinevi sadece 3. ve 4. bölümünü tercüme etmis. Fakat asil komple kitap 1984´de "Algeny: A new world, a new world" olarak ilgilizce basilmis. Komple türkce si zeten yok. Ben almancasini ariyorum."Algeny: A new world, a new world"

Cemil

@Webmaster

Galiba kitabin Almanca adini buldum:

Genesis Zwei. Biotechnik - Schöpfung nach Maß

Ve galiba bu benim siparis verigim kitap. Bu kitabi heryerde bulabilirsin. Google arastirdim ve cogu sitede algeny kitabi bu isimle tercüme edilmis.

Booklookerde bu kitab cok ucuza var.

Adem

Dein Kommentar

Du kannst jetzt schreiben und Dich später registrieren. Wenn Du ein Konto hast, melde Dich jetzt an, um unter Deinem Benutzernamen zu schreiben.

Gast
Auf dieses Thema antworten...

×   Du hast formatierten Text eingefügt.   Formatierung jetzt entfernen

Nur 75 Emojis sind erlaubt.

×   Dein Link wurde automatisch eingebettet.   Einbetten rückgängig machen und als Link darstellen

×   Dein vorheriger Inhalt wurde wiederhergestellt.   Editor leeren

×   Du kannst Bilder nicht direkt einfügen. Lade Bilder hoch oder lade sie von einer URL.

• Neu erstellen...