61Trabzonlu Geschrieben 18. Januar 2012 Teilen Geschrieben 18. Januar 2012 İsmail Biçer’e de sanki öleceği malum olmuştu. Vefatından kısa bir müddet önce Fatih Camii İmam-Hatib’i Osman Şahin rüyasında onu Fatih Camii’nin bir köşesinde Kur’an okurken görmüş, rüyasını rahmetliye anlatmış, o da “hangi âyetleri okuyordum, biliyor musun?” diye sormuş. Osman Şahin: “Bilmiyorum” demiş. Bunun üzerine rahmetli İsmail Biçer “Ben de aynı rüyayı gördüm “Li külli ümmetin ecelün fe izâ câe ecelühüm lâ yeste’hirûne sâaten ve lâ yestakdimûn...” âyetini okuyordum”, demiş. Anlamı şöyledir: “Her ümmetin bir eceli vardır. Onların ecelleri gelince ne bir an geri kalırlar, ne de bir an ileri gidebilirler.” (A’râf sûresi, 34) Zitieren Link zu diesem Kommentar Auf anderen Seiten teilen Mehr Optionen zum Teilen...
Sunnit Geschrieben 18. Januar 2012 Teilen Geschrieben 18. Januar 2012 âmîn Rabbimiz bizlere imanli ölmeyi nasib etsin, ve ahirette kayib edenlerden olmayanlardan. Ondan geldik ona dönecegiz. Mein Beileid. Salih rüyalarin var olduguna isaret... LG Zitieren Link zu diesem Kommentar Auf anderen Seiten teilen Mehr Optionen zum Teilen...
61Trabzonlu Geschrieben 20. Januar 2012 Autor Teilen Geschrieben 20. Januar 2012 âmîn Rabbimiz bizlere imanli ölmeyi nasib etsin, ve ahirette kayib edenlerden olmayanlardan. Ondan geldik ona dönecegiz. Mein Beileid. Salih rüyalarin var olduguna isaret... LG Âmin kardesim. Cümlemize inshallah. En son dedigini anlayamadim. "Salih rüyalarin var olduguna isaret.." Ne demek istiyorsun, özür dilerim kardesim. Zitieren Link zu diesem Kommentar Auf anderen Seiten teilen Mehr Optionen zum Teilen...
Sunnit Geschrieben 21. Januar 2012 Teilen Geschrieben 21. Januar 2012 Ne demek istiyorsun, özür dilerim kardesim. Hayirli Geceler Sevgili Kardes, sen neyi tam anlamadin ?? kafandaki sorulari buraya yaz, benim icin daha kolay olur cevab vermek, yoksa zor... ALLAH razi olsun... Zitieren Link zu diesem Kommentar Auf anderen Seiten teilen Mehr Optionen zum Teilen...
61Trabzonlu Geschrieben 23. Januar 2012 Autor Teilen Geschrieben 23. Januar 2012 Mein Beileid. Salih rüyalarin var olduguna isaret... O ne demek? Allah cümlemizden razi olsun Zitieren Link zu diesem Kommentar Auf anderen Seiten teilen Mehr Optionen zum Teilen...
61Trabzonlu Geschrieben 28. Januar 2012 Autor Teilen Geschrieben 28. Januar 2012 kardesim :> Zitieren Link zu diesem Kommentar Auf anderen Seiten teilen Mehr Optionen zum Teilen...
61Trabzonlu Geschrieben 22. Februar 2012 Autor Teilen Geschrieben 22. Februar 2012 Biçer’in defnedildiği 28 Mart 1998 Cumartesi akşamı İskenderpaşa Camii’nde Yatsı namazını müteakip hatim merasimi yapıldı. Cami tıklım tıklım doluydu. Merasimi Nuruosmaniye Camii İmam-Hatibi Alaaddin Şahin idare etti. Merasime İstanbul’un güzide hafızları iştirak etti. Bunların çoğu İsmail Biçer’in talebeleri ve arkadaşları idi. Sayıları kırkın üzerinde idi. Alaaddin Hoca, toplantıya iştirak eden hafızlar çok olduğu için, birer veya ikişer ayet okumalarını, fazla uzun okumamalarını söyledi. Bütün hocaefendiler gerçekten o toplantının mana ve ruhuna uygun âyetler okudu. Hatim merasiminde iki şey camide bulunanları çok duygulandırdı. Bunlardan biri camide yapılan hatimden başka arkadaşları ve talebeleri tarafından o ana kadar 72 hatim daha yapılmıştı. Zitieren Link zu diesem Kommentar Auf anderen Seiten teilen Mehr Optionen zum Teilen...
Empfohlene Beiträge
Dein Kommentar
Du kannst jetzt schreiben und Dich später registrieren. Wenn Du ein Konto hast, melde Dich jetzt an, um unter Deinem Benutzernamen zu schreiben.