Zülal Geschrieben 17. März 2004 Teilen Geschrieben 17. März 2004 Arkadaslar.....okudugum bütün Kitaplari toplasam, Sule Yüksel Senler'in Huzur Sokagindan sonra sizlere muhakkak okumaniz icin tavsiye edebilecegim Kitap "Haram Lokma" dir....Haram Lokma anlatilmaz....okunmasi gereken bir eser....o kadar güzelki gördügünüz gibi anlatamiyorum bile.... Yazari -Raif Cilasun- Ayrica Bu yazarin baska güzel eserleride var....kendimde okudum ve tavsiye ediyorum. -Bir Annenin Feryadi- -Dinmeyen Gözyaslari- -Gafiller- -Beklenen Sabah- Saygilarimla Zitieren Link zu diesem Kommentar Auf anderen Seiten teilen Mehr Optionen zum Teilen...
Hakan Birkan Geschrieben 15. Juli 2004 Teilen Geschrieben 15. Juli 2004 Herkese Selamlar, Bu sahane kitabi herkesin olabilecek en kisa zamanda okumasini tavsiye ediyorum.Simdiye kadarki okudugum romanlar arasinda beni aglatan ender kitaplardan birisi haram lokma.Bu arada erkekler aglamaz tezinide böylelikle cürütmüs oluyorum. Kitabi okurken icinizden birseylerin koptugunu hissedeceksiniz.Bir babanin evlatlarinin bogazindan haram bir lokma sokmamak icin verdigi mücadeleyi, isyerlerinden kovulusunu,buna ragmen hanimiyla beraber inancla hayata sarilmalarini, patronunun cocugunu bir parti sonrasi kacirip, onu bütün topluma örnek bir insan olarak yetistirmesini ve daha nice olaylari bu sahane eserde bulacaksiniz. Cocugunun kacirilis sebeplerini burda yazmiyacagim,onu romanda kendiniz okuyun. Sinemaya vereceginiz parayi bu kitaba verin, (ama yinede Shrek 2 ve Spider Man 2 ye gitmenizi öneririm:)) en sevdiginiz 10 filmi seyretmis kadar olun.Ben Türkiyede yönetmen olsaydim kesin bu romanin filmini yapardim.Birinin aklina birgün böyle bir proje gelir umarim.Saglicakla kalin Zitieren Link zu diesem Kommentar Auf anderen Seiten teilen Mehr Optionen zum Teilen...
Empfohlene Beiträge
Dein Kommentar
Du kannst jetzt schreiben und Dich später registrieren. Wenn Du ein Konto hast, melde Dich jetzt an, um unter Deinem Benutzernamen zu schreiben.