Gbaboc Geschrieben 23. März 2013 Teilen Geschrieben 23. März 2013 Selamun Aleykum Kardeslerim, ben de sizin gibi günahkar bir kulum. Cok günah isliyorum (alkol, sigara, eglence vs gibi seyler degil), bile bile isledigim halde, ilahi, Kur'an, Nasheed gibi seyleri dinlemeyi cok seviyorum. Namaz da kiliyorum, ama kendime biraz münfaik gibi geliyorum. Hem günah isliyorum, hem de o dediklerimi seviyorum. Nasil anlasilmali bu? Simdiden cok sagolun Selamlarimla Zitieren Link zu diesem Kommentar Auf anderen Seiten teilen Mehr Optionen zum Teilen...
Webmaster Geschrieben 25. März 2013 Teilen Geschrieben 25. März 2013 Selamlar, ne kadar günah islerseniz isleyin, namaza devam etmeniz gerekir. Namaz sizi günahlardan arindiracaktir. Hic bir insan günahsiz degil. "Günahlarimi birakayim sonra namaza baslarim" derseniz, hic baslayamassiniz. Zitieren Link zu diesem Kommentar Auf anderen Seiten teilen Mehr Optionen zum Teilen...
Fatih4000 Geschrieben 28. März 2013 Teilen Geschrieben 28. März 2013 Degerli Kardesim, Seytanin sizi kandirmasina izin vermeyiniz. Siz ciddi bir sekilde namazinizi kildiginiz vakit, INSALLAH günahlarinizi birakacaksiniz. Namaz insani hayasizliktan korur. Ögrenilecek cok ilim var, hayatimizda bos seylerin isi yok. Sunu da unutmayin ki, cok kuran okumamiz lazim. Her gün kuran okuyun ve ezberleyin. Allah yardimciniz ve yardimcimiz olsun. Vesselam. Zitieren Link zu diesem Kommentar Auf anderen Seiten teilen Mehr Optionen zum Teilen...
Empfohlene Beiträge
Dein Kommentar
Du kannst jetzt schreiben und Dich später registrieren. Wenn Du ein Konto hast, melde Dich jetzt an, um unter Deinem Benutzernamen zu schreiben.