Onkel Bruce W. Geschrieben 3. März 2008 Teilen Geschrieben 3. März 2008 Calgili dügüne gitmek caiz mi? Zitieren Link zu diesem Kommentar Auf anderen Seiten teilen Mehr Optionen zum Teilen...
Merve Geschrieben 3. März 2008 Teilen Geschrieben 3. März 2008 bilmiyorum ama bana sorarsan calgili dügünün bi diskodan farki yok!.... Zitieren Link zu diesem Kommentar Auf anderen Seiten teilen Mehr Optionen zum Teilen...
power-ohne-streit Geschrieben 3. März 2008 Teilen Geschrieben 3. März 2008 caiz mi caiz degilmi diye yeterli bilgim yok. ama tabii ki calgili düyünden düyünede fark var tabiikine. mesela karisik oynuyorlar veya ayri. ama sonucta pek sünnet-e uygun oldugunu sanmiyorum. peygamberimizin zamaninda olmiyan bisey. ozaman tam dinimize uygun bir sekilde camiilerde yapiliyordu. ve hele bide calgili olupta karis oynaniyorsa, yani bayan erkek karisik, ozaman caiz olan bir yönü kalmaz o düyünün. ve insan evliliye attigi ilk adimda caiz olmiyan yollarda atiyorsa eger, gercekten icler ürpertici bir durum, cunki düyün evliliyin temeli gibi bakilsa, bu durumda temel cürük atilmis oluyor. Yukarida denildigi gibi bir "disko"'dan bir farki bulamazsiniz... sizler ne düsünüyorsunuz? Zitieren Link zu diesem Kommentar Auf anderen Seiten teilen Mehr Optionen zum Teilen...
Legend Killer Geschrieben 4. März 2008 Teilen Geschrieben 4. März 2008 Caiz mi, degil mi, bende bilmiyorum. Herhalde kimse bilmiyor ;-) ama bir konuda hepimiz hemfikiriz herhalde: erkek-kadin karisik dans edilen bir dügünde bulunmak bir mü´min icin sakincali. Zitieren Link zu diesem Kommentar Auf anderen Seiten teilen Mehr Optionen zum Teilen...
Empfohlene Beiträge
Dein Kommentar
Du kannst jetzt schreiben und Dich später registrieren. Wenn Du ein Konto hast, melde Dich jetzt an, um unter Deinem Benutzernamen zu schreiben.