Sahra Geschrieben 1. Dezember 2005 Teilen Geschrieben 1. Dezember 2005 merhabalar, benimde bir sorum olacakti.. Makyaj yaptiktan sonra Abdest Alirsak Kabul oluyormu?? Sahra Zitieren Link zu diesem Kommentar Auf anderen Seiten teilen Mehr Optionen zum Teilen...
Rananur Geschrieben 1. Dezember 2005 Teilen Geschrieben 1. Dezember 2005 Slma. Tam olarak bilmiyorum ama bence makyaj deriye yapismadigi sürece oluyor galiba! Tabi dedigim gibi tam olarak bilmiyorum, bu yüzden büyüklerimizin cevaplamasi daha dogru olur! Bende merak ettim acikcasi. Vesselam Zitieren Link zu diesem Kommentar Auf anderen Seiten teilen Mehr Optionen zum Teilen...
Sahra Geschrieben 3. Dezember 2005 Autor Teilen Geschrieben 3. Dezember 2005 merhabalar, Makayaj deriye yapismadigi sürece oluyor galiba diyorsunuz,ama abdest alinca bütün makyajin gitmesi gerekir.ama wasserfeste makyajlar var bunu yapinca ne olacak.Gerek göz fari veyahut Wimpertusche? bunlar kremle cikartmadigin müddetce tam cikmiyor.. yani bunu demek istiyorumne yapmamiz gerekli? Zitieren Link zu diesem Kommentar Auf anderen Seiten teilen Mehr Optionen zum Teilen...
Rananur Geschrieben 4. Dezember 2005 Teilen Geschrieben 4. Dezember 2005 Ya iste zaten gözünde Wimperntusche oldugu zaman yüzünü yikarsan sakin aynaya bakma korkarsin! Cok berbat gözüküyo o zaman haliyle siliyosun ama iste o zaman Abdest almadan önce siliceksin kremle filan sonra üstüne abdest alicaksin. Ve ayrica duyduguma göre artik cikmayan Wimperntusche cikiyomus, bence onlarda iste abdest gecmez! Nede olsa yapisiyo yani. Vesselam Zitieren Link zu diesem Kommentar Auf anderen Seiten teilen Mehr Optionen zum Teilen...
Webmaster Geschrieben 4. Dezember 2005 Teilen Geschrieben 4. Dezember 2005 Esselam, degerli yazarimiz Cemal Usak´a sordum. Cevabi: Makyajda kullanýlan malzeme önemlidir. Eðer suyun alta geçmesine mani ise, tabii ki abdesti ve guslü engeller. Vesselam Zitieren Link zu diesem Kommentar Auf anderen Seiten teilen Mehr Optionen zum Teilen...
Sahra Geschrieben 4. Dezember 2005 Autor Teilen Geschrieben 4. Dezember 2005 @Rabanur evet zaten wasserfeste wimpertuschne var..onu yazmistimya zaten:-)) @webmaster taman ojedede öyle mesela tirnakta tabaka kaldigi icin abdest olmuyor ama makyajda hertarafa su degiyor.sadece makyaj akip gitmiyor wasserfest oldugu icin..o zaman ne olacak?? ama hic su degmemis olsa tene, o zaman ebdest kabul olmuyor.. Zitieren Link zu diesem Kommentar Auf anderen Seiten teilen Mehr Optionen zum Teilen...
Webmaster Geschrieben 5. Dezember 2005 Teilen Geschrieben 5. Dezember 2005 Acikcasi erkek oldugum gibi makyajdan anlamam. Ama ölcü olarak yazdigimiz gibi: Su geciyorsa abdest kabul olur. Sizinde bahsetdiginiz "tabaka" olusmamali. Zitieren Link zu diesem Kommentar Auf anderen Seiten teilen Mehr Optionen zum Teilen...
Sahra Geschrieben 5. Dezember 2005 Autor Teilen Geschrieben 5. Dezember 2005 @webmaster Allah sizden razi olsun, bu sayfada her soruya cevap verilmesi cok güzel benim cok sorularim var insaallah onlarada yer verirsiniz sahra Zitieren Link zu diesem Kommentar Auf anderen Seiten teilen Mehr Optionen zum Teilen...
Rananur Geschrieben 7. Dezember 2005 Teilen Geschrieben 7. Dezember 2005 Evet Allah razi olsun sorularimiza cevap bulanlardan Allah kimseyi cikmazlarda birakmasin insallah! AMIN Saygilarimla Vesselam... Zitieren Link zu diesem Kommentar Auf anderen Seiten teilen Mehr Optionen zum Teilen...
ZUM WEG ALLAHS Geschrieben 19. Januar 2007 Teilen Geschrieben 19. Januar 2007 Olamz abdest alirken yüzünde yabanci birsey olmicak. Bir ine deligi kadar su deymemis yer lamicak abdest alirken. Hatta kulam memelerine küpe varken su geciremiyorsan iyi onu da cikartman lazim. Yani abdest alirken bir ine deligi kadar kuru yer kalmamaali. Makyajla abdest alamasin. Bazi makyaj mazemeside abdesti bozar yani simdi abdesten sonra diyorum makjaj yapilirsa Zitieren Link zu diesem Kommentar Auf anderen Seiten teilen Mehr Optionen zum Teilen...
Yakuza Geschrieben 19. Januar 2007 Teilen Geschrieben 19. Januar 2007 kardesim, makyaj abdesti bozmaz! Zitieren Link zu diesem Kommentar Auf anderen Seiten teilen Mehr Optionen zum Teilen...
ZUM WEG ALLAHS Geschrieben 19. Januar 2007 Teilen Geschrieben 19. Januar 2007 Nasil bozmaz. Tövbe Estafirullah. Iyi o zaman dudaklar boyali gözlerde Wimpertusche ve sürme olsun. Peki sormasi abes ama nasil ine deli kadar bile kuru kalmicak yüzün. Ne zamandan beri makyaj su geciriyor ??? :fightred: :ungluck: Temiz olmasi lazim yüz veya vücud yani makyajla insan tertemiz mi yani dogarken makyajla mi doguyorlar ??? Zitieren Link zu diesem Kommentar Auf anderen Seiten teilen Mehr Optionen zum Teilen...
Yakuza Geschrieben 19. Januar 2007 Teilen Geschrieben 19. Januar 2007 Bak kardesim. Yazilari okumadan cevap yaziyorsun ve insanlara yalnis bilgiler veriyorsun. Okusaydin, bilirdinki burada 50 kere dendi: Su geciren makyaj var. Su gecirmeyen makyaj var. Allah rizasi icin, önce yazilanlari oku. Zitieren Link zu diesem Kommentar Auf anderen Seiten teilen Mehr Optionen zum Teilen...
nihal Geschrieben 21. Januar 2007 Teilen Geschrieben 21. Januar 2007 yani wasserfest olmadiktan sonra abdest kabul oluyor demi?? Zitieren Link zu diesem Kommentar Auf anderen Seiten teilen Mehr Optionen zum Teilen...
14-Fatih-53 Geschrieben 26. September 2007 Teilen Geschrieben 26. September 2007 sevgili arkadaslar biraz sert olacak ama birsey yazmam gerekir. ya bir yerden ihlal et kural cigne bir yerden ibadet icin abdest al ? bu biraz mantik disi degilmi ? yani hic kilmamaktan elbette abdest alip kilmak milyon kat iyidir. bana burda kimse diyemezki ben bir müslüman kadin olarak makyaj yapmak zorundayim... yani illa yapcaksin yoksa seni isden atariz kovariz asariz keseriz diye birsey yok en azindan almanyada yok belki kuzey korede olabilir. o yüzden (dedim ya sert yazacam ama allah icin yaziyorum) makyajla abdest olurmu sorusuna varmadan, neden makyaj yapiyoruz makyajin dindeki hükmü ne onu bi arastirip sorsak ? benim mantigima ve inancima göre bir kurali cigneyerek baska bir kurali uygulamaya kalkmak islami acidan mantik disidir... vesselam Zitieren Link zu diesem Kommentar Auf anderen Seiten teilen Mehr Optionen zum Teilen...
Empfohlene Beiträge
Dein Kommentar
Du kannst jetzt schreiben und Dich später registrieren. Wenn Du ein Konto hast, melde Dich jetzt an, um unter Deinem Benutzernamen zu schreiben.