Firstsonic Geschrieben 20. August 2005 Teilen Geschrieben 20. August 2005 Evlilik Konusu http://www.sindbad.se/phpBB2/images/smiles/salam.gif Islamda Evlilik konusunda neleri bilmek gerekir? :ugh: ??? http://forum.gruptan.com/images/smiles/razi.png Zitieren Link zu diesem Kommentar Auf anderen Seiten teilen Mehr Optionen zum Teilen...
Levent Geschrieben 20. August 2005 Teilen Geschrieben 20. August 2005 Kardes, Sana bu konu hakkinda bir kitap tavsiye etmek istiyorum. Halit Ertugruldan "Adim Adim Evlilik". Kitapda su konular isleniyor: * Flört, mutlu bir evlilikle sonuçlanýr mý? * Eþ seçmenin kurallarý * Mutlaka bir "Evlilik Sözleþmesi" yapýn * Ailenin temel kurallarý nelerdir? * Akraba evliliðinin getirdikleri ve götürdükleri * Evlilikte mutluluðun ipuçlarý * Ailede "kaçamak" felaketi ve bir hazin son * Cinsen özgürlükler bir esarettir * Gelin-Kaynana kavgalarý ve çözüm önerileri Selamlar Levent Zitieren Link zu diesem Kommentar Auf anderen Seiten teilen Mehr Optionen zum Teilen...
yagmur Geschrieben 21. August 2005 Teilen Geschrieben 21. August 2005 @fisrtsonic madem o kadar merak ediyorsun güzel sorular sor yani tam neyi ögrenmek istiyorsun?belki burdaki arkadaslar sana yardimci olurlar.hadi selametle. Zitieren Link zu diesem Kommentar Auf anderen Seiten teilen Mehr Optionen zum Teilen...
Firstsonic Geschrieben 21. August 2005 Autor Teilen Geschrieben 21. August 2005 hm Yani evlilik konusunda hic bilgim yok. bi ara okumusdum gerdek gecesinde yatagin dört kenarina su dökülecektir. Erkek kadini cagirirsa, onun eli hamurlu olsa bile gelmesi gerekir yani ne önemliyse onlari bilmek istiyorum. bilgim yokki neyi soracagimi bilim Zitieren Link zu diesem Kommentar Auf anderen Seiten teilen Mehr Optionen zum Teilen...
yildiz Geschrieben 22. August 2005 Teilen Geschrieben 22. August 2005 s.a kardes valla benim hic bilgim yok webmaster abiye özel mesaj at en iyisi bu kadarda acik olma forumda,yada adem abiye mesaj at.bu arada hakkini helal et.selametle Zitieren Link zu diesem Kommentar Auf anderen Seiten teilen Mehr Optionen zum Teilen...
yildiz Geschrieben 22. August 2005 Teilen Geschrieben 22. August 2005 ya off kardes sana yagmur mesaj atacakti ben onun ablasiyim, ayni bilgisayar oldugu icin hesaplar karisiyor, bu is iyice sarpa sardi @firstsonic Zitieren Link zu diesem Kommentar Auf anderen Seiten teilen Mehr Optionen zum Teilen...
ademade Geschrieben 23. August 2005 Teilen Geschrieben 23. August 2005 @firstsonic: Abi, sen bu isi ailen (annen baban) ile evlenirken yada olmazsa, tanidigin evlenmis kisilerle konusursun... Ama benim bilgim kadari ile bise yapmaya mecbur degilsin... Gelenklerine bagli olabilir. Vesselam Zitieren Link zu diesem Kommentar Auf anderen Seiten teilen Mehr Optionen zum Teilen...
Empfohlene Beiträge
Dein Kommentar
Du kannst jetzt schreiben und Dich später registrieren. Wenn Du ein Konto hast, melde Dich jetzt an, um unter Deinem Benutzernamen zu schreiben.