ramtok2002 Geschrieben 16. November 2008 Teilen Geschrieben 16. November 2008 Degerli arkadaslar, bilmiyorum sizler bu konuda ne düsünürsünüz...ama ben BIKTIM su rezil ve haddinden cok sayidaki reklamlarlardan. Hele hele dizi veya filim oldumu FILIMDEN cok REKLAM var... Buna nasil dur diyebiliriz ? Bence bir Protesto Mektubu yazip - en azindan bir ay boyunca o kanalin hic bir DIZISINE bakmayalim. Veya sadece BIR hafta o kanala hic kimse bakmasin. Tek bir kisiyle bir sey olmaz - ama yüzlerce veya binlerce kisi olursak daha etkili olur. Belki böyle yaparsak seyircileri Ciddiye alirlar. Yoksa bunlar isi daha da ileriye götürebilirler. En basit örnek Kurtlar Vadisi Özet = bence en fazla üc-bes dakika olur ama -Özet Ana Filimden - daha UZUN Reklamar = Dizinin yüzde 80 i Reklamlarla geciyor. Ana Filim = reklamlarla o kadar cok bölünüyorki - dizin bütün heyecani kayboluyor. Evelden dizi en fazla bir saat sürerdi simdi yaklasik Dört saat sürüyor - ama arada üc saat reklam var. ( Mektuplar veya Emailer gönderelim - veya bir gün kararlastirip o kanalin internet sitesini yogunluktan cökertelim.... Bizden ses cikmazsa - bunlar daha da azitacak ve televizyon izlemenin tadi kacacak. Selamlar Zitieren Link zu diesem Kommentar Auf anderen Seiten teilen Mehr Optionen zum Teilen...
Gast Geschrieben 19. November 2008 Teilen Geschrieben 19. November 2008 bence en basiti hic bakmamak Tv;) Zitieren Link zu diesem Kommentar Auf anderen Seiten teilen Mehr Optionen zum Teilen...
Nur Efsan Geschrieben 19. November 2008 Teilen Geschrieben 19. November 2008 Aynen katiliyorum, olsa olsa zaten internet var Zitieren Link zu diesem Kommentar Auf anderen Seiten teilen Mehr Optionen zum Teilen...
Webmaster Geschrieben 19. November 2008 Teilen Geschrieben 19. November 2008 Modern insanin kiblesi: Televizyon http://misawatruth.wordpress.com/2008/11/19/19112008-modern-insanin-kiblesi-televizyon/ Zitieren Link zu diesem Kommentar Auf anderen Seiten teilen Mehr Optionen zum Teilen...
Empfohlene Beiträge
Dein Kommentar
Du kannst jetzt schreiben und Dich später registrieren. Wenn Du ein Konto hast, melde Dich jetzt an, um unter Deinem Benutzernamen zu schreiben.