Legend Killer Geschrieben 14. März 2008 Teilen Geschrieben 14. März 2008 Evet yine Dünyada bir ilki yasiyoruz: Bir ülkeninin hükümet partisi ve cumhurbaskani hakkina "düzene aykiri" olduklari gerekcesiyle dava acildi. AKPyi kapatmak istiyorlar. Laik düzen elden gidiyormus. Acaba kimin hangi makami elden gidiyorda, bu davayi actilar? Zitieren Link zu diesem Kommentar Auf anderen Seiten teilen Mehr Optionen zum Teilen...
Adem Geschrieben 14. März 2008 Teilen Geschrieben 14. März 2008 Bence bir Anket yapalim. 1.Aglayalimmi? 2.Gülelimmi? Ben kararsizim, siz ne dersiniz? Adem Zitieren Link zu diesem Kommentar Auf anderen Seiten teilen Mehr Optionen zum Teilen...
Webmaster Geschrieben 14. März 2008 Teilen Geschrieben 14. März 2008 Bence bir Anket yapalim. 1.Aglayalimmi? 2.Gülelimmi? Ben kararsizim, siz ne dersiniz? Adem Ikiside Zitieren Link zu diesem Kommentar Auf anderen Seiten teilen Mehr Optionen zum Teilen...
el-dumano Geschrieben 14. März 2008 Teilen Geschrieben 14. März 2008 Tam bi Skandalve rezalet.... Böyle olay anca bizim devletimizde olur Zitieren Link zu diesem Kommentar Auf anderen Seiten teilen Mehr Optionen zum Teilen...
derguiz Geschrieben 14. März 2008 Teilen Geschrieben 14. März 2008 hayirlisi olsun kara bulutlar atlatilcak inshallah.... Zitieren Link zu diesem Kommentar Auf anderen Seiten teilen Mehr Optionen zum Teilen...
Adem Geschrieben 15. März 2008 Teilen Geschrieben 15. März 2008 hic üzülmeyin. Kapatirlarsa bu sefer yeni parti kurup % 95le gelirler. Milli iradenin önünde kimse duramaz. Millet uyandi ama bunlar inanamiyorlar. Tüm mesele bu. Zitieren Link zu diesem Kommentar Auf anderen Seiten teilen Mehr Optionen zum Teilen...
yilmaz Geschrieben 15. März 2008 Teilen Geschrieben 15. März 2008 Nedense bizim Millet dedigmiz sahslar bu kadar nankör ocikiyor. Sanki eski dönemlerde iyimilerdi? Boynu dönmeyen "Liderler" sürekli kendi tahtlarini korudular, kendi cikarlarini kolladilar. Bu kisilerin sayesinde, bizleri Avrupaya Gastarbeiter olarak (hizmetci desek daha düzgün olur) dökdüler. Yapmadiklari kalmadi, tabbiki Halk icin hic biseyler yapmadilar, sadece kendileri icin. Daha düne kadar, Eletrik kesintilere mahruz kaliyorduk, yiyecek ekmek bulmayanlarin sayilar adeta korkunc´du, kaldiki sosyal haklar ne demek oldugunu bilmeyenlerin sayisi belli bile degildi. Bunlara ragmen, Allah icin birileri cikipda Erdogan Amcanin calismalrini takdir edeceklerine, tam tersi Adami is´den alikoyorlar. Cevirsinler gözlerini tüm Dünya´ya, bi baksinlar TR´hangi derece´de ilerlemis...daha düne kadar "Ben Türküm" demeye utananlar vardi, simdi Almanlar TR´e Gastarbeiter gidiyor. Sasiyorum, bu kadar nankör olamaz Insan. Isterseniz bide mevcud olan uluslararasi basbakanlar ve Cumhurbaskanlara bakalim. Abdullah Amca´in efendiligi, halbi hareketleri kimde var ? Ben sahsen gurur duyuyorum-Allah ondan razi olsun! Fransa´ya bakin, Adam resmen Peze*** Amerika´ya bakin, Cowboy zamanindan kalma bir mahlukat. Yahudilerinki zaten belli, yankesici - komadaki canveremiyen, Eli ve gönlü kanli ogulunla beraber ne isler cevirmis, mahkemeleri bile susturmuslar. Ya nereye baksam, bizimkilerin eline su dökecek Adam göremiyorum. Helal olsun Gül & Erdogan´a, helal! Adamlar calisor Abi yaaa! Zitieren Link zu diesem Kommentar Auf anderen Seiten teilen Mehr Optionen zum Teilen...
Webmaster Geschrieben 15. März 2008 Teilen Geschrieben 15. März 2008 Yine siyaset hukukun önüne gecti. Zitieren Link zu diesem Kommentar Auf anderen Seiten teilen Mehr Optionen zum Teilen...
Webmaster Geschrieben 17. März 2008 Teilen Geschrieben 17. März 2008 http://www.yeniasya.com.tr/2008/03/17/resim/01k.jpg Yeni Asya 17.03.2007 Zitieren Link zu diesem Kommentar Auf anderen Seiten teilen Mehr Optionen zum Teilen...
Adem Geschrieben 17. März 2008 Teilen Geschrieben 17. März 2008 Karikatür güzel Zaten bu adamlar Istiklakl Marsini elestiriyorlar.Icinde dini kelimeler geciyor diye. Hatta Nazim Hikmet bile "iyi güzelde ben inanmiyorum" diye istiklal marsini icsellestiremedigini söylemis, hani su birilerinin yere göge sigdiramadigi Nazim Hikmet. Bu adamlarin artik uzayli olduklari anlasildi. Akli basinda olan kimse artik bunlarin hukuk adamai falan degilde birilerinin memuru oldugunu anladi. Bunlar hukukcu falan degil. Türkiyede yargi sistemi ve yargidaki köhnemis, yosun tutmus yargi adamlari degismeli. komple tasfiye sart. Türkiyenin resmen birileri tarafindan ele gecirildiginin resmidir bu. Zitieren Link zu diesem Kommentar Auf anderen Seiten teilen Mehr Optionen zum Teilen...
exelans Geschrieben 16. April 2008 Teilen Geschrieben 16. April 2008 Ampül sönecek. Zitieren Link zu diesem Kommentar Auf anderen Seiten teilen Mehr Optionen zum Teilen...
Fatih.I. Geschrieben 16. April 2008 Teilen Geschrieben 16. April 2008 Ampül sönecek. Ampül sönerse, ardindan bir florans yanar ;-) Zitieren Link zu diesem Kommentar Auf anderen Seiten teilen Mehr Optionen zum Teilen...
exelans Geschrieben 16. April 2008 Teilen Geschrieben 16. April 2008 Ampül sönecek. Ampül sönerse, ardindan bir florans yanar ;-) Tabi ki yanar, engellenemez ki. Mesela CHP'ye kapatma davasi acilsaydi, solcu olarak nitelendirdigimiz sey yok olurdu. Ve politika solsuz olmaz. Zitieren Link zu diesem Kommentar Auf anderen Seiten teilen Mehr Optionen zum Teilen...
Adem Geschrieben 17. April 2008 Teilen Geschrieben 17. April 2008 chp sol mu sagmi ortasimi kimse bisey anlamadi. Kendileride anladimi emin degilim. Zitieren Link zu diesem Kommentar Auf anderen Seiten teilen Mehr Optionen zum Teilen...
Webmaster Geschrieben 17. April 2008 Teilen Geschrieben 17. April 2008 Türkiye´de sag ve sol kavramlari yozlasti. Bunun en bariz örnegini son secimlerde gördük. En koyulu solcular AKP´ye, en sagcilar´da CHP´ye girdi ve milletvekile oldu. Toplumsal Kamplasmanin yeni tarzlariyla karsi karsiyayiz: http://www.misawa.de/toplum.htm Zitieren Link zu diesem Kommentar Auf anderen Seiten teilen Mehr Optionen zum Teilen...
Empfohlene Beiträge
Dein Kommentar
Du kannst jetzt schreiben und Dich später registrieren. Wenn Du ein Konto hast, melde Dich jetzt an, um unter Deinem Benutzernamen zu schreiben.