nihal Geschrieben 21. Januar 2008 Teilen Geschrieben 21. Januar 2008 Misawa Üyeleri Haberturk'ün sitesinde başörtüsü ile ilgili anket düzenleniyor. Muhakkak katılın. http://www.haberturk.com/haber.asp?id=52154&cat=230&dt=2008/01/21 Zitieren Link zu diesem Kommentar Auf anderen Seiten teilen Mehr Optionen zum Teilen...
Fatih.I. Geschrieben 21. Januar 2008 Teilen Geschrieben 21. Januar 2008 hmm....oylamaya bakaraktan simdilik %50 üzerinde oy verenler Türban yasaginin kalkmasini istemiyor.... Zitieren Link zu diesem Kommentar Auf anderen Seiten teilen Mehr Optionen zum Teilen...
nihal Geschrieben 22. Januar 2008 Autor Teilen Geschrieben 22. Januar 2008 evet ama ona bakarsak,oylamalarda Cumhur BAskaninin Abdullah Gül olmasini da cogunluk istemiyordu ama yinede oldu. Zitieren Link zu diesem Kommentar Auf anderen Seiten teilen Mehr Optionen zum Teilen...
Gast Geschrieben 6. Februar 2008 Teilen Geschrieben 6. Februar 2008 insallah serbest olucak basörtüsü!! Zitieren Link zu diesem Kommentar Auf anderen Seiten teilen Mehr Optionen zum Teilen...
exelans Geschrieben 16. April 2008 Teilen Geschrieben 16. April 2008 Türban bir siyasi simge midir? Hayır 61,1% Evet 38,9% Toplam oy : 454935 Siyasi bir simge degildir, evet. Ama ne yazik ki ülkemde sananlar var. Siyasi simge olsa bile türban üniversitede serbest bırakılmalı mı? Evet 54,99% Hayır 45% Toplam oy : 455326 Siyasi bir simge olsa bile, bu soru zaten direk solculara hitap ediyor aslinda. Türban yasağı kalkarsa : a) Türbanlı sayısı artar 75,71% b) Türbanlı sayısı azalır 24,24% Toplam oy : 393078 Bu soru acikcasi pek bir komigime gitti. Yüzümde bir tebessüm. Türkiye'de yasak su an - takamayanlar var - tabi artar?! Türban yasağını kim kaldırabilir? (Bu soruda birden fazla şıkkı işaretleyebilirsiniz) AKP 35,34% MHP 23,16% Hiç kimse 8,17% YÖK 7,35% Medya 7,07% Avrupa Birliği 5,87% Yargı 5,54% Ordu 4,41% CHP 3,08% Toplam oy : 885180 Sonucuna bakmadan AKP diye düsündüm, ki belli zaten. MHP ikinci sirada ama MHP'nin acikcasi cözebilecegine hic inanmiyorum. Her seyin bir sirasi ve nizami vardir,ülkemizde basörtüsünden önce düzeltilmesi gereken cok daha önemli sorunlar var. Abdullah Gül'ün esi basörtülü diye cumurbaskanligina secilmek istenmesi orduyu nerdeyse ayaga kaldirdi. Bu tür olaylardan sonra kalkipta basörtüsü kaldirilsa kim bilir neler yaparlar. Ben düsünmek bile istemiyorum! Zitieren Link zu diesem Kommentar Auf anderen Seiten teilen Mehr Optionen zum Teilen...
Ysemin Geschrieben 16. April 2008 Teilen Geschrieben 16. April 2008 Inseallah bu sorunlarda bitecek, ve basörtü yasagi kalkacak...! Zitieren Link zu diesem Kommentar Auf anderen Seiten teilen Mehr Optionen zum Teilen...
Empfohlene Beiträge
Dein Kommentar
Du kannst jetzt schreiben und Dich später registrieren. Wenn Du ein Konto hast, melde Dich jetzt an, um unter Deinem Benutzernamen zu schreiben.