Talha Geschrieben 27. Dezember 2007 Teilen Geschrieben 27. Dezember 2007 Yapýmcý: 12Voip Dosya Boyutu: 3,50 MB Lisans: Çalýþtýrmak ücretsiz, Kullaným bedava kredi satýn almak ücretli Dil: Ýngilizce Platform: Windows Vista, XP, 2000 (SP2) 12Voip nedir? 12Voip son teknoloji ile çalýþan yüksek kalitede tüm dünyada komunikasyon saðlayan bedava bir iletiþim programýdýr. 12Voip programýný ücretsiz kullandýðýnýz zaman, sabit telefonlarý bedavaya arayabilir veya dünyadaki her hangi bir sabit veya taþýnabilir telefon ile oldukça ucuza konuþabilirsiniz. Ayrýca internet üzerinden de (peer2peer) arkadaþlarýnýzý arayabilir ve bu arkadaþlarýnýz ile bedavaya internet üzerinden kesintisiz olarak konuþabilirsiniz. Limitsiz bedava arama yapýlabilinen ülkeler arasýnda Türkiye'de var. Bu sayede sabit telefonlar ile ücretsiz konuþabileceðiz. Diðer ülkeler ise þöyle: Arjantin Avusturalya Avusturya Bahreyn Belçika Bolivya Brezilya Bulgaristan Kanada Þili Kolombiya Kýbrýs Çek Cumhuriyeti Danimarka Estonya Finlandiya Fransa Almanya Avusturalya Avusturya Bahreyn Belçika Bolivya Brezilya Bulgaristan Kanada Þili Kolombiya Kýbrýs Çek Cumhuriyeti Danimarka Estonya Finlandiya Fransa Almanya Yunanistan Hong Kong (+mobil) Macaristan Ýrlanda Ýtalya Japonya Letonya Lüksembourg Malezya Meksika [guadalajara] Meksika [mexico City] Meksika [monterrey] Monaco Hollanda Yeni Zelanda Norveç Panama Peru Polonya Portekiz Porto Riko (+mobil) Romanya Rusya Federasyonu Singapur (+mobil) Slovakya Cumhuriyeti Slovenya Güney Kore Ýspanya Ýsveç Ýsviçre Tayvan Tayland Türkiye Birleþik Krallýk Birleþik Devletler (+mobil) Venezuella Konuþma yapabilmeniz için kiþinin baðlantý listenizde olmasý þarttýr! Download icin: http://rapidshare.com/files/43761733/setup12voip.exe.html Zitieren Link zu diesem Kommentar Auf anderen Seiten teilen Mehr Optionen zum Teilen...
Talha Geschrieben 27. Dezember 2007 Autor Teilen Geschrieben 27. Dezember 2007 Biraz daha detayli: http://i174.photobucket.com/albums/w105/ahmet41_2007/voipwisecekilen.jpg http://i174.photobucket.com/albums/w105/ahmet41_2007/voiplebedavaaraturkiyedahil.jpg Australia-Austria-Belgium Canada-Chile-Czech Republic-Denmark-Estoni-Finland France-Germany-Greece-Greenland-Hungary-Iceland Ireland-Italy-Japan-Latvia-Liechtenstein-LuxembourgMalta-Netherlands New Zealand-Norway-Portugal-Singapore-Slovak Republic-Sloveni-South Korea-Spain-Sweden-SwitzerlandSIZE=16]Turkey[/size]-United Kingdom-United States (+mobile) bu ülkelerin sabit hat telefonlarini SINIRSIZ BEDAVA ARAYABILIRSINIZ: SIMDI AYRINTILARI IYI OKUYUN arkadaslar bu programlardan piyasada cokca var ancak bu en yeni olani icerisine Turkiyeyi de dahil ettigi icin bizle icin super. ozellikle almanya kullanicilarini ilgilendiren bu konuda mesela bir kez 10 euro yukluyorsunuz size yemin ediyorum bedava ve ben bunu kullaniyorum,. arkadaslar inanilmaz guzel ses kalitesiyle digerini geride birakan bu por0grami mutlaka deneyin. eger almanya ve diger eu ulkeleri ile vedava gorusmek isterseniz o zaman kredi yuklemenize kesinlikle gerek yok 5 dakikada bir arama yapmak sarti ile surekli bedava gorusebilirsiniz. bu progrmain diger bir ozelligi msn kontaktlarinizi ve aoutlok ta kayitli ev ve cep telefonu kontaklarinizi aninda kendi arsivine ekleyebiliyor. Bakin onca uzun yazdim. emege saygi. en azindan deneyin ve lutfen buraya olumlu yada olumsuz yorumlarini bekliyorum dostlarim bayraminiz mubarek olsun nice baramlara sevdiklerinizle berbaber ulasmaniz dilegiyle. kolay gelsin. ha unutmadan setup yuklenince kendi belirleyecegin account ismi ve sifrenizle baslayacaksiniz. inanilmaz super program. Zitieren Link zu diesem Kommentar Auf anderen Seiten teilen Mehr Optionen zum Teilen...
Gast Geschrieben 1. Januar 2008 Teilen Geschrieben 1. Januar 2008 selam, ya ben böyle seylerden biraz korkuyorum, yani inanamiyorum, sanki kandiriyorlar gibi geliyor bana... Zitieren Link zu diesem Kommentar Auf anderen Seiten teilen Mehr Optionen zum Teilen...
Talha Geschrieben 1. Januar 2008 Autor Teilen Geschrieben 1. Januar 2008 tereddüt etmekte haklisiniz. ama merak etmeyin. herkes kullaniyor bunu. hemde senelerce. hic bir sey olmaz. yinede tereddüt ederseniz, sadece bir kere kullanirsiniz. ay sonunda para cekilmeyince, devamli kullanirsiniz. Zitieren Link zu diesem Kommentar Auf anderen Seiten teilen Mehr Optionen zum Teilen...
Empfohlene Beiträge
Dein Kommentar
Du kannst jetzt schreiben und Dich später registrieren. Wenn Du ein Konto hast, melde Dich jetzt an, um unter Deinem Benutzernamen zu schreiben.