Songül Geschrieben 28. Oktober 2007 Teilen Geschrieben 28. Oktober 2007 selamlar.. bana bugün böyle bir mail geldi,sizlerinde fikrini almak istedim,acaba bir asli varmi bu emailin?sizlerden birinede geldimi böyle bir haber?? vslm songül > > SEN NE BÜYÜKSÜN YA RABBÝ> > SEN NE BÜYÜKSÜN YA RABBÝ > > > peygamber > > > > > >>Efendimiz (s.a.v)'in> > > > >karikatürlerini çizen> > > >>Danimarkali > > > karikatürcü > > >>yaratik, dün > > > >evinde >çikan bir > >yangin > >sonucu> > >>yanarak can vermis !!!> >>>Danimarkalilar > > >bu haberi > >kimsenin > duymamasini> >>istiyorlar...> > > >>Vatanini >milletini dinini > >seven herkes > bu maili bildigi herkese> > >>göndersin >ve bu haberi > >elimizden geldigi > kadar duyuralim!!!> > > > >>> Zitieren Link zu diesem Kommentar Auf anderen Seiten teilen Mehr Optionen zum Teilen...
nihal Geschrieben 28. Oktober 2007 Teilen Geschrieben 28. Oktober 2007 ya bence dogru olabilir ama olmayadabilir,bilemeyiz. Songül abla sana bu mail kimden geldi peki? 60% inaniyorum bu habere.ama biraz kafa da karsitiriyor... Zitieren Link zu diesem Kommentar Auf anderen Seiten teilen Mehr Optionen zum Teilen...
Gast Geschrieben 28. Oktober 2007 Teilen Geschrieben 28. Oktober 2007 valla bende birsey düsünemiyorum, dogru olursa eger ve bu medya tarafindan duyulursa acaba ne gibi bir tepki yapar bunuda düsünmek lazim, hakkimizda hayirlisi....Ama suda bir gercek ALLAH sevgili HABIBInin böyle seylere mahruz kalmasini istemez, kendimce diyorumki, cezasini er gec verir... Zitieren Link zu diesem Kommentar Auf anderen Seiten teilen Mehr Optionen zum Teilen...
Songül Geschrieben 28. Oktober 2007 Autor Teilen Geschrieben 28. Oktober 2007 tabiki cezasini er gec cekecek..insaallah.. @nihal bi arkadasimdan geldi nihal,oda bana weiterleiten yapmis bende pek emin olmadigim icin sizlere sorayim dedim.. Zitieren Link zu diesem Kommentar Auf anderen Seiten teilen Mehr Optionen zum Teilen...
Talha Geschrieben 28. Oktober 2007 Teilen Geschrieben 28. Oktober 2007 icinde su satir bulunan hic bir maile inanmayin: "bu maili bildigin herkese gönder " ;-) Zitieren Link zu diesem Kommentar Auf anderen Seiten teilen Mehr Optionen zum Teilen...
nihal Geschrieben 29. Oktober 2007 Teilen Geschrieben 29. Oktober 2007 kafa karistirioyr iste,biz o danimarkalinin cezalanmasini istedigimiz icin inanmak istiyoruz bu maile,ama ablanin dedigi gibi hakkimizda hayirlis,ve Allah onun er gec cezasini verir,hem bu dünyada hem ahirette... Zitieren Link zu diesem Kommentar Auf anderen Seiten teilen Mehr Optionen zum Teilen...
Merve Geschrieben 29. Oktober 2007 Teilen Geschrieben 29. Oktober 2007 bilmiyorum ben inanmiyorum... niye kimsenin bilinmesi istenilmiyormus?.... bence yalan Zitieren Link zu diesem Kommentar Auf anderen Seiten teilen Mehr Optionen zum Teilen...
Songül Geschrieben 29. Oktober 2007 Autor Teilen Geschrieben 29. Oktober 2007 @Merve Müslümanlar sevinecekler diye,ve cok bomba haber olacak diye!!! Zitieren Link zu diesem Kommentar Auf anderen Seiten teilen Mehr Optionen zum Teilen...
Merve Geschrieben 29. Oktober 2007 Teilen Geschrieben 29. Oktober 2007 ja yinede bir tane kanal kesin gösterirdi, yada bir gazete. bence biz inanalim diye böle mailler gelio... Zitieren Link zu diesem Kommentar Auf anderen Seiten teilen Mehr Optionen zum Teilen...
Songül Geschrieben 29. Oktober 2007 Autor Teilen Geschrieben 29. Oktober 2007 Tabiki olabilir,biz müslümanlar cok hasasiz ve hertürlü haberlere hep "Allah´in mucizesi"olarak gördügümüz icin cok yerlerde kandiriliyoruz.. Zitieren Link zu diesem Kommentar Auf anderen Seiten teilen Mehr Optionen zum Teilen...
Merve Geschrieben 29. Oktober 2007 Teilen Geschrieben 29. Oktober 2007 evet;) Zitieren Link zu diesem Kommentar Auf anderen Seiten teilen Mehr Optionen zum Teilen...
14-Fatih-53 Geschrieben 29. Oktober 2007 Teilen Geschrieben 29. Oktober 2007 s.a. songül bu haber 1,5 senelik ben bunu gecen yil duymustum ve senin yazindan sonra google den arastirdim ve sunu buldum... Danimarkalý Karikatürist Yanarak Öldü Per, 06/07/2006 - 22:33 — Mustafa Yürekli Telefonla Danimarka'yý aradým sevgili okuyucularým, Jyllands Posten Gazetesi’ni aradým. Hayasýzca Hz.Peygamber’in karikatürlerini çizen karikatüristin yanarak öldüðü haberini aldým çünkü. Jyllands Posten Gazetesi yetkilileri bu konuda dut yemiþ bülbül gibi. Açýk bir þey söylemiyor. Fakat bu haber Danimarka halký arasýnda dolaþýyor. Ben de Danimarka’da yaþayan birkaç dostumu aradým. Söz konusu yangýna tanýk olmuþ bir Türk’ü buldum. Haber doðruydu: “Danimarka'da Peygamber Efendimizin karikatürlerini çizerek Ýslam aleminin tepkisini çeken Jyllands Posten Gazetesi çalýþaný karikatürist Kurt Westergaard çýkan bir yangýnda diri diri yanarak can verdi.” kaynak : http://www.cemaat.com/?q=node/2456 Zitieren Link zu diesem Kommentar Auf anderen Seiten teilen Mehr Optionen zum Teilen...
yilmaz Geschrieben 30. Oktober 2007 Teilen Geschrieben 30. Oktober 2007 Onun ölüp ölmedi fark etmezki. Allah verise 100.000 Sene yasasin. Bizim icin böyle mahlukatlarin hic önemi yok. Bence hic sormaylim bile.... Eger yasiyorsa, Allah ilsah etsin. Baska nediyebilirsizki? Yasamiyorsa zaten belli: Zarfi kapanmis! - Yinede en dogrusunu Allah bilir! Zitieren Link zu diesem Kommentar Auf anderen Seiten teilen Mehr Optionen zum Teilen...
nihal Geschrieben 30. Oktober 2007 Teilen Geschrieben 30. Oktober 2007 demi ya öldügyse:Allah rahmet eylesin yasiyorsa:Allah islah etsin.. Zitieren Link zu diesem Kommentar Auf anderen Seiten teilen Mehr Optionen zum Teilen...
Songül Geschrieben 30. Oktober 2007 Autor Teilen Geschrieben 30. Oktober 2007 selamlar.. tabiki her insan ölecek.. biraz yalnis anlasildim herhalde. Bunu "mucize" olarak yazmak istememistim. Sanki karikatürü yapmasaydi, ölmeyecekmiydi ;-) ben aslinda "haber gizleniyor" meselesini kastetmistim.. Zitieren Link zu diesem Kommentar Auf anderen Seiten teilen Mehr Optionen zum Teilen...
14-Fatih-53 Geschrieben 30. Oktober 2007 Teilen Geschrieben 30. Oktober 2007 s.a. eger o sekil öldüyse tabi bunu illa mucize olarak görmemek gerek cünkü er veya gec cezasini cekecekti... Zitieren Link zu diesem Kommentar Auf anderen Seiten teilen Mehr Optionen zum Teilen...
Empfohlene Beiträge
Dein Kommentar
Du kannst jetzt schreiben und Dich später registrieren. Wenn Du ein Konto hast, melde Dich jetzt an, um unter Deinem Benutzernamen zu schreiben.