Legend Killer Geschrieben 27. Dezember 2006 Teilen Geschrieben 27. Dezember 2006 Hatirlarsaniz gecen sene Mazhar Alanson "Yandim" sarkisini Kabe'de Kabe icin yazdigini söylemisti. Sarkiya 'Bana yeniden sarkilar söyleten kadin' sonradan eklenmis. Hatta kendisi bir cok defa haciya ve umreye gittigini ve son gidisinde Cem Yilmazida götürdügünü söylemisti. Solcular sok olmustu. Simdi Alansonun "Yandim" sarkisini bir margarin reklaminda oynatmak icin para teklif etmisler. Alanson: "Bu sarkimi bu reklama vermem!" dedi. Kendisini bu örnek davranisindan dolayi tebrik ediyorum. Zitieren Link zu diesem Kommentar Auf anderen Seiten teilen Mehr Optionen zum Teilen...
Merve Geschrieben 27. Dezember 2006 Teilen Geschrieben 27. Dezember 2006 nasil o sarkiyi Kabe'de Kabe icin mi yazmis ?? boahh ben bilmiyordum... tamam bazilari uyuyor. Özledim seni, düstüm yollara Açtim gönlümü rüzgarina Bir hayaldi sanki, bir macera Yikildim. Kelimeler paramparça Yandim...Yandim... Yandim yandim ahhhh ki ne yandim! Bana yeniden sarkilar söyleten kadin Baka baka doyamadim, hem kokladim da Sarhoþlugu geçmedi hala Içimde sevdan... Hala hos bir havan var Ne güzel adin Bir çizik attin gönlüme, kanattin. Yandim...Yandim... Yandim yandim ahhhh ki ne yandim! Bana yeniden sarkilar söyleten kadin Baka baka doyamadim, hem kokladim da Sarhoþlugu geçmedi hala Içimde sevdan... Seni görebildigim yer rüyalar artik. Deli diyorlar bana Ah bu ayrilik... eger dogruysa gercekten cok iyi yapmis. bende tebrik ettim (: Zitieren Link zu diesem Kommentar Auf anderen Seiten teilen Mehr Optionen zum Teilen...
exelans Geschrieben 29. Dezember 2006 Teilen Geschrieben 29. Dezember 2006 eger dogruysa gercekten cok iyi yapmis. Zitieren Link zu diesem Kommentar Auf anderen Seiten teilen Mehr Optionen zum Teilen...
nihal Geschrieben 29. Dezember 2006 Teilen Geschrieben 29. Dezember 2006 bu konuyu aslinda bir TV programinda tartissalar iyi olur bence.. Zitieren Link zu diesem Kommentar Auf anderen Seiten teilen Mehr Optionen zum Teilen...
Talebe Geschrieben 29. Dezember 2006 Teilen Geschrieben 29. Dezember 2006 sarki tamamen kabeye uyuyor Zitieren Link zu diesem Kommentar Auf anderen Seiten teilen Mehr Optionen zum Teilen...
bozkurt_Ank Geschrieben 29. Dezember 2006 Teilen Geschrieben 29. Dezember 2006 Bana yeniden sarkilar söyleten kadin kadin diyor neresi uyuyor Zitieren Link zu diesem Kommentar Auf anderen Seiten teilen Mehr Optionen zum Teilen...
Legend Killer Geschrieben 29. Dezember 2006 Autor Teilen Geschrieben 29. Dezember 2006 Bana yeniden sarkilar söyleten kadin kadin diyor neresi uyuyor Sarkiya 'Bana yeniden sarkilar söyleten kadin' sonradan eklenmis. Mazhar Alonson kendisi TVde söyledi. Sarkinin diger bölümlerini oku. Zitieren Link zu diesem Kommentar Auf anderen Seiten teilen Mehr Optionen zum Teilen...
Merve Geschrieben 29. Dezember 2006 Teilen Geschrieben 29. Dezember 2006 bu konuyu aslinda bir TV programinda tartissalar iyi olur bence.. ne gibi tartisma ? yanliz niye Sarkiya 'Bana yeniden sarkilar söyleten kadin' sonradan eklenmis ki ? keske kalsaydi öyle... Zitieren Link zu diesem Kommentar Auf anderen Seiten teilen Mehr Optionen zum Teilen...
HuZuNLuYuM Geschrieben 29. Dezember 2006 Teilen Geschrieben 29. Dezember 2006 Bunu ben önceleride duymustum..bende tbr ediyorum kendisini..kimbilir nice böyle mücevherler daha var sanatcilarimizin aralarinda.. Zitieren Link zu diesem Kommentar Auf anderen Seiten teilen Mehr Optionen zum Teilen...
Empfohlene Beiträge
Dein Kommentar
Du kannst jetzt schreiben und Dich später registrieren. Wenn Du ein Konto hast, melde Dich jetzt an, um unter Deinem Benutzernamen zu schreiben.