Talebe Geschrieben 16. Juli 2006 Teilen Geschrieben 16. Juli 2006 Aslinda sacma bir soru. Kadinlar neden araba sürebilsinki ;-) muhahahahahah Zitieren Link zu diesem Kommentar Auf anderen Seiten teilen Mehr Optionen zum Teilen...
ATA Geschrieben 16. Juli 2006 Teilen Geschrieben 16. Juli 2006 HAYIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIr esasdan acildi konu....:-s Zitieren Link zu diesem Kommentar Auf anderen Seiten teilen Mehr Optionen zum Teilen...
Gülseven Geschrieben 16. Juli 2006 Teilen Geschrieben 16. Juli 2006 Aloooon?!? Kim araba süremiyor? En cok kazalari erkekler yapiyor herhalde. Kadinlar kadar düzgün süren var mi? Zitieren Link zu diesem Kommentar Auf anderen Seiten teilen Mehr Optionen zum Teilen...
el-dumano Geschrieben 16. Juli 2006 Teilen Geschrieben 16. Juli 2006 kadinlar park etmesini beceremiyorlar nedense... erkekler cok hizli surduklerinden kaza biraz fazla yapiyorlar ama surmede erkekler basbaya kadinlardan iyi suruyorlar Zitieren Link zu diesem Kommentar Auf anderen Seiten teilen Mehr Optionen zum Teilen...
Rananur Geschrieben 17. Juli 2006 Teilen Geschrieben 17. Juli 2006 Ya arkadaslar bakin! Sürekli gözünüze yani erkeklerin gözüne kötü araba kullanan kadinlar takilir, zaten iyi araba kullanan bi kadin görseler bile kimseye bunu belli ettirmezler cünki ettiremezler bu onlari asar cünki o zaman kendilerini ufak göstermis olurlar! (Gurur Meselesi ;-) ) Hem erkeklerden hemde kadinlardan kötü kullananlar var simdi ben diyememki erkekler cok kaza yapiyor ve araba kullanamiyolar ha ayrica kaza nin nedeni hizsa eyer o zaman hiz yapmasinlar kardesim dikkat etmiyolar iste sorun bu! Ve ayrica hiz yapma nedenleride hava atmakdir yani güyya iyi araba kullana bildigini disa yansitmakdir, ve sonucda ne oluyo hafalari iyi sönüyo hemde cok kötü sönüyo, is bi kazayla (Allah korusun) sonuclaniyor. Ama hem erkeklerden hemde kadinlardan güzel araba kullananlar var tabiiki. Ayrica lütfen genel konusmayalim Zitieren Link zu diesem Kommentar Auf anderen Seiten teilen Mehr Optionen zum Teilen...
Rananur Geschrieben 17. Juli 2006 Teilen Geschrieben 17. Juli 2006 basdir Gülseven kardesim! Arkandayim merak etme ;-) Zitieren Link zu diesem Kommentar Auf anderen Seiten teilen Mehr Optionen zum Teilen...
ATA Geschrieben 18. Juli 2006 Teilen Geschrieben 18. Juli 2006 arkadaslar bu konuyu tartismak hata ya... uff fsize demedimmi acmayin bu konuyu? yan ihersey ortada degilmi? eee? o zaman niye hala tartisiyorsunuz? ;-) (caktirmayin: daha dün ise basladim ve calisdigim yer viyanadisinda nerdeyse. sokaklar acayip genis ve asiri derecede cok bayan orda araba kullaniyor. inanmayacaksiniz ne oldu iki günde nerdeyse 3 tane bayan sürücü benim bindigim otobüse carpiyordu nerdeyse. nedeni " asiri hiz" ;-) ve dikkatsizlik. halbuki bayanlarin kaza nedenleri cogunlukla az hiz ve asiri dikkatliklikden kaynaklaniyor.. ama bu sefer ikiside tutmadi ) Zitieren Link zu diesem Kommentar Auf anderen Seiten teilen Mehr Optionen zum Teilen...
el-dumano Geschrieben 18. Juli 2006 Teilen Geschrieben 18. Juli 2006 caktirma ATA ;-) Zitieren Link zu diesem Kommentar Auf anderen Seiten teilen Mehr Optionen zum Teilen...
Rananur Geschrieben 19. Juli 2006 Teilen Geschrieben 19. Juli 2006 bukadar olmaz ya dikkatli oldukmu cok dikkatlisiiz dikkatsiz oldukmu cok dikkatsizsiniz ha ayrica bide hiz yaparsin cok hizli olursun hiz yapmassin gene hatalisin cünkü hiz yapmiyorsun. Bune ya??? @ ATA cok abarttiginin farkindamisin bilmiyorum ama ben uyarayim genede ;-) siz desenize direk olarak bu kadin sonucda ne yaparsa yapsin agzinda kus bile tutsa gene beceriksiz gene beceriksis. söyle acik konusun ya bizde anliyalim yani. Zitieren Link zu diesem Kommentar Auf anderen Seiten teilen Mehr Optionen zum Teilen...
ATA Geschrieben 19. Juli 2006 Teilen Geschrieben 19. Juli 2006 @Rananur beceriksiz kelimesini biz kullanmadik ;-) her zaman ortayolu bulmak lazim degilmi... Hem ne kiziyorsunuzki? surda espirisne birseyler konusuyoruz Zitieren Link zu diesem Kommentar Auf anderen Seiten teilen Mehr Optionen zum Teilen...
Rananur Geschrieben 20. Juli 2006 Teilen Geschrieben 20. Juli 2006 @ATA kullanmadiniz belki ama iima ettiniz, simdi kendinizi kurtarmaya calismayin ;-) evet orta yolu bulmak lagzim espirininde dozunu kacirmamak lagzim ;-) Zitieren Link zu diesem Kommentar Auf anderen Seiten teilen Mehr Optionen zum Teilen...
ATA Geschrieben 20. Juli 2006 Teilen Geschrieben 20. Juli 2006 Niye benim hakkimda böyle düsünülüyor? ben hicde kabiliyetsiz kelimesini aklimdan gecirmedim... lütfen komplekslere girmeyelim :-P Zitieren Link zu diesem Kommentar Auf anderen Seiten teilen Mehr Optionen zum Teilen...
Talebe Geschrieben 20. Juli 2006 Autor Teilen Geschrieben 20. Juli 2006 Bu konu o kadar süper ki kendime tesekkür ettim Evet kadinlar araba süremiyor. Park edemiyor. Hatta benzin bile alamiyorlar. Eger beni Basbakan yapsaniz, hepsinin elinden alirim ehliyeti :-D Zitieren Link zu diesem Kommentar Auf anderen Seiten teilen Mehr Optionen zum Teilen...
Thai Geschrieben 21. Juli 2006 Teilen Geschrieben 21. Juli 2006 Talebe seni kral yaptik. Bide basimiza basbakan yapsak batariz yani Zitieren Link zu diesem Kommentar Auf anderen Seiten teilen Mehr Optionen zum Teilen...
Rananur Geschrieben 21. Juli 2006 Teilen Geschrieben 21. Juli 2006 Allah korusun! @Talebe kirici olmaya basliyoruz dikkat lütfen. Ayrica cok sacma bi konuyu tartisiyoruz bunuda hatirlatmis olayim. Lütfen daha düzgün konular bulun olurmu? Söyle konusmaya deyenseylerden olsun. Vesselam... Zitieren Link zu diesem Kommentar Auf anderen Seiten teilen Mehr Optionen zum Teilen...
Talebe Geschrieben 21. Juli 2006 Autor Teilen Geschrieben 21. Juli 2006 Hakkinizi helal edin. Ben samimiyetimize güvenerek saka olsun diye böyle yazmistim. Ama haklisiniz. Konu sacma. Zitieren Link zu diesem Kommentar Auf anderen Seiten teilen Mehr Optionen zum Teilen...
ATA Geschrieben 21. Juli 2006 Teilen Geschrieben 21. Juli 2006 Galiba artik sakanin dozu, kacdi bu konuyu kapatalim. Herkez bilsinki bu konu saka icindi, ve asla aramizda böyle basit seyler icin kirilma sözkonusu olmasin ;-) Zitieren Link zu diesem Kommentar Auf anderen Seiten teilen Mehr Optionen zum Teilen...
Thai Geschrieben 21. Juli 2006 Teilen Geschrieben 21. Juli 2006 Arkadaslar lütfen alinmayalim. Hepsini sakaydi. Yinede konu kapansin. Evet, hanimlar daha iyi araba sürüyor ;-) Zitieren Link zu diesem Kommentar Auf anderen Seiten teilen Mehr Optionen zum Teilen...
Rananur Geschrieben 21. Juli 2006 Teilen Geschrieben 21. Juli 2006 denilecek bisey yok aslinda! Tek sey gereksiz bi konuydu, iyikide kapaniyor. Zitieren Link zu diesem Kommentar Auf anderen Seiten teilen Mehr Optionen zum Teilen...
Levent Geschrieben 21. Juli 2006 Teilen Geschrieben 21. Juli 2006 Arkadaslar, isterseniz bu konuya kilit vuralimmi? Yoka devam yazmak istiyormudunuz? Zitieren Link zu diesem Kommentar Auf anderen Seiten teilen Mehr Optionen zum Teilen...
ATA Geschrieben 21. Juli 2006 Teilen Geschrieben 21. Juli 2006 Arkadaslar, klütfen bukadar alinmayalim bu tür sakalara... Eger böyle algilanacaksa sakalar, hic saka yapilmasin lütfen forumda. Bence bu araba konusuna kilit vuralim. Zitieren Link zu diesem Kommentar Auf anderen Seiten teilen Mehr Optionen zum Teilen...
Webmaster Geschrieben 21. Juli 2006 Teilen Geschrieben 21. Juli 2006 Arkadaslar, ne kilidi?? Meseleyi daha medenice halledebiliriz. Illa kilit vurmaya gerek yok. Konu kapanmistir. Kimse yazmasin. Bitti. Zitieren Link zu diesem Kommentar Auf anderen Seiten teilen Mehr Optionen zum Teilen...
Gülseven Geschrieben 21. Juli 2006 Teilen Geschrieben 21. Juli 2006 Bencede kilit vurulmasin? Cocukmuyuz biz ;-) Bu konu 100 senedir tartisiliyor. Rananur ablacim biraz kizmis o kadar. Ben sahsen öyle algilamadim. Hosuma giden bir sakaydi. Cünkü sonuc olarak hepimiz kimin daha az kaza yaptigini biliyoruz: Kadinlar ;-) Rananur abla kizma ama bu konu bir 100 sene daha tartisilir. Ama bu Forumda degil tabiki. Hehe... Zitieren Link zu diesem Kommentar Auf anderen Seiten teilen Mehr Optionen zum Teilen...
Rananur Geschrieben 22. Juli 2006 Teilen Geschrieben 22. Juli 2006 @Gülseven Insallah Gülsevencim ya! Tamam bende biliyorum saka oldugunuda iste bagzen insan kendini tutamiyo, ayrica kirilacak bakska bi konu bulamadimmida bu sacma konuya kirilicam ;-) Neyse daha güzel konularla devam edelim insallah... Zitieren Link zu diesem Kommentar Auf anderen Seiten teilen Mehr Optionen zum Teilen...
Sahra Geschrieben 22. Juli 2006 Teilen Geschrieben 22. Juli 2006 arkadaslar.. tabiki bencede bu konuyu kapatlim, cünki kadinlarin daha düzgün,kaliteli ve özenli araba kullandigi ap acik ortada.. hic tartismaya bile gerek yok:-)))) Zitieren Link zu diesem Kommentar Auf anderen Seiten teilen Mehr Optionen zum Teilen...
Empfohlene Beiträge
Dein Kommentar
Du kannst jetzt schreiben und Dich später registrieren. Wenn Du ein Konto hast, melde Dich jetzt an, um unter Deinem Benutzernamen zu schreiben.