ademade Geschrieben 30. April 2006 Teilen Geschrieben 30. April 2006 Arkadaslar gecen Themada neler oldu bilmiyorum, ama bende bir Fenerbahceliydim, malesef Misawaya son zamanlarda ugrayamadigim icin bu Themayi kacirdim. 6s'liler havaya kapildilar, ama sonra gördük noldunu... (Kimseyi tenkid ederek söylemiyorum! Okuyanlarin arasinda GSli arkadasimda var Bu sefer ne düsünüyorsunuz, tabiiki macin nasil bitecegini Allah(c.c.)'dan baska kimse bilemez. Ama Besiktas coktandir ligi düsünmüyor ve kendini taraftarlarina affetirmek icin bu kupayi almalari lazim. Ama öbür tarata dolu dolu bi Fenerbahce- Bence mac ortada tabiiki Fenerin yenecegini umuyorum. Gerci Besiktasin haftasonu bide 6s derbisi var, ama o mac coktan baskanlari tarafindan satildi.) ;-) PS: Lütfen kimse alinmasin. Burda hos ve neseli bi sohbet edelim, ve herseyi saka olarak karsilarsaniz sevinirim. Bide suna bi bakin, ben baktim cok komikti : http://rapidshare.de/files/19123171/cemyilmazreklam.pps.html Zitieren Link zu diesem Kommentar Auf anderen Seiten teilen Mehr Optionen zum Teilen...
Talebe Geschrieben 30. April 2006 Teilen Geschrieben 30. April 2006 Fenerbahce tam gazda suan. Kim durdurur? Gerci Besiktas genelde Feneri yener. türkiye kupasinda maalesef Fener hic basarili olmuyor. bence 2:0 yenilecegiz. ayrica mac ne zaman ve saat kacta? Zitieren Link zu diesem Kommentar Auf anderen Seiten teilen Mehr Optionen zum Teilen...
ademade Geschrieben 30. April 2006 Autor Teilen Geschrieben 30. April 2006 mac carsamba günü, sana www.antu.com'a bakmani tavsiye ederim, orda macin nerde, kacta ve fenerin haberlerini en iyi sekilde bulursun. Ama genellikle bjk feneri yener noluyo, bu sene daha yenemedi. Selam Zitieren Link zu diesem Kommentar Auf anderen Seiten teilen Mehr Optionen zum Teilen...
Talebe Geschrieben 30. April 2006 Teilen Geschrieben 30. April 2006 tamam ama bu Türkiye Kupasi. Fenerin en basarisiz oldugu turnava. Zitieren Link zu diesem Kommentar Auf anderen Seiten teilen Mehr Optionen zum Teilen...
ademade Geschrieben 30. April 2006 Autor Teilen Geschrieben 30. April 2006 Dogru niyeyse Fenerbahce bu kupaya o kadar önem veriyor gibi gözükmüyor. Tek düsündükleri sampiyonluk Ama bence bu sene kupayi alacaklar cünkü bu sene insallah Türkiye kupasi, türkiye sampiyonlugu kupasi, sampiyonlar ligi kupasi ( ) süper kupa, ve uluslar arasi kupasini alacak^^ 5te bes Hayal edelim, insallah olur. Zitieren Link zu diesem Kommentar Auf anderen Seiten teilen Mehr Optionen zum Teilen...
Talebe Geschrieben 30. April 2006 Teilen Geschrieben 30. April 2006 bir seyi 40kere dersen olurmus. istersen bu yazdigini kopyala ve 40 kere foruma koy ;-) Zitieren Link zu diesem Kommentar Auf anderen Seiten teilen Mehr Optionen zum Teilen...
Talebe Geschrieben 30. April 2006 Teilen Geschrieben 30. April 2006 ademade Cem Yilmazi yeni gördüm. onu Download bölümüne koy millet faydalansin ;-) Zitieren Link zu diesem Kommentar Auf anderen Seiten teilen Mehr Optionen zum Teilen...
mecnun88 Geschrieben 30. April 2006 Teilen Geschrieben 30. April 2006 1,2,3,4,5,6,7,8,9,10 :tdown: @ademade madem muhabbet etmek istiyorsun o zaman "6s'liler havaya kapildilar, ama sonra gördük noldunu... ;)" felan deme! ha birde sattiklarini nerden biliyorsun kontrati sen mi hazirladin benim canim kardesim!?? Bilmedigin seyi söylemek sence dinen hükmü nedir?Ve kaldi ki Bjk acikladi,öyle bir seyin uydurma oldugu!! :tup: @all beni bu gelen mac hic ilgilendirmiyor!ama benim umudum bjk yensin! Benim fb yi ne cok sevdigimi bir ben birde ALLAH(c.c.)biliyor! Zitieren Link zu diesem Kommentar Auf anderen Seiten teilen Mehr Optionen zum Teilen...
Talebe Geschrieben 30. April 2006 Teilen Geschrieben 30. April 2006 keep cool man Zitieren Link zu diesem Kommentar Auf anderen Seiten teilen Mehr Optionen zum Teilen...
Talebe Geschrieben 30. April 2006 Teilen Geschrieben 30. April 2006 sonucta bizde fenerliyiz. ama fanatiklige ve hele hele tarafgirlikden gelen nefrete hic gerek yok. mesela bence besiktas kazanacak. kazansin, hic umrumda degil. ama fenerin yenmesini isterim. Zitieren Link zu diesem Kommentar Auf anderen Seiten teilen Mehr Optionen zum Teilen...
ademade Geschrieben 1. Mai 2006 Autor Teilen Geschrieben 1. Mai 2006 Yanlis anlasildiysa özür dilerim, ama GSnin hala direnip Fenere kendilerinin daha iyi oldugunu göstermelerine calismalari beni sinirlendiriyor. (Benim tanidigim baya bi GSli varda---) Ama tamam kardesim senin hosuna gitmiyorsa--- Önceki themada oldugu gibi, webmaster abi, kusura bakmayin ama bu themayida kapatalim lütfen. Zitieren Link zu diesem Kommentar Auf anderen Seiten teilen Mehr Optionen zum Teilen...
Gülseven Geschrieben 1. Mai 2006 Teilen Geschrieben 1. Mai 2006 Zannedersem diger bölümde mecnun yüzünden kapandi. kardes lütfen sakin ol. insan bu kadar fanatik olur mu yaaa... ademade hic bir kötü sey yazmamis. 30kerede "Lütfen Saka, kizmayin" seklinde eklemis. yinede?? ne güzel ilk defa forumda futbol hakkinda konusuyoruz onuda batiriyorsunuz. yapmayin lütfen. bu kadar nefret neye yarar? lütfen bu bölümde kapanmasin. Adminlerden rica ederim. mecnundanda bu havayi bozmamasini isterim lütfen Zitieren Link zu diesem Kommentar Auf anderen Seiten teilen Mehr Optionen zum Teilen...
Gülseven Geschrieben 1. Mai 2006 Teilen Geschrieben 1. Mai 2006 simdide konuya gelelim ;-) bence bu sene Fenerbahce bu kupayida alacak. Evet bu kupada fb basarisizdi gecmiste, ama bu sefer kesin bizim. maci 3:1 kazaniriz insaallah. Zitieren Link zu diesem Kommentar Auf anderen Seiten teilen Mehr Optionen zum Teilen...
Gast Geschrieben 1. Mai 2006 Teilen Geschrieben 1. Mai 2006 alsoo ich hab immer nochn funken hoffnung das galatasaray meister wird :paranoid: ( lasst mich hoffen....) und ich versteh echt net die ganze aggression weg fußball .. talebe kardese katiliorum "keep cool "gencler! peace Zitieren Link zu diesem Kommentar Auf anderen Seiten teilen Mehr Optionen zum Teilen...
Yusuf Geschrieben 2. Mai 2006 Teilen Geschrieben 2. Mai 2006 Bence Fener daha bi adim önde kupaya, cünkü fenerbahce bu sene baya basarili gidiyor...zannedrsem bjk engelini de kolayca asicaktir son haftalarda yaptigi gibi...,tabi bjk nin da bu maca özel sekilde hazirlanacagi gözardi edilemez....millet Fener diyince maca asiliyor ligin neresinde olursa olsun....bu bence bazi sahislar ve takimlarin antipati sinden kaynaklaniyor....hayirlsii olsun bakalim her ne kadar SIVASSPOR holigani olsamda, Gönlüm Fenerbahce den yana cünkü nede olsa 2.ci takimiz gönlümüzde. :jo: ;-) @ ademade yaww su slayt müthis yaaa...tüm futbol ile alakali insanlarin bakmasini sidetle tavsiye ;-) ederim... @all Ps: Asiriya kacmamak sartiyla Futbol konusulabiliyormus bazi arkadaslara duyurulur..... Zitieren Link zu diesem Kommentar Auf anderen Seiten teilen Mehr Optionen zum Teilen...
Webmaster Geschrieben 2. Mai 2006 Teilen Geschrieben 2. Mai 2006 Esselam gencler, bu Forum´da elbette her konu konusulabilir. Ama ahlakli, edepli ve seviyeli olmak sartiyla. @ademade Slayt´i download bölümünde "Fun" bölümüne ekleyebilirsiniz. Vesselam Zitieren Link zu diesem Kommentar Auf anderen Seiten teilen Mehr Optionen zum Teilen...
Talebe Geschrieben 3. Mai 2006 Teilen Geschrieben 3. Mai 2006 daha öncede belirtdigim gibi: Fenerbahce dünyanin en iyi takimi olsa bile TR kupasini alamaz. Biz fenerliler bu kupada cok basarissisiz. AMA LIG SAMPIYONU KESIN BIZIZ. hehe Zitieren Link zu diesem Kommentar Auf anderen Seiten teilen Mehr Optionen zum Teilen...
Yusuf Geschrieben 3. Mai 2006 Teilen Geschrieben 3. Mai 2006 kardes o Becerisizlikten kaynaklanmiyor... Mactan Önce Daum oyuncu sakirdlere Mütavazi olmanin ve tavazu göstermenin önemini anlatan bi sohbet yapmis...oyuncularda Hoca larinin vermis oldugu dersi iyi ezberleyip...kupada diger kardeslerinin nefsini kendi nefislerine tercih etmis ve büyük bir tavazu örnegi gösterip kupayi onlara verdiler. ;-) :-p :-o Zitieren Link zu diesem Kommentar Auf anderen Seiten teilen Mehr Optionen zum Teilen...
Thai Geschrieben 4. Mai 2006 Teilen Geschrieben 4. Mai 2006 yani Fenerliler Risale-i Nur mu okumus, veyahut Daum )))))))))) Zitieren Link zu diesem Kommentar Auf anderen Seiten teilen Mehr Optionen zum Teilen...
ademade Geschrieben 4. Mai 2006 Autor Teilen Geschrieben 4. Mai 2006 oo ooo sen ne diyorsun, hemde nasil... Mac cok heyecanliydi, BJKyi tebrik ederim... BJK saten tüm takimlara karsi böyle oynasa, birak sampiyonlugu, sampiyonlar ligini bile kazanir. Hayirlisi, bakalim bu hafta sonu nasil oynayacaklar... Zitieren Link zu diesem Kommentar Auf anderen Seiten teilen Mehr Optionen zum Teilen...
Empfohlene Beiträge
Dein Kommentar
Du kannst jetzt schreiben und Dich später registrieren. Wenn Du ein Konto hast, melde Dich jetzt an, um unter Deinem Benutzernamen zu schreiben.