Webmaster Geschrieben 16. Dezember 2009 Teilen Geschrieben 16. Dezember 2009 Cüppeli’ye hodri meydan JET skici “Cüppeli Hoca”, Habertürk ekranýndaki “geleneksel komiklik yapma gecesi”nde þöyle demiþ: “Ahmet Hakan’ýn ilmi yoktur. Þuraya çýksýn Fatiha Suresi’ni bile okuyamaz.” Lafý hiç uzatmayacaðým. Buradan kendisine meydan okuyorum: Çýkalým ekran karþýsýna... Murat Bardakçý, Hayrettin Karaman, Nazlý Ilýcak, Efendi Hazretleri, Ýbrahim Tatlýses ve Fethullah Gülen jüri olsun... Bir ben okuyayým Fatiha’yý, bir de “Cüppeli”... Bakalým hangimiz ayýnlarý daha okkalý çatlatýyor, hangimiz tecvit kaidelerine riayet ediyor, hangimiz genzini daha iyi kontrol ediyor. Ben ayrýca “meal-i þerifi takdim etme” ve “tefsir yapma” gibi ekstralar da vaat ediyorum... Eskiden çok meydan okuyup caymýþlýðým vardýr... Söz veriyorum, bu kez caymayacaðým. Hadi “Cüppeli”, çýk karþýma! Ahmet Hakan, Hürriyet, 16.12.2009 Zitieren Link zu diesem Kommentar Auf anderen Seiten teilen Mehr Optionen zum Teilen...
Empfohlene Beiträge
Dein Kommentar
Du kannst jetzt schreiben und Dich später registrieren. Wenn Du ein Konto hast, melde Dich jetzt an, um unter Deinem Benutzernamen zu schreiben.