Zum Inhalt springen
Qries Qries Qries Qries Qries Qries

Empfohlene Beiträge

Dünyada yaþanan ekonomik kriz Kurtlar Vadisi Pusu'yu da etkiledi

Show TV indirim istedi, Kurtlar atv yolunda...Hürriyet gazetesi yazarý Cengiz Semercioðlu yazdý...

Ekonomik kriz daha televizyon piyasasýnda kendini tam anlamýyla göstermiþ deðil.

Daha doðrusu kanal yönetimleri-yapýmcýlar sektör bunu hissetmeye baþladý da seyirciye yansýyan bir þey yok henüz...

Kasým ayýyla birlikte tekrar diziler dönmeye baþlayacak, yapýmlar sona erecek ve seyirci de ekrana kriz geldiðini çok daha iyi anlayacak.

Kanallar bir süredir yapýmcýlarla indirim pazarlýðýnda zaten...

Bu pazarlýk geçenlerde Kurtlar Vadisi’in yapýmcýsý Pana Film ve Show TV arasýnda da yaþandý.

Show TV pek çok yapýmýndan olduðu gibi kriz nedeniyle Kurtlar Vadisi ekibinden de bölüm baþý indirim yapmasýný istedi.

Pana Film yöneticileri ise indirim yapmayacaklarýný kesin bir dille söylediler Show’a...

Öðrendiðim kadarýyla iþ biraz çýkmaza girmiþ ve Kurtlar Vadisi de bu aþamada gidebilecekleri tek kanalla (Diðer büyük kanallar o parayý vermeyeceði için) atv ile dirsek temasýna geçmiþ.

Kurtlar ekibi dün de atv yönetimiyle görüþme halindeydiler.

Kriz ekranda pek çok þeyi olduðu gibi belki Kurtlar’ýn da yolunu deðiþtirecek...

Parayla alakasi oldugunu cok sanmiyorum. Kurtlar vadisi Show tv nin mantalitesine karsi bir film. Filmde elestirilen komplolarin bir parcasi Show tv. Kurtlar vadisi son bölümlerde artik acik mesajlar vermeye ve gündemi yansitmaya basladi ve bu show tv nin lebetteki hosuna gitmez. Show tv kesinlikle Kurtlar vadisi gibi bir diziyi birakmazdi. Bence mesele para degil.

Kesin öyledir demiyorum ama bu ihtimalde göz önünde bulundurabilir pekala. Showtv ergenekonun bir parcasidir. Kurtlar Vadisi ise acikca ergenoknu desifre ediyor. Sen kendi aleyhine ve ideolojine acikca aykiri hareket eden birini kendi televizyonunda oynatirmiydin?

Peki neden Kurtlar Vadisi icin Kanal D, Star degilde ATV nin adi geciyor?

Adem

Kesin öyledir demiyorum ama bu ihtimalde göz önünde bulundurabilir pekala. Showtv ergenekonun bir parcasidir. Kurtlar Vadisi ise acikca ergenoknu desifre ediyor. Sen kendi aleyhine ve ideolojine acikca aykiri hareket eden birini kendi televizyonunda oynatirmiydin?

Peki neden Kurtlar Vadisi icin Kanal D, Star degilde ATV nin adi geciyor?

Adem

Ergenekon ve Show TV baglamini kuramadim :verwirrt:

Benim okudugum ve takip edebildigim kadariyla Ergenekon tüm medyaya (Cumhuriyet Gazetesi ve ulusalci "Kanal Biz" haric) düsmandi. Hatta Hürriyet Gazetesine dahi santaj yapmislar. Zaten dikkat edersen Kurtlar Vadisi dizisindede Büyük Iskender güya "Aydin Dogan"a baski yapiyor.

tamamda ben her zaman kendi kendime Show tv bu diziyi nasil kabulleniyor, böyle hakikatlerden bahseden bir dizi nasil Showda bariniyor, diye düsünüyordum.

Agabey, anlatmaya calisiyorum ya: Ticarette tek dil var, oda cikar iliskisidir. Din, dil, irk, ideoloji önemli degil.

Unutma, Tayyip Erdogani 28 Subattan sonra yükselten Aydin Dogan medyasiydi. Simdi kavgalilar. Yarin yine dost olurlar. Neden? Cikar meselesi...

NO PROGRAM ADý KANAL RATING (%) SHARE (%)

1 KURTLAR VADISI PUSU [NET] SHOW 18.90 46.20

2 KURTLAR VADISI PUSU (OZET) [NET] SHOW 7.90 18.70

3 ASK-I MEMNU [NET] KAND 7.70 18.20

4 ANNEM [NET] KAND 7.20 21.70

5 TEK TURKIYE [NET] STV 6.50 15.90

6 CARKIFELEK [NET] FOX 6.20 18.70

7 SHOW TV ANA HABER BULTENI [NET] SHOW 5.20 14.80

8 ARKA SOKAKLAR (TKR) [NET] KAND 5.10 22.50

9 UGUR DUNDAR''LA STAR HABER [NET] STAR 5.10 14.40

10 M.ALI BIRAND''LA KANAL D ANA HABER [NET] KAND 5.00 14.80

11 BEZ BEBEK [NET] FOX 4.70 11.20

12 PARMAKLIKLAR ARDINDA [NET] ATV 4.60 10.80

Benim hic anlamadigim, nicin Tek Türkiye dizisini STV baska güne almiyor? Kurtlar vadisi ile ayni vakitte yayinlaniyor. Hem Reytingi dahada artar, hemde evde kavga cikmasina engel olur düsünüyorum. ;-)

Bence Ampul vadisi olsun olmasin. Türkiyedeki durumun sancisini ceken herkez hala diziyi izliyor. Bence bunlar "Dizinin reytingi düstü!" diyerek düsürmeye calisiyorlar. Aslinda düsme diye birsey yok.

Hem ben Ergenekoncu olsaydimda diziyi izlerdim. Meraktan bakmazmiydim? ;-)

Dein Kommentar

Du kannst jetzt schreiben und Dich später registrieren. Wenn Du ein Konto hast, melde Dich jetzt an, um unter Deinem Benutzernamen zu schreiben.

Gast
Auf dieses Thema antworten...

×   Du hast formatierten Text eingefügt.   Formatierung jetzt entfernen

Nur 75 Emojis sind erlaubt.

×   Dein Link wurde automatisch eingebettet.   Einbetten rückgängig machen und als Link darstellen

×   Dein vorheriger Inhalt wurde wiederhergestellt.   Editor leeren

×   Du kannst Bilder nicht direkt einfügen. Lade Bilder hoch oder lade sie von einer URL.

• Neu erstellen...