Zum Inhalt springen
Qries Qries Qries Qries Qries Qries

Empfohlene Beiträge

KADDAFÝ'DEN ÞOK ÝDDÝA

ABD'nin baþkan adayý Müslüman...

Libya lideri Muammer Kaddafi, canlý yayýnda verdiði bir röportajda ABD baþkan adayý Barack Obama’nýn Müslüman olduðunu öne sürdü.

1986’da ABD’nin Libya’ya düzenlediði hava saldýrýsýnýn yýl dönümünde konuþan Kaddafi, “Amerika’da seçimler yapýlacak. Endonezya’da Ýslami bir okulda eðitim görmüþ Kenya kökenli siyahi bir vatandaþ adaylýðýný koydu. Onun adý Obama. Tüm Arap ve Ýslam dünyasý bu adamý alkýþlýyor. Kardeþim Obama için dua ediyorum. Umarým bu adam Afrikalý ve Müslüman kimliði ile gurur duymasýný bilir, ABD’nin iyi yola dönmesini saðlar” dedi.

VATAN

:selam:

:aro: Ellerine saglik.

Stern dergisinde okumustum....

Obama nin gercek adi Barrak Hüseyin Obama ismis ve müslüman oldugu icin Ku-Kux-Clan tarafindan internette kendisi hakkinda acik infaz emri verildigini, müslüman ve zengi kimligini kendinde birlestirdigi icin su an dünyanin en cok tehlikede olan insan oldugunu yazmislar.

Hayret ettim.... cünki Obama acikca, kendisinin müslüman olamadigini sadece babasinin müslüman oldugunu söylemisti.

Belkide iktidar olabilmek icin kimligini sakliyor olabilir. Acikca "ben müslümanim " dese kim oy verir?

Dogrusunu Allah bilir... :verwirrt:

ya birde dememesinin sebebi seninde yazmis oldugun infaz kararindan dolayida olabilir... belkide gizliden Müslümanligi sürdürmek ihtiyaci hissediyor, müslümanliga belkide bu yönden bir faydasi dokunabilir, AMA seninde dedigin gibi HERSEYI ALLAH daha iyi bilir...

Dein Kommentar

Du kannst jetzt schreiben und Dich später registrieren. Wenn Du ein Konto hast, melde Dich jetzt an, um unter Deinem Benutzernamen zu schreiben.

Gast
Auf dieses Thema antworten...

×   Du hast formatierten Text eingefügt.   Formatierung jetzt entfernen

Nur 75 Emojis sind erlaubt.

×   Dein Link wurde automatisch eingebettet.   Einbetten rückgängig machen und als Link darstellen

×   Dein vorheriger Inhalt wurde wiederhergestellt.   Editor leeren

×   Du kannst Bilder nicht direkt einfügen. Lade Bilder hoch oder lade sie von einer URL.

• Neu erstellen...