ademade Geschrieben 31. Mai 2005 Teilen Geschrieben 31. Mai 2005 Ensardan yaþlý bir kadýn Resulullah'a (s.a.) gelerek. - Ya Resulullah! Baðýþlanmam için bana dua et. Resulullah (s.a.) : - Bilmiyor musun ki cennete yaþlý kadýnlar giremez, buyurdu. Bunun üzerine kadýnýn aðlamaya baþlamasý üzerine Resulullah (s.a.) gülümseyerek: - Sen o gün ihtiyar bir kadýn olmayacaksýn. Allah'ýn "Gerçekten biz hûrileri apayrý biçimde yeni yarattýk. Onlarý, bâkireler kýldýk. . Eþlerine düþkün ve yaþýt." buyruðunu hiç okumadýn mý? (Vakýa 36-37) :biggt: Cok güzel ya! Zitieren Link zu diesem Kommentar Auf anderen Seiten teilen Mehr Optionen zum Teilen...
Ammar Geschrieben 31. Mai 2005 Teilen Geschrieben 31. Mai 2005 Fesubhanallah!! Zitieren Link zu diesem Kommentar Auf anderen Seiten teilen Mehr Optionen zum Teilen...
aylinyavuzx Geschrieben 31. Mai 2005 Teilen Geschrieben 31. Mai 2005 Kitaplarda cennetliklerin hepsinin 33 yasinda olduklarini yaziyor... Ayrica cenneti haketmis olan dünyalik kadinlar, hurilerden daha güzel olacaklarmis... Zitieren Link zu diesem Kommentar Auf anderen Seiten teilen Mehr Optionen zum Teilen...
ademade Geschrieben 31. Mai 2005 Autor Teilen Geschrieben 31. Mai 2005 Ama ne kadar süper bi duygu olmali! Basta diyor yaslilar giremez! Kadin hayal kirikligina ugruyor! Sonra birden bu halinle girmeyeceksin deme manasina getiriyor (sav.); buda demek oluyorki, gireceksin! O ani bende yasamak isterdim! Ne süper bir duygu! Yada cennetle müjdelenen on sahabe gibi! Ya arkadaslar sizce dünyada iken cennetlik oldugunu duymaktan güzel birsey varmi?? Bence yok! Vesselam Zitieren Link zu diesem Kommentar Auf anderen Seiten teilen Mehr Optionen zum Teilen...
aylinyavuzx Geschrieben 31. Mai 2005 Teilen Geschrieben 31. Mai 2005 Evet, iki tane sürpriz haber birden veriyor Efendimiz. Güzel bir espri... "Ya arkadaslar sizce dünyada iken cennetlik oldugunu duymaktan güzel birsey varmi??" ADEMADE Dünyada dahi cennet misali hayat yasamak var, evet...Duymakla ilgisi yok, ama yasamanin icine tüm duygular ve hisler giriyor zaten..)) Zitieren Link zu diesem Kommentar Auf anderen Seiten teilen Mehr Optionen zum Teilen...
Sahra Geschrieben 31. Mai 2005 Teilen Geschrieben 31. Mai 2005 Cennetden daha güzel olan Allah´i görebilmek. Zitieren Link zu diesem Kommentar Auf anderen Seiten teilen Mehr Optionen zum Teilen...
ATA Geschrieben 1. Juni 2005 Teilen Geschrieben 1. Juni 2005 Dünyada cennetle müjdelenen icin bu dünya bi cehennem gibidir, ondan bu dünyada daha yasayacak olmasini düsünürsek, onun icin büyük bi izdirapdir. cünkü sahra arkadasimizin dediyi gibi cennetle müjdelenmekden daha güzel bisey varki oda allahi (c.c) görmek... Vesselam... Zitieren Link zu diesem Kommentar Auf anderen Seiten teilen Mehr Optionen zum Teilen...
aylinyavuzx Geschrieben 1. Juni 2005 Teilen Geschrieben 1. Juni 2005 "Ya arkadaslar sizce dünyada iken cennetlik oldugunu duymaktan güzel birsey varmi??" ADEM'in sorusu DÜNYADA IKEN cennetlik oldugunu duymaktan daha güzel birsey var mi..." idi ... GENEL OLARAK EN GÜZEL OLANI sormuyordu. Bu netice itibariyle ben de dogru cevap vermis oldum..)) "Dünyada cennetle müjdelenen icin bu dünya bi cehennem gibidir.." ATA Bence öyle degil, cennetle müjdelenen kimse bu dünyada da cennette gibi hayat yasar, daha cok HAYIR HASENAT ISLEMEYE ÖZEN GÖSTERIR, cok SIKINTILAR cekse bile... Zitieren Link zu diesem Kommentar Auf anderen Seiten teilen Mehr Optionen zum Teilen...
ademade Geschrieben 1. Juni 2005 Autor Teilen Geschrieben 1. Juni 2005 Arkadaslar Allah(c.c.)'i görebilmek saten cennetin bi icerigi! Zitieren Link zu diesem Kommentar Auf anderen Seiten teilen Mehr Optionen zum Teilen...
ATA Geschrieben 2. Juni 2005 Teilen Geschrieben 2. Juni 2005 Düsündüyümü anlatamadim. cümleleri yanlis kurdum, özür dilerim... Benim demek istediyim, cennetle müjdelenmis bi insan mümkün oldukca bu dünyadan ayrilip o kendisine müjdelenmis mekan olan cennete gitmek ister cünkü orda asil bekleneni görecek: Allah (c.c.) í görecek. Ondan sabirsizlanma magnasinda demisdim, cünkü kim istemezki bir an önce Allahi görmeyi... Ben böyle demek istemisdim. Cümlelerimdeki anlasilmazlik icin özür dilerim Vesselam... Zitieren Link zu diesem Kommentar Auf anderen Seiten teilen Mehr Optionen zum Teilen...
Firstsonic Geschrieben 13. August 2005 Teilen Geschrieben 13. August 2005 "Gerçekten biz hûrileri apayrý biçimde yeni yarattýk. Onlarý, bâkireler kýldýk. . Eþlerine düþkün ve yaþýt." buyruðunu hiç okumadýn mý? (Vakýa 36-37) Yaratmak ancak Allaha ayittir, Allah bir dir, o yüzden BIZ yazmak burda yalnis. Kardesim, modify yaziyor sag alt kisminda o yazdigini bi zahmet degistir. Saol S. A. Zitieren Link zu diesem Kommentar Auf anderen Seiten teilen Mehr Optionen zum Teilen...
Mond Geschrieben 13. August 2005 Teilen Geschrieben 13. August 2005 @ Firstsonic S.a seni hatrilataimi yineden ))))yoksa biktinmi hatirlamakdan)))Allah cc buyuk harf ile yazilioyr. Zitieren Link zu diesem Kommentar Auf anderen Seiten teilen Mehr Optionen zum Teilen...
Firstsonic Geschrieben 15. August 2005 Teilen Geschrieben 15. August 2005 @Mond Beni uyardigin icin sevaba giriyorsun, bundan güzel bir sey varmi ;-) Zitieren Link zu diesem Kommentar Auf anderen Seiten teilen Mehr Optionen zum Teilen...
Empfohlene Beiträge
Dein Kommentar
Du kannst jetzt schreiben und Dich später registrieren. Wenn Du ein Konto hast, melde Dich jetzt an, um unter Deinem Benutzernamen zu schreiben.