Gast Geschrieben 30. April 2004 Teilen Geschrieben 30. April 2004 Selamün Aleyküm Ya ResulAllah Selamün Aleyküm Ya HabibAllah Sana Binler salat ve Selam olsun, Alemler Nur'a gark oldu, Muhammed dogdugu gece, Mümin munafik fark oldu Muhammed dogdugu gece Evet Muhterem kardeslerim, Alemlerin nurlandigi 571 yilina bu gece manen gidelim,hatta biraz daha Öncesine gidelimki Peygamberimizin (S.A.V)'in gelisiyle maddi ve manevi Alemlerde nasil bir degisiklikler oldugunu idrak edelim. Ve bize nasil bir miras biraktigini fark edelim, düsünelim, tefekkür edip sükür edelim. Ya Rabbi bu geceyi öyle ihya edelimki, yarinimiz ile bügünümüz arasinda seni hakkiyla Tanima hususunda ve Peygamberin Hz. Muhammed Mustafa (S.A.V) 'in Sünnet-i Seniyyesine baglilik noktasinda milyarlarca kilometrelik farklar olsun, Ya Rabbi bizleri razi oldugun kullarinin meclislerine Dahil eyle, o öyle bir makamdirki bu kilometrelerle ifade edilmez. Cünkü bu Nur'lu yoldur, bu Peygamberin Hz.Muhammed Mustafa'nin yoludur. Bizi o yoldan ayirma Ya Rabbi.Amin Bu temmennilerle hepinizin bu Nur'lu gün ve gecesini tebrik eder, Alem-i Islam'a ve özellikle Seminer calismalarimizda ask ,sevk icinde gayret gösteren siz muhterem kardeslerim icin hayirlara vesile olmasini, Cenab-i Hak'tan Kabe'nin hürmetine, Mescid-i Nebevvi hürmetine, Mescid-I Aksa Ve Peygamberimiz Muhammed Mustafa (S.A.V) hürmetine bütün Mahlukatin dilleriyle niyaz ederim. Allah'a emanet olunuz. Duaniza muhtac kardesiniz Azak DERDIMENDIM Derdimendim yâ Rasûlallah, devâ ol derdime, Destgir ol, yâ Habiballah, bu asî mücrime!.. Sen sefâat kâni varken, yalvarayim ben kime?.. Ben Rasûl-i Kibriyânýn, bülbül-ü nâlâniyim. Mücrimim gerçi, cemâl-i Mustafâ hayrâniyim.. Bûy-i vaslindir, muattar eyleyen sünbülleri, Nur cemâlinden eserdir, bag-i askin gülleri, Gül cemâlindir Habîbim, mesteden bülbülleri, Ben Rasûl-i Kibriyânin, bülbül-ü nâlâniyim. Mücrimim gerçi, cemâl-i Mustafâ hayrâniyim Cânini cânâne kurban eyliyor pervâneler, Bezm-i vaslin nesesinden, gaþyolur mestâneler, Asikin gözyaslarindan, doldu hep peymâneler, Ben Rasûl-i Kibriyânýn, bülbül-ü nâlâniyim. Mücrimim gerçi, cemâl-i Mustafâ hayrâniyim.. Ermek istersen, O sâhsin himmet-ü imdâdýna, Cânü dilden âsik ol sen; Ism-i zâti; evrâdina, Ses verir (Ulvî); melekler âtesin feryâdina, Ben Rasûl-i Kibriyânin, bülbül-ü nâlâniyim. Mücrimim gerçi, cemâl-i Mustafâ hayrâniyim ALI ULVI KURUCU Zitieren Link zu diesem Kommentar Auf anderen Seiten teilen Mehr Optionen zum Teilen...
Webmaster Geschrieben 1. Mai 2004 Teilen Geschrieben 1. Mai 2004 O gün herkes tir tir titrerken, herkes kendini düsünürken, sadece O 'ümmetim' diyecek. O bizim icin yalvaracak. Bugün Onun dogum günü. Kandiliniz mübarek olsun Zitieren Link zu diesem Kommentar Auf anderen Seiten teilen Mehr Optionen zum Teilen...
tuhana Geschrieben 1. Mai 2004 Teilen Geschrieben 1. Mai 2004 Kandlinizin mübarek olsun.. hayirlara vesile olsun Zitieren Link zu diesem Kommentar Auf anderen Seiten teilen Mehr Optionen zum Teilen...
Adem Geschrieben 1. Mai 2004 Teilen Geschrieben 1. Mai 2004 Tüm Islam aleminin kandili mübarek ve hayirlara vesile olsun. Adem Zitieren Link zu diesem Kommentar Auf anderen Seiten teilen Mehr Optionen zum Teilen...
Gast Geschrieben 1. Mai 2004 Teilen Geschrieben 1. Mai 2004 Bütün Din Kardeslerimin Mevlüt kandilini can-i gönülden kutlarim. hayirlara vesile olmasini dilerim duaniza muhtac kardesiniz Nefer FUAT Zitieren Link zu diesem Kommentar Auf anderen Seiten teilen Mehr Optionen zum Teilen...
Osman Geschrieben 1. Mai 2004 Teilen Geschrieben 1. Mai 2004 Kandiliniz Mübarek olsun Barekallahu fiekum Zitieren Link zu diesem Kommentar Auf anderen Seiten teilen Mehr Optionen zum Teilen...
Selim Geschrieben 2. Mai 2004 Teilen Geschrieben 2. Mai 2004 Mubarek Mevlit Kandiliniz hayirlara vesile olmasini dilerim, hersey gönlünüze göre olsun. Selamlar ve dualarla Zitieren Link zu diesem Kommentar Auf anderen Seiten teilen Mehr Optionen zum Teilen...
Gast Geschrieben 2. Mai 2004 Teilen Geschrieben 2. Mai 2004 http://www.tuerkische-vereinigung.li/images/cami/gul1.jpg Zitieren Link zu diesem Kommentar Auf anderen Seiten teilen Mehr Optionen zum Teilen...
Levent Geschrieben 3. Mai 2004 Teilen Geschrieben 3. Mai 2004 Selamun Aleyküm Bende gec olsda Mevlid kandilinizi kutluyor hayirlara vesile olmasini diliyorum. Zitieren Link zu diesem Kommentar Auf anderen Seiten teilen Mehr Optionen zum Teilen...
Gast Geschrieben 3. Mai 2004 Teilen Geschrieben 3. Mai 2004 Mevlüt Kandiliniz Mübarek olsun. (biraz gec oldu ama hakkinizi helal edin) Zitieren Link zu diesem Kommentar Auf anderen Seiten teilen Mehr Optionen zum Teilen...
Empfohlene Beiträge
Dein Kommentar
Du kannst jetzt schreiben und Dich später registrieren. Wenn Du ein Konto hast, melde Dich jetzt an, um unter Deinem Benutzernamen zu schreiben.