Fatih.I. Geschrieben 17. August 2010 Teilen Geschrieben 17. August 2010 Kitap 2007'de cikmis olmasindan dolayi anlatilan bazi konular güncel olmasada, (ilginc olani buya) cogu konular 3yil gecmis olsa bile güncelligini koruyor. Onun icin okunmaya deger bir kitap.. http://www.kitapokuyoruz.com/kapak/2051-Ask-Cografyasinda-Konusmalar.jpg Zitieren Link zu diesem Kommentar Auf anderen Seiten teilen Mehr Optionen zum Teilen...
Webmaster Geschrieben 17. August 2010 Teilen Geschrieben 17. August 2010 aldim, okudum, begendim Zitieren Link zu diesem Kommentar Auf anderen Seiten teilen Mehr Optionen zum Teilen...
Fatih.I. Geschrieben 17. August 2010 Autor Teilen Geschrieben 17. August 2010 eee nede olsa senden eseflendik :uppydown: Zitieren Link zu diesem Kommentar Auf anderen Seiten teilen Mehr Optionen zum Teilen...
Webmaster Geschrieben 17. August 2010 Teilen Geschrieben 17. August 2010 ne mutlu bana Nihat abiyi hepinize siddetle tavsiye ederim. Yakinda röportajini yayinlariz. Zitieren Link zu diesem Kommentar Auf anderen Seiten teilen Mehr Optionen zum Teilen...
Fatih.I. Geschrieben 18. August 2010 Autor Teilen Geschrieben 18. August 2010 Reportajida acilen bekliyoruz ;-) Zitieren Link zu diesem Kommentar Auf anderen Seiten teilen Mehr Optionen zum Teilen...
Nur Efsan Geschrieben 18. August 2010 Teilen Geschrieben 18. August 2010 Kitabin icerigi ne? Tr'deki güncel siyasal olaylar mi? Zitieren Link zu diesem Kommentar Auf anderen Seiten teilen Mehr Optionen zum Teilen...
Webmaster Geschrieben 18. August 2010 Teilen Geschrieben 18. August 2010 hayir, siyasal birsey yok bu kitapta. Zitieren Link zu diesem Kommentar Auf anderen Seiten teilen Mehr Optionen zum Teilen...
carpe_fortunam Geschrieben 18. August 2010 Teilen Geschrieben 18. August 2010 kitabin kapak yazisi: Leyla ile Mecnun, Ferhat ile Þirin gibi hikâyelerimiz var. Bugün bile yüzlerce türkümüz, bu hikâyelerden alýnmadýr. Bu aþýklar, çok acý çekerler ama buluþamazlar. Hikâyenin sonu ise çok enteresandýr. Aslý, gerdeðe girmek için düðmelerini çözerken elbisesi alev alýr, yanar. Kerem de yanar. Aþkla yanarlar ve yine buluþamazlar. Fakat hikâye burada da bitmez. Kerem ile Aslý’nýn külleri kalýr ve küller birbirine karýþýr… Ýþte Anadolu topraklarý: Kayseri, Erzurum, Bursa, Ýskenderun… Kerem ile Aslý’nýn külü. Bu topraklarda anneannelerimiz, dedelerimiz, birbirinin küllerine karýþtý. Biz burada insanlýðýn külüne karýþtýk. En çok ziyaret edilen, tarihin en çok mezar adlarý taþýyan, sandukalarýn, kral mezarlarýnýn, evliya türbelerinin en çok olduðu topraklardayýz. Bu topraklar, Kerem ile Aslý’nýn külüdür ve bu kül, bizi ilahi tutkallarla baðladý. Þimdi bize etnik ayrýmcýlýk dayatýyorlar. Ama hiçbirimizin annesi, babamýza aþýk olurken, ‘bu, inþallah Çerkez’dir, Boþnak’týr’ demedi. Ancak hepimizin annesi ve babasý, bir düðünde karþýlaþtýklarý zaman, ‘seni yaratan ne güzel yaratmýþ, ben sana kurban olayým’ demiþtir. Biz, Allah’ýn yarattýðý her insana evlenirken kurban olduk, çoluk çocuk kurban olduk. Bu topraklara da kurban olduk. Biz, þehirlerimizi böyle kurduk. Birliðimizin temelinde, bu aþk felsefesi, bu evliyalar ve bizi kardeþ yapan bu türküler, bu halaylar, bu kemençeler yatýyor... Zitieren Link zu diesem Kommentar Auf anderen Seiten teilen Mehr Optionen zum Teilen...
Empfohlene Beiträge
Dein Kommentar
Du kannst jetzt schreiben und Dich später registrieren. Wenn Du ein Konto hast, melde Dich jetzt an, um unter Deinem Benutzernamen zu schreiben.