Afterlife Geschrieben 5. Januar 2011 Teilen Geschrieben 5. Januar 2011 ‘Türban’ yasağı kalktı ANKARA - Siyasetin gündemine oturan türban tartışması sürerken, Başbakanlık BYEGM (Basın Yayın Enformasyon Genel Müdürlüğü) yaptığı yönetmelik değişikliği ile basın kartı başvurusunda “türban” yasağını kaldırdı. Eski yönetmelikte basın kartı almak için doldurulacak beyannameye eklenecek fotoğraflar için “önden, baş ve yüz açık olarak çekilmiş” olmak şartı aranırken, yeni yönetmelikte bu hükme yer verilmedi. [...] http://haber.gazetevatan.com/turban-yasagi-kalkti/336262/1/Gundem ----------------------------------------------------------------------------- Google'ye basörtüs yasagi yazdim, basörtü yasagi kaldirildi cikti karsima. Haber bayada yeni, belki iki üc aylik. Nerden ne zaman kalkti, ve, ne kadar kaldirildi, benim hicbirseyden haberim yok ama su siralardaki haberleri seyrettigim icin birseyde kacirdigimi söyliyemem aslinda ... daha fazla bilginiz var mi? (Türkiyede okumak güzel olurdu da .. ) Zitieren Link zu diesem Kommentar Auf anderen Seiten teilen Mehr Optionen zum Teilen...
Afterlife Geschrieben 7. Januar 2011 Autor Teilen Geschrieben 7. Januar 2011 Kimsenin haberi yok mu ya? oO Zitieren Link zu diesem Kommentar Auf anderen Seiten teilen Mehr Optionen zum Teilen...
Webmaster Geschrieben 7. Januar 2011 Teilen Geschrieben 7. Januar 2011 daha yeni gördüm, hakkini helal et. Evet Üniversiteler kendileri karar veriyorlar, basörtülü alip almamakta. Yani alanlarda var, almayanlarda var. Zitieren Link zu diesem Kommentar Auf anderen Seiten teilen Mehr Optionen zum Teilen...
Afterlife Geschrieben 7. Januar 2011 Autor Teilen Geschrieben 7. Januar 2011 E bu cok güzel haber. Medyaya dogru dürüst cikmadigina sasiyorum. Konu iken Türkiye calkalaniyordu simdi yavas yavas uygulaniyor tik yok. Sagol Zitieren Link zu diesem Kommentar Auf anderen Seiten teilen Mehr Optionen zum Teilen...
Empfohlene Beiträge
Dein Kommentar
Du kannst jetzt schreiben und Dich später registrieren. Wenn Du ein Konto hast, melde Dich jetzt an, um unter Deinem Benutzernamen zu schreiben.