Jump to content
Qries Qries Qries Qries Qries Qries

Recommended Posts

:bism:

Bu kitapt annesinin ve kardesinin sagligi icin ugrasan genc Bir kizin hikayesini anlatiyor.

Genc ve fakir olan bu kizin ömrü cok zor imtihanlarla geciyor... ve imanini korumak icin cok acilar cekmek zorunda kaliyor...

Daha fazla anlatmak istemiyorum...herkese bu kitabi tafsiye ederim !!

benim cok hosuma gitti...cünkü bizim hayatlarimiz karsisinda o kizin hayati gercekten cok zor ama ayni andada cok güzel...:-)

:selam:

Gercekten öyle, cok güzel bir Kitap. Kitaptaki anlatilan kiz dayanilmasi güc olan imtihanlardan geciyor...

Daha nice Kitaplari var Halit Ertugrulun, böyle aci hikayelerle dolu olan.

Allahu Teala onlara güc kuvvet versin ve bizimde bu rahatligimiza sukr etmemiz lazim... !!!

Pisman olmicanizdan eminim..;-]

Benimde cok hosuma gitti,yani gercekten kiz cok zorluklar cekiyor..

Bu kitabi herkese tavsiye edebilirim.

@Merve

Bence öyle düsünme,yani abartili falan.Dünyada neler var,ve biliyorsun ki Halit Ertugrul´un Romanlari zaten hayatta gercek olan seyler..

kitaplar halit abimizin benim icin artik böyle nasil desem standart typisch oldu, bilmem anlatabildimmi? ama ilk okumaya baslayanlar icin süper kitaplar...ama zaman gecince ve birkac kitapdan sonra artik insan alisiyor ve biliyor sonunda ne olcak...ama hakkini vermek lazim güzel kitaplari var. ALLAH daim etsin