Wetterhexe444 Geschrieben 6. Oktober 2008 Teilen Geschrieben 6. Oktober 2008 Bazen Camiden kagit geliyor su günde burda bulusuyoruz veya Informationkagitlari oluyor üzerinde bazen Islami siir, Allah yazisi, Kuran yazisi oluyor (kenarda , veya kösesinde, sonunda) Mesela Imsakiye Vakitleri yazan Kagit üstundede cogunlukla yan tarafinda Islami sözcükler kullaniliyor, bu zamana kadar normal cöpe atiyordum, ve bunu Esim gördu ve dedi bu Günahdir bunu atma.Ben olurmu öyle sey dedim ozaman evdeki butun lüzum olmayan kagitlari saklayacakmiyiz dedim.Nedir dogrusu? ve gercekden Günahmi (mesela Imsakiye atmak? veya Hicr Takvimin yapraklarini kopartip atmak? Zitieren Link zu diesem Kommentar Auf anderen Seiten teilen Mehr Optionen zum Teilen...
Gast Geschrieben 7. Oktober 2008 Teilen Geschrieben 7. Oktober 2008 kardesim, misal takvim yapraklarida öyle, üzerinde yaninda arkasinda ayeti kerime veya hadis oluyor, ben sormusdum söyle cevap aldim: üzerinde ayet ve hadis meali bulunan takvim yapraklarýný cöpe atmak mekruhtur Ancak takvim yapraklarý kücük parcalar seklinde yirtarak cöpe atilabilir Zitieren Link zu diesem Kommentar Auf anderen Seiten teilen Mehr Optionen zum Teilen...
Empfohlene Beiträge
Dein Kommentar
Du kannst jetzt schreiben und Dich später registrieren. Wenn Du ein Konto hast, melde Dich jetzt an, um unter Deinem Benutzernamen zu schreiben.