Selim Geschrieben 13. Februar 2008 Teilen Geschrieben 13. Februar 2008 Selamlar arkadaslar, gecenlerde kardesin birisi bana yari insan yari yilan bir bebek gelmis diye söyledi. Bunun müslüman milletlerle alay gecmesi icin yapilmis büyük bir ihtimal bir fake oldugunu söylemisdim. Cogu olaylarda oldugu gibi. Fakat kisaca arasdirdikdan sonra büyük ihtimal bir hastalik oldugu ortaya cikdi. Yani bizim millet kendi kendine alay geciyor. Nezaman bizim kardesler böyle hurafelerden inanmaya kurtulacak sizce? Zitieren Link zu diesem Kommentar Auf anderen Seiten teilen Mehr Optionen zum Teilen...
Webmaster Geschrieben 13. Februar 2008 Teilen Geschrieben 13. Februar 2008 Evet, hatta bunun vidyosu dahi var. Ilk duydugumda cok gülmüstüm. Tabiki olaya gedil, böyle seylere inanan garip insanlara güldüm. Zitieren Link zu diesem Kommentar Auf anderen Seiten teilen Mehr Optionen zum Teilen...
el-dumano Geschrieben 14. Februar 2008 Teilen Geschrieben 14. Februar 2008 Videosunu verlinken edebilirmisin. Bu benzer daha cok olaylar var, tuaf tarafida hemen inanmalari. Insan bi dinler, bi inceler ondan sonra inanir yada inanmaz. Ama anlamadihimda, ah Fake ah dogru, elin sonunda ne elince gecicek? !!!!!!!!!! Zitieren Link zu diesem Kommentar Auf anderen Seiten teilen Mehr Optionen zum Teilen...
Gast Geschrieben 14. Februar 2008 Teilen Geschrieben 14. Februar 2008 benim anliyamadigim hurafe olmasi? böyle seylere inanmak hurefelikmi oluyor ozaman? tamam ben kendimde izledim bu videoyu, iilk anda dedimki ALLAH isterse olur neden olmasin, ama olmuyada bilirdi...biraz sanki montaj varmis gibi geldi bana ama neyse sorun bu degildi, benim ögrenmek istedigim budami hurafe oluyor? Zitieren Link zu diesem Kommentar Auf anderen Seiten teilen Mehr Optionen zum Teilen...
Talha Geschrieben 24. Februar 2008 Teilen Geschrieben 24. Februar 2008 tomurcuk, kötü olan böyle seylerin sahte oldugu ortaya cikinca müslüman cok gülünc durumda kaliyor. yani adamlar: "Hani Allah cezalandirmisti? Bak hepsi sacma" deniliyor. Onun icin böyle seylere kafa yormamak daha iyi olur. Zitieren Link zu diesem Kommentar Auf anderen Seiten teilen Mehr Optionen zum Teilen...
Gast Geschrieben 25. Februar 2008 Teilen Geschrieben 25. Februar 2008 olabilir haklisin talha, ama hurafe olarak yazilmasi beni biraz düsündürdü sadece.. Zitieren Link zu diesem Kommentar Auf anderen Seiten teilen Mehr Optionen zum Teilen...
Legend Killer Geschrieben 27. Februar 2008 Teilen Geschrieben 27. Februar 2008 olabilir haklisin talha, ama hurafe olarak yazilmasi beni biraz düsündürdü sadece.. hurafe derken, herhalde arkadas "gercekligi ispatlanmamis" demek istedi. Zitieren Link zu diesem Kommentar Auf anderen Seiten teilen Mehr Optionen zum Teilen...
Empfohlene Beiträge
Dein Kommentar
Du kannst jetzt schreiben und Dich später registrieren. Wenn Du ein Konto hast, melde Dich jetzt an, um unter Deinem Benutzernamen zu schreiben.