Selim Posted February 13, 2008 Share Posted February 13, 2008 Selamlar arkadaslar, gecenlerde kardesin birisi bana yari insan yari yilan bir bebek gelmis diye söyledi. Bunun müslüman milletlerle alay gecmesi icin yapilmis büyük bir ihtimal bir fake oldugunu söylemisdim. Cogu olaylarda oldugu gibi. Fakat kisaca arasdirdikdan sonra büyük ihtimal bir hastalik oldugu ortaya cikdi. Yani bizim millet kendi kendine alay geciyor. Nezaman bizim kardesler böyle hurafelerden inanmaya kurtulacak sizce? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Webmaster Posted February 13, 2008 Share Posted February 13, 2008 Evet, hatta bunun vidyosu dahi var. Ilk duydugumda cok gülmüstüm. Tabiki olaya gedil, böyle seylere inanan garip insanlara güldüm. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
el-dumano Posted February 14, 2008 Share Posted February 14, 2008 Videosunu verlinken edebilirmisin. Bu benzer daha cok olaylar var, tuaf tarafida hemen inanmalari. Insan bi dinler, bi inceler ondan sonra inanir yada inanmaz. Ama anlamadihimda, ah Fake ah dogru, elin sonunda ne elince gecicek? !!!!!!!!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted February 14, 2008 Share Posted February 14, 2008 benim anliyamadigim hurafe olmasi? böyle seylere inanmak hurefelikmi oluyor ozaman? tamam ben kendimde izledim bu videoyu, iilk anda dedimki ALLAH isterse olur neden olmasin, ama olmuyada bilirdi...biraz sanki montaj varmis gibi geldi bana ama neyse sorun bu degildi, benim ögrenmek istedigim budami hurafe oluyor? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Talha Posted February 24, 2008 Share Posted February 24, 2008 tomurcuk, kötü olan böyle seylerin sahte oldugu ortaya cikinca müslüman cok gülünc durumda kaliyor. yani adamlar: "Hani Allah cezalandirmisti? Bak hepsi sacma" deniliyor. Onun icin böyle seylere kafa yormamak daha iyi olur. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted February 25, 2008 Share Posted February 25, 2008 olabilir haklisin talha, ama hurafe olarak yazilmasi beni biraz düsündürdü sadece.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Legend Killer Posted February 27, 2008 Share Posted February 27, 2008 olabilir haklisin talha, ama hurafe olarak yazilmasi beni biraz düsündürdü sadece.. hurafe derken, herhalde arkadas "gercekligi ispatlanmamis" demek istedi. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts