Jump to content
Qries Qries Qries Qries Qries Qries

Recommended Posts

selamun aleykum,

herkesin hayalidir kendinin bir firmasi olmasi. Benimde bu isteyim ve imkanim var.

Yanliz kuracagim isde helalmi deyilmi süpelerim var.( hele hele vesveseye cok agirlikli bir insan oldugum icinde)

Simdi gelelim yapacagim ise aslinda anlatmasi kolayda deyil ama insallah anlatabilirim.

Sizinde bildiyiniz gibi evimizdeki ciceklerin cogu Massenproduktion in-vitro olarak üretiliyor, yani bir cam kavanozun icinde hormonlarla ve diyer katkilarla, bir gül fidanindan yüzbinlerce gül fidani

"klonlaniyor" ve daha sonra (bir yil) kavonozdan cikartilip normal topraga dikiliyor.

Simdi, hayvanlarin klonlanmasinin ne kadar insandisi, dahada önemlisi günah oldugunu bilyoruz.

Sizce bu ayni seymi yoksa benmi karistiriyorum.

diyer yöndende bakilinca cogu cicekler ve hatta cilekler ve spargel bu sekilde üretiliyor

Sizce bu sekil üretilen ciceklerde Dinen bir sakinca varmi?

http://www.livepages.de/sh/piaf/photoalbum/home/9/93889/2614310/PICT1297.JPG

Aleyküm selam kardes,

ben tam olarak anlamadim yapmak istedigini. simdi sen cicek mi "klonlamak" istiyorsun yoksa klonlamaya karsimisin? buna aciklik getirirsen sevinirim. bence cicek bir hayvan yada insan gibi ruh tasiyan bir canli olmadigi icin, böyle üretilmesinde bir sakinca yoktur heralde diye düsünüyorum ama yinede emin degilim acikcasi. alimlerimize danismakta yarar var...

saygi ve selamlarimla...

• 1 year later...