Jump to content
Qries Qries Qries Qries Qries Qries

Recommended Posts

• 2 months later...
  • 2 weeks later...

annem eskiden normal cöpe atiyordu galiba, ama gecenlerde evde bi kutu dolusu eski takvim yapraklari vardi, annem sakliyor , artik onlari ne yapacak bilmiyorum :-), evde yakmak uygun olmuyo, disarida birisi görse yangin cikariyo düsünecekler;-)

ama bencede kompost cöpüne atmak iyi olur

• 3 months later...

S.A.

Konya´da, Hat sanatinda calisan üstadlar kagit hakkinda, kesinlikle atilmadigini söylüyorlar.

Kagitin Doga ürünü olup, üstelik Allah (c.c.) güzel isimlerini icerliyebilen bir Madde oldugu görüsündeler.

Kagit bos bile olsa, yerlere de atilmadigini ifade eden usta, Hat yazan kalemi tiraslarken dökülenleri bile atmayip birarada bikiriktirdiklerini söylemisti.

Anlasilan Office-paket-kagitlarida atmak veya yere calmak pek hos görünmüyor.

Ates üzere farkli, ama dayanabilecegim seyler duymadim.

Acikcasi, bende´de Takvimsayfalari cok birikti. Bende bekliyorum, Insallah bir cözüm bilen olur.

ama zaten biz o kagidi almasak dogada cürüyora. yani biz kagidi atinca, Allah erime kanunu yürürlüge geciyor. bu sayede yok olmuyor. Allahin koydugu kanun isliyor.

hem öyle olsa, muz, mandalin vs. kabuklarinida atamazdik. Allah herseyde tecelli ediyor ;-)