ademade Geschrieben 10. Dezember 2005 Teilen Geschrieben 10. Dezember 2005 Ya arkadaslar, benim gercekten cok merak ettigim bir soru var... Bu soruyu pek cok kisiye soramiyorum... Ama bikez birine sordum: Erkeklerin cennette hurileri olacagi yaziliyor, dedim, peki kadinlara ne var? O abide: Onlarinda erkek hurileri olcak, dedi. Bunun üzerine ben güldüm, gercekten öyle bise olabilirmi? Sadece merak ettigim icin sordum. Yardim ederseniz sevinirim. Saygilarimla; Adem... Zitieren Link zu diesem Kommentar Auf anderen Seiten teilen Mehr Optionen zum Teilen...
Rananur Geschrieben 11. Dezember 2005 Teilen Geschrieben 11. Dezember 2005 Slm.a. ademade abi benimde bi sorumvar! Bu hurilerin cinsiyeti varmiki? Vesselam... Zitieren Link zu diesem Kommentar Auf anderen Seiten teilen Mehr Optionen zum Teilen...
ademade Geschrieben 11. Dezember 2005 Autor Teilen Geschrieben 11. Dezember 2005 Vallaha ben bunu hic düsünmemistim acikcasi... Cok tesekkür ederim, Allah (c.c.) sizden razi olsun, bana bidahakinde böyle bi soru gelince aynen sizin gibi yanitlarim insallah... Selam... Zitieren Link zu diesem Kommentar Auf anderen Seiten teilen Mehr Optionen zum Teilen...
Rananur Geschrieben 12. Dezember 2005 Teilen Geschrieben 12. Dezember 2005 Estafirullah olabilir böyle seyler. Benim bildigime göre hurilerin cinsiyeti yok, ama tabi büyüklerimiz daha iyi bilirler! Vesselam Zitieren Link zu diesem Kommentar Auf anderen Seiten teilen Mehr Optionen zum Teilen...
Thai Geschrieben 13. Dezember 2005 Teilen Geschrieben 13. Dezember 2005 Huriden maksat, hizmetci olmasin... Belki hem erkehe hemde kadina hizmetci verilebilir... Zitieren Link zu diesem Kommentar Auf anderen Seiten teilen Mehr Optionen zum Teilen...
Rananur Geschrieben 13. Dezember 2005 Teilen Geschrieben 13. Dezember 2005 Zaten öyle deyimi? yani Cennette insanlara hizmet edecek olan melekler deyillermi onlar? Ben sözü gene tabiiki büyüklerimize birakiyorum Vesselam Zitieren Link zu diesem Kommentar Auf anderen Seiten teilen Mehr Optionen zum Teilen...
Yusuf Geschrieben 21. Dezember 2005 Teilen Geschrieben 21. Dezember 2005 SeLaMüNALeYKüM hmmm benim bildigim tam bi bilgi yok bu konuda...ki erkek oldugum icin Huriler icin sevinebilirim...kadinlara ne olur bilemem. benim son sözüm bu konuda: ERKEKLERE HURI ......... KADINLARA NURI ;-) :iloveyou: :unglaublich: Zitieren Link zu diesem Kommentar Auf anderen Seiten teilen Mehr Optionen zum Teilen...
Rananur Geschrieben 22. Dezember 2005 Teilen Geschrieben 22. Dezember 2005 hehehe Erkeklere hurki kdainlara nuri öylemi? uur lustig ya Zitieren Link zu diesem Kommentar Auf anderen Seiten teilen Mehr Optionen zum Teilen...
Gast Geschrieben 24. Dezember 2005 Teilen Geschrieben 24. Dezember 2005 huri kelimesi arabcada "hur" dan geliyor ve nötr bi kelime...yani ne disi ne de erkek magnasina geliyor.. d.h huris gibts für frauen und männer! :uppydown: yusuf kardesimizin HURI-NURI teorisi yani yanlis mery Zitieren Link zu diesem Kommentar Auf anderen Seiten teilen Mehr Optionen zum Teilen...
Yusuf Geschrieben 25. Dezember 2005 Teilen Geschrieben 25. Dezember 2005 @ meryem tamam canim kizma yaaaa :'( ....insan bi NURI icin bukadar kizar mii??? duyanda söz konusu olan sahis YaSaR NURI Ö. zannedecek... @ alle eger meryem hanimin da dedigi gibi HURI ler hem erkek hem kadinlar icin olsaydi ..ozaman hadislerde veya kuran da yazmazmiydi...ben sahsen hic duymadimda simdiye kadar belki bi bileniniz vardir... yani erkeklere huri verileceginden haberim var mükaffaat olarak....ama bayanlarinda ayni sekilde mükafaatlandirilacaklarini hic duymadim.... VeSSeLaM Zitieren Link zu diesem Kommentar Auf anderen Seiten teilen Mehr Optionen zum Teilen...
ademade Geschrieben 25. Dezember 2005 Autor Teilen Geschrieben 25. Dezember 2005 Ne yani, erkekler mükafatlandirilacakta kadinlar degilmi? ;-) Ya arkadaslar bence bu konuya daha derin girmeyelim, ne dersiniz? Insallah hepimiz cennette ne var ne yok görecegiz. Allah (c.c.) beni o güzel cennetine koysunda nasil koyarsa koysun insallah! Insallah cennette saten sadece "güzel" olacak, "kötü" diye bi laf, o ne? öyle bi laf orda taninmayacak insallah! Allah bize ne lütufda bulunursa, hepsinden sonsuzca lezzet duyacagiz! Yani kisacasi, böyle bi soru sordugum icin özür dilerim... Hurileri Nurileri tartismaya gerek yok. Önemli olan cennete girebilmek, gerisi hic ve hic önemli degil! Selam ve Dualarimla... Haklarinizi helal edin kardeslerim... Zitieren Link zu diesem Kommentar Auf anderen Seiten teilen Mehr Optionen zum Teilen...
Gast Geschrieben 25. Dezember 2005 Teilen Geschrieben 25. Dezember 2005 @yusuf ben senin teorine hic kizmadimki..sadece gülüp gectim cogu tefsirlerde disi olarak geciyormus huriler,bende ama daha yeni ögrendim nötr bi magnaya geldigni. ich bin mir trotzdem der sache nicht soooooo sicher...ademade kardesinde dedigi gibi erkelere mükafat varda kadinlara olmayacakmi??? @ademade haklisin aslinda bu konuyla fazla derinlesmemek gerekir ama ilerde bi gayri müslim bize bu soryula gelirse güzel bi cevab verebilmemiz gerekir bence, o kisiyi ikna edebilmek icin.biliyorsunuz kadin ve erkek esittir islamda tartismasi hep aktuel bi konu. ve bu soruyla da cok karsilasabiliriz, oyyüzden dogru cevabi arastirmak gerekir bence..... peaceee mery Zitieren Link zu diesem Kommentar Auf anderen Seiten teilen Mehr Optionen zum Teilen...
Yusuf Geschrieben 25. Dezember 2005 Teilen Geschrieben 25. Dezember 2005 @ SAYIN mery hanim.. Herhalde kadinlarada müfaat olucagini biliyoruz...zaten benim merak ettigim Kadinlarinda acaba ayni sekilde mi mükafaatlandirilacagi ?? yoksa ISLAM da kadin erkek ayrimi olmadigini biliyoruz.... hem konuya derinlesmiyelim diyorsun...eee peki ne yapicagiz biz bütün gün?? baksana forum üye leri uyuyor ...yazacak baska birsey kalmaz eger her konudan böyle cola dan sebeplerden dolayi vazgecersek..... @ ademade haklisin konuya derinlesmek aslinda lüzümsüz...ama iste merak.... yaa ademade abicim yaaaaaaa surda ilk defa ilmi birseyi merak ettik... sende cok görme bize @ alle yaaa misawa forum resmen yalizlari oynuyor...eskiden ne güzel iki üc tane gevur vardii..onlara laf yetisdiriyordunuz...acaba canlilik katmak icin ne yapmak lazimm... :unglaublich: Zitieren Link zu diesem Kommentar Auf anderen Seiten teilen Mehr Optionen zum Teilen...
ademade Geschrieben 26. Dezember 2005 Autor Teilen Geschrieben 26. Dezember 2005 arkadasim sen yeter canlilik katiyorsun saten... daha fazla canliliga ne gerek var... ;-) Saka bi yana... Bize yeni üyeler lazim... Reklam yapmaya calisin... Okullarda bu forumun pankartlarini asin... :lol: Selam; Adem Zitieren Link zu diesem Kommentar Auf anderen Seiten teilen Mehr Optionen zum Teilen...
Gast Geschrieben 26. Dezember 2005 Teilen Geschrieben 26. Dezember 2005 @ yusuf achsoooooooooooooooo!! yanlis anlamissim!sryyy! :uppydown: yaa evet bencede im forum ist es echt nicht mehr wie früher, ademade hakli wir müssen werben für dieses forum peace mery Zitieren Link zu diesem Kommentar Auf anderen Seiten teilen Mehr Optionen zum Teilen...
Yusuf Geschrieben 26. Dezember 2005 Teilen Geschrieben 26. Dezember 2005 SELAM Size bu konuda yüzde yüz katiliyorum SAYIN FORUM yöneticileri uyuyor mu ne??? YÖNETIMI ISTIFAYA DAVET EDIYORUM .... Biz ne kadar reklam yapsakta...foruma yöneticiler tarafindan biraz renklilk katilmassa ...bi kipirdama olmaz...!! Biraz diger forumlara bakip ordaki yazi basliklarindan örnek alabilirler..... neyse baktik olmuyor MISAWA da bi DEvrim yapar...tahta geceriz.... :idee: :idee: Zitieren Link zu diesem Kommentar Auf anderen Seiten teilen Mehr Optionen zum Teilen...
Gast Geschrieben 5. Januar 2006 Teilen Geschrieben 5. Januar 2006 alsooo leute hab jetzt wieder was anders über die "huris" erfahren... cennete erkeklere huriler kadinlara da gilmanlar hizmet ediyormus aber jetz maln witz zu der ganzen gschichte... bi adam yemegini yedikten sonra masadaki ekmek kirinitilarini toplayip agzina atarken hep sayarmis: 1 Huri...,2 Huri...., 3 Huri... ,..... usw o ekmek kirintilarini toplayip yigene cünkü cennete huriler armagan edilecekmis.... bunu herzaman yaparmis..ve hanimi bu ise baya bi sinirlenirmis...irgendwann hats ihr dann wohl gereicht und hat nach dem abend essen auch was nettes gemacht oda ekmek kirinitilarini agzina atip saymaya baslamis: 1 Nuri...,2 Nuri...,3 Nuri..., 4 Nuriiiiiiiiiii......hihi also beim witz erzählen bin ich nie gut hehehe krieg die pointen nämlich nie richtig hin,aber des musste ich jetz los werden peace meryyyyy Zitieren Link zu diesem Kommentar Auf anderen Seiten teilen Mehr Optionen zum Teilen...
Rananur Geschrieben 5. Januar 2006 Teilen Geschrieben 5. Januar 2006 :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Iyiy yapmis kadin! Zitieren Link zu diesem Kommentar Auf anderen Seiten teilen Mehr Optionen zum Teilen...
ademade Geschrieben 5. Januar 2006 Autor Teilen Geschrieben 5. Januar 2006 Hey noluyo öyle... Hicte iyi yapmamis o kadin... Olurmu öyle, yalis anlasilabilir... Zitieren Link zu diesem Kommentar Auf anderen Seiten teilen Mehr Optionen zum Teilen...
Gast Geschrieben 5. Januar 2006 Teilen Geschrieben 5. Januar 2006 bence kadin cok iyi davrandi....sowas kann man sich doch nicht einfach von dem mann gefallen gefallen lassen, dimi rananur kardes?? Zitieren Link zu diesem Kommentar Auf anderen Seiten teilen Mehr Optionen zum Teilen...
ademade Geschrieben 5. Januar 2006 Autor Teilen Geschrieben 5. Januar 2006 Iyi, öyle olsun, iki kadin bir oldu, bana karsi geliyorlar... Aah banane ya, hurilerde nurilerde kadinin olsun... Kadini tanimiyorumki saten Zitieren Link zu diesem Kommentar Auf anderen Seiten teilen Mehr Optionen zum Teilen...
Rananur Geschrieben 6. Januar 2006 Teilen Geschrieben 6. Januar 2006 Tabii öyle Meryem kardesim aa hic olurmu öyle! ;-) Yok ademade abi estagfirullah karsi gelmek deyildi buna hak verme diyelim demi Meryem kardes? Zitieren Link zu diesem Kommentar Auf anderen Seiten teilen Mehr Optionen zum Teilen...
ademade Geschrieben 6. Januar 2006 Autor Teilen Geschrieben 6. Januar 2006 Ya sakayi nereye getirdik, sanki böyle bisey gercektende yasandi... Ama sakadanda ders cikartmak lazim! Mesela erkek karisinin yaninda niye öyle yapiyor? Tamam, dieyelim o yapmis öyle bi hata, ama o kadinin onun inadina (kiskanmasi cok dogal) gitmek istemesi, ve bu sekilde öcünü almasida dogru degil... Ama tabiiki bu bir saka olduu icin (ayrica cok komik bir tane, tesekkürler Meryem "abla", sen beni güldürdün, Allah'ta(cc.) seni güldürsün...) isi ciddiye almayip gülmek lazim. Ya yine abartmaya basladim... Kusura bakmayin, arada sirada böyle gevezelik ederim... Selam... Adem PS.: Rananur "abla" kac yasinizda oldugunuzu bilmiyorum ama bana abi demenizide dogru bulmuyorum Ya estagfirullah, ne abisi... (O makama ulasamadik daha...) Vesselam... Zitieren Link zu diesem Kommentar Auf anderen Seiten teilen Mehr Optionen zum Teilen...
Rananur Geschrieben 6. Januar 2006 Teilen Geschrieben 6. Januar 2006 Estagfirullah Ademade abi ya ne gevezeligi, bunlarda olmasa cok sIkIci olur diye düsünüyorum! Bence o kadin en dogrusunu yapmis! Hak etmis adam yani! Ademade abi eyer size abi demememin tek nedeni sizin dediginiz makam mevkiyse hic korkmayin siz benim icin o makamdasiniz yani burdaki baska abilerim gibi! Ama eyer genede istemiyorsaniz tabiiki demem ! Vesselam... Zitieren Link zu diesem Kommentar Auf anderen Seiten teilen Mehr Optionen zum Teilen...
Thai Geschrieben 6. Januar 2006 Teilen Geschrieben 6. Januar 2006 Yahu benim simdi kafam karisti Gercekten erkek huri var mi? Zitieren Link zu diesem Kommentar Auf anderen Seiten teilen Mehr Optionen zum Teilen...
Empfohlene Beiträge
Dein Kommentar
Du kannst jetzt schreiben und Dich später registrieren. Wenn Du ein Konto hast, melde Dich jetzt an, um unter Deinem Benutzernamen zu schreiben.