Jump to content
Qries Qries Qries Qries Qries Qries

Recommended Posts

• Replies 455
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Dogru, gecen sene ekim'de falan öyle söyliyorlardi!! cok güüzell olacak'dir yine!! Yine herkesi Television'a kilitliyecekler...

Konu'su zaaten insanlari dizi'Ye ceker. Umarim "KOD ADI" dizisi gibi, hemen 10'cu bölümden sonra gibi hemen bitirmezler,...yani bitirtdirmezler ;)

Millet öyle bi hastasi olmus kine bu dizinin, insanlar Dizinin komple Bölümlerini alip 1-2 defa daha seyrediyor, sende tutulmaz diyorsun???,.... :zwinker:

tamam iste onlar "kurtlar vadisi" 'nin hastasi olmus... (übrigens so ne sammlung habe ich auch auf meinem Pc :-P :-D)

ben tutmaz diyorum. ilk dizi kadar iyi olmaz... izleyiciler degisik seyler istiyecek... ne biliyim... hep öyle degil mi ???

peki kimler oynicak ??? ayni kisiler mi ??? ama cogu irakta ölmedimi ???

:-p :-p :-p

bendede tüm Bölümleri DVD'de var :-P....

Kurtlar Vadisi bir Efsane oldu!! Herkesin bakmasi icin, ismi bile yeter artik!! Irak filminde hangi basrolde oynayan artist öldü kine?

-->Ben söyliyeyim: Hic biri, cünkü Polat, Memati, Güllü^^ ve Abdülhey hepsi yasiyor ve bu dördü basrolde oynuyorlardi ;)) ve kesin ikinci Bölümde'De oyniyacaklardir!! :)))

Bencede Kurtlar Vadisinin yine bir efsane olmasi cok zor. Cünkü bir filimde en önemli unsuru rejisör, senaryist ve yapimci oynar. Bunlarin ücü filimi harika bir sekle sokra. Aktörlerde önemli, fakat dizinin konusu, gidisati cok daha önemli.

Yeni KV´de o problemi görüyorum. Aktörler (yani Polat, Memati vs.) ayni. Ama digerleri eksik. Rejisör, Senaryist vs. hepsi "Sagir Oda" gecti. Filimde harika bir sekilde yardimci olan Soner Yalcin´da gitti.

O muhtesem sözleri ve senaryoyu kim yazacak? Onun icin bende pek ümitle degilim.

ama olsun yinede seyreden olur..

Dedigin gibi,aslinda devam edecekse kisiler ayni olmasi lazim ama mesela Elif o öldü...

Insallah iyi olur..

Ümitvar olunuz..

Bak bir misal vereyim. Deli Yürek dizisi cok iyi tutmustu. Ama Deli Yürek´ten sonra Miroglu´nun bütün filimleri tam bir fiasko oldu. Kimse izlemedi. Niye? Cünkü Miroglu´na rolü veren, o sözleri, o rolü yazan adamlar degisti.

Simdi aynisi KV´de de olacak. Polata ve Mematiye karizmayi veren Osman Sinav idi. Simdi o yok. Sagir Odayi yapiyor. KV´de ataözleri gibi etkili sözleri yazan yazarda Sagir Odaya gecti. Yardimci Soner Yalcin´da Sagir Oda´da. Kim kaldi?

Sadece aktörler kaldi!