carpe_fortunam Geschrieben 21. Januar 2010 Teilen Geschrieben 21. Januar 2010 Tezat Ömer Karaoglu Yaren aradim kendime Haktan gayri bulamadim Ögüt aldim kâr etmedi Nice olur benim halim Ey beni bu aska koyan Ey beni divane eden Ahlar bana vahlar bana Bir yol bulamadim! Ahlar bana vahlar bana! Adam olamadim. Ahlar bana vahlar bana! Bir yol bulamadim! Bak elalem is görürken Ben daima düs görürüm Yere düsmüs denileni Ben aksine bas görürüm Ben uslanmaz bir ozanim Kalemsiz kitap yazarim Fazla teklif süzen sevmem Aliskanliklar bozanim Zitieren Link zu diesem Kommentar Auf anderen Seiten teilen Mehr Optionen zum Teilen...
carpe_fortunam Geschrieben 21. Januar 2010 Teilen Geschrieben 21. Januar 2010 Allaha kul olamadim Anonim Geldi gecti ömrüm bosa Allaha kul olamadim Uydum nefse o seytana Allaha kul olamadim Akitmadim gözden yasi Koymadim secdeye basi Aldatti dünya telasi Mevlaya kul olamadim Anladim ki dünya yalan Yok ki burada baki kalan Bir metre bezmis lazim olan Allaha kul olamadim ya Rabbi bizleri aptal degil abdal olma yolunda yanliz birakma...! Zitieren Link zu diesem Kommentar Auf anderen Seiten teilen Mehr Optionen zum Teilen...
carpe_fortunam Geschrieben 22. Januar 2010 Teilen Geschrieben 22. Januar 2010 Yan Yüregim Yunus Emre Yan yüregim yan Gör ki neler var Bu halk icinde Bize gülen var Koy gülen gülsün Hak bizi bilsin. Gafiller bilsin bilsin Hakki seven var Bu yol uzundur Menzili coktur Gecidi yoktur Derin sular var Her kim merdane Gelsin meydane Kiyamaz cane canim Kimde hüner var Yunus sen burda Meydan isteme canim Meydanlar icinde canim Merdaneler var. Zitieren Link zu diesem Kommentar Auf anderen Seiten teilen Mehr Optionen zum Teilen...
carpe_fortunam Geschrieben 23. Januar 2010 Teilen Geschrieben 23. Januar 2010 Yollarimi ac Allah´im Anonim Yollar var ki uzun ince Yollar var ki bir bilmece Sen olmadan halim nice? Yollarimi ac Allah´im Yüküm agir, yolum uzun Yol yürümek benim yazim Hem öksüzüm hem yabanci Yollarimi ac Allah´im Yollar var ki uzun ince Yollar var ki ben yabanci Ben yolcuyum, yollar hanci Yollarimi ac Allah´im Yüküm agir, yolum uzun, Yol yürümek benim yazim Hem öksüzüm hem yabanci Yollarimi ac Allah´im ömür de kisa bir yolculuk degil mi, a dostlar? gelmisiz buraya, bekleriz, bekleriz, dünya sanki bir gar bir bak iste etrafina; her an yolcu alan otobüsler var. kim bilir, benim otobüsüm ne zaman kalkar...? bir körün kaleminden © Zitieren Link zu diesem Kommentar Auf anderen Seiten teilen Mehr Optionen zum Teilen...
carpe_fortunam Geschrieben 27. Januar 2010 Teilen Geschrieben 27. Januar 2010 Ya Resulallah Celaleddin Ada Gel ey bastacim, Sensin ilacim, Sana muhtacim, Ya Resulallah *** Canda canimsin, Hak fermanimsin, Sen sultanimsin, Ya Resulallah *** Sensiz neyleyeyim, Bir viraneyim, Gel divaneyim, Ya Resulallah. Zitieren Link zu diesem Kommentar Auf anderen Seiten teilen Mehr Optionen zum Teilen...
carpe_fortunam Geschrieben 30. Januar 2010 Teilen Geschrieben 30. Januar 2010 tek kelime ile muhtesem bir eser... KAN TUTAR Arif Emre Leblerimle emrine amadedir canim benim Alda bir buseyle oldür haydi cananim benim Lâl olur birden dilim bilmem neden görsem seni Görmesem kalmaz kararim dinmez efgânim benim Hasta gönlüm cok zamandir iftirakindan harab Olmadim bir lahza rahat gecti devranim benim Mübtelayim bir ümitsiz gizli derdin zehrine Bu sebepten her gecen gün düstü dermanim benim Yok teselliden nasibim vermeyin zahmet bana Etmeyin bunca eziyet azmi hicranim benim Kan tutar sen her bakista kasdedersen canima Yaremi sar merhem olda akmasin kanim benim Arif emre her ne etsen razidir fermanina Sahibimsin hem efendim hem de sultanim benim Zitieren Link zu diesem Kommentar Auf anderen Seiten teilen Mehr Optionen zum Teilen...
carpe_fortunam Geschrieben 3. Februar 2010 Teilen Geschrieben 3. Februar 2010 Aglaya Aglaya... aglaya aglaya yollara düstüm sükür olsun muradima kavustum medine göründü yandim tutustum ölüm ver Allahim verme ayrilik yesil kubbe görününce gözüme boynum bükük elim koydum dizime uyandim ki su serperler yüzüme aklimi basimdan aldin ayrilik ferhat gibi canim yandi kavruldum sirin gibi cigerimden vuruldum istemeden medineden ayrildim bir derdimi yüz bin ettin ayrilik kafileyle vardim gözleri yasli ellerimi actim mevlaya karsi zemzeminden ictim kabeye karsi ölüm ver Allahim verme ayrilik sallu ala nebi canim can ahmed sallallahu ala nebi muhammed bir gün kavusurum diye beklerim gidecegim durmam olsa da zahmet Zitieren Link zu diesem Kommentar Auf anderen Seiten teilen Mehr Optionen zum Teilen...
carpe_fortunam Geschrieben 3. Februar 2010 Teilen Geschrieben 3. Februar 2010 Kuslar Ömer Karaoglu Kuslar, sizin kadar hür olmakti hayalim, Kuslar, sizin kadar hür olmakti hayalim... *** Günesin dogdugu yerden, Günesle birlikte dogmak Kaf daginin arkasindaki, Zümrüd-ü anka olmak Kanat acmak gökyüzüne, Sevdalarin ülkesine Kuslar… *** Kuslar, sizin kadar hür olmakti hayalim, Kuslar, sizin kadar hür olmakti hayalim... *** Kanatlarimi kirdilar, Umutlarimi vurdular, Ninnileri susturdular, Yüregimi dagladilar, Varamadim hasretine, Sevdalarin ülkesine, Kuslar… Zitieren Link zu diesem Kommentar Auf anderen Seiten teilen Mehr Optionen zum Teilen...
carpe_fortunam Geschrieben 3. Februar 2010 Teilen Geschrieben 3. Februar 2010 Yâr Ömer Karaoglu Yanar oldum yanar oldum Ask oduna yanar oldum Bana bugün daha yakin Hak tan gayri yoktur dostum Bir sel oldum Bir cöl oldum Bana bugün daha yakin Hak tan gayri yoktur dostum Dara düstüm har´a düstüm Onulmaz bir derde düstüm Bitecek olandan gectim Hic ölmeyen bir yar sectim Bir sel oldum Bir cöl oldum Bana bugün daha yakin Hak tan gayri yoktur dostum... Zitieren Link zu diesem Kommentar Auf anderen Seiten teilen Mehr Optionen zum Teilen...
carpe_fortunam Geschrieben 4. Februar 2010 Teilen Geschrieben 4. Februar 2010 ince nagmelerle, keman esliginde, esref abini dokunakli sesinden, muhtesem bir eser... SENSIZ Esref Ziya Yollar sensiz yarini bekler Yürek sensiz hasreti yükler Bu can sensiz bahar neyler Sehir sessiz sokak sensiz Ey gülüm hayatin tadi yok sensiz Tadi yok sevdamin adi yok sensiz Bahari seheri özlerim amma Güllerin kokusu gelmiyor sensiz Günler gecmez sen gidince Yürek sizlar inceden ince Ölüm ne zormus ölmeden önce Sehir sessiz sokak sensiz Ey gülüm hayatin tadi yok sensiz Tadi yok sevdamin adi yok sensiz Bahari seheri özlerim amma Güllerin kokusu gelmiyor sensizYollarin nakis nakis islerken beynime Özlem hücrelerimin en uc noktasinda yer alirken Artik sonsuzluga bir tutkuyla bakiyor gözlerim Ve artik üsümüyorum Üsümüyor bedenim; cünkü ayaklarim söz verdi beynime: Hissetigi caresizligi hissettirmesin diye! Hissetigi caresizligi hissettirmesin diye! Hissetigi caresizligi hissettirmesin diye! Zitieren Link zu diesem Kommentar Auf anderen Seiten teilen Mehr Optionen zum Teilen...
carpe_fortunam Geschrieben 4. Februar 2010 Teilen Geschrieben 4. Februar 2010 Zaman Esref Ziya Terzi Kaybolur hayatin tarifsiz ahengi Zaman bir tablodur düser duvarlardan Düsüncemi asan gizli bir mimari Yükselir sonsuzluk manzaralarindan Yaslasam basimi hatiralarima Bir sah damar gibi vuruyor hayaller Vuslat bilemem ki hangi rüyalarda Ayriliktan simdi üsür durur eller Bir yagmur sonrasi gurbetimde aksam Ruhumun dinmeyen nedametleridir Agarmis sacinda eskiyen su zaman Sonsuza dökülen gizemli bir nehir Bir terennüm olur ah dudaklarimda Gönlümde vuslati sürükleyen hicran Rüzgardir icimi körükleyen sevda Bir yagmur sonrasi gurbetimde aksam su misali akip giden zaman fark ettirmeden, sessizce süzülüp giden an devran döner, ömür biter, senaryolar oynanir, mutlu olan vardir, bir de mutsuzlar dünya bu, gelen gider, lakin ser verir sir vermez bir gün seni de yoklar, süphen olmasin, biter ya da gerceklesir hayaller sacina aklar düser, önemli olan bu hayat serüveninde: sadik bir yoldasin olsun olur da düsersen tutanin, kaldiranin olsun. bak disarisi buz tutmus, bu karli havada kaymak kolay olurmus... bir körün kaleminden © Zitieren Link zu diesem Kommentar Auf anderen Seiten teilen Mehr Optionen zum Teilen...
carpe_fortunam Geschrieben 4. Februar 2010 Teilen Geschrieben 4. Februar 2010 Dem bu demdir Mehmet Emin Ay Firkatin nariyle gönlüm, yan olur, püryan olur, Varligin zevk-u sefadir, yoklugun giryan olur, Ay yüzün gören gözlerim, mest olur hayran olur, Yakma ey can, yakma kalbim, ates-i suzan olur. Dem bu demdir, dem bu demdir, Dem bu demdir, dem bu dem. Bag-i aska düsen gönül, bülbül-i nalan olur, Can-i bülbül ol gülsende, ask ile devran olur, Gülyüzün gören gözlerim mest olur hayran olur, Yakma ey can, yakma kalbim, ah ile efgan olur. Dem bu demdir, dem bu demdir, Dem bu demdir, dem bu dem. Vuslatin askiyla gönlüm, sad olur sadan olur, Derd-i askin neyleyim ki, derdime derman olur, Nur yüzün gören gözlerim, mest olur hayran olur, Yakma ey can, yakma kalbim, ates-i viran olur. Dem bu demdir, dem bu demdir, Dem bu demdir, dem bu dem. Zitieren Link zu diesem Kommentar Auf anderen Seiten teilen Mehr Optionen zum Teilen...
carpe_fortunam Geschrieben 6. Februar 2010 Teilen Geschrieben 6. Februar 2010 Delikanli Erleriz Ugur Isilak Kim kime dum duma albümünden muhtesem bir eser... Düsmüsüz yollara cile diyerek, bir kara sevdaya baglanmis yürek, sabirda keramet sabretmek gerek. sevdalanmis ates gibi delikanli erleriz! belki yarin belki simdi ask askina gürleriz! sevda gönülde, türküler dilde, baglama elde, mizraplar telde, kulaklar seste, sevda tetikte bir hasret kervani ilerlemekte. Sevda filizlenir ya$lar kaybolur, baharlar gülümser ki$lar kaybolur, ask dile gelince düsler kaybolur! sevdalanmis ates gibi delikanli erleriz! belki yarin belki simdi ask askina gürleriz! sevda gönülde, türküler dilde, baglama elde, mizraplar telde, kulaklar seste, sevda tetikte bir hasret kervani ilerlemekte. Cananini arar hasret yuvamiz, zehirdir suyumuz derttir devamiz, vur davulcu calsin BIZIM havamiz! Zitieren Link zu diesem Kommentar Auf anderen Seiten teilen Mehr Optionen zum Teilen...
carpe_fortunam Geschrieben 11. Februar 2010 Teilen Geschrieben 11. Februar 2010 Medine´ye varamadim... Medineye varamadim Gül kokusu alamadim Ben Rasül’e doyamadim Yaraliyim yaraliyim yarali Kabenin örtüsü kara Acti yüregime yara Bulunmaz derdime care Yaraliyim yaraliyim yarali Hacerül Esvedin tasi Akittin gözümden yasi Bulunmaz Rasül’ün esi Yaraliyim yaraliyim yarali Elimden tut kaldir beni Ya vuslata erdir beni Cok aglattin, güldür beni Yaraliyim yaraliyim yarali…. Zitieren Link zu diesem Kommentar Auf anderen Seiten teilen Mehr Optionen zum Teilen...
carpe_fortunam Geschrieben 18. Februar 2010 Teilen Geschrieben 18. Februar 2010 Asik Oldum Can-u Dilden Asik oldum can-u dilden Muhammed´e Muhammed´e Mevlam layik eyle bizi Muhammed´e Muhammed´e Akli olan arif olsun Ciger yansin püryan olsun Bir canim var kurban olsun Muhammed´e Muhammed´e Rüyada görüstür bizi Murada eristir bizi Mevlam Sen kavustur bizi Muhammed´e Muhammed´e *** Cebrail Burak getirdi Alip miraca götürdü Hep melekler kanat serdi Fahri alem denmedi mi Tac basina konmadi mi Gökten kuran inmedi mi allahumme salli ala seyyidina muhammedin ve ala ali seyyidina muhammed... Zitieren Link zu diesem Kommentar Auf anderen Seiten teilen Mehr Optionen zum Teilen...
carpe_fortunam Geschrieben 19. Februar 2010 Teilen Geschrieben 19. Februar 2010 Kalksam ve Dirilsem Esref Ziya Gecenin karanliginda hep yanimda olsan Mücadelen ve kiyamin rehberim olsa Mekkenin ortasinda Kâbenin yaninda Rahmanî hareketin bir eri olsam Ben kalksam ve dirilsem, imanimla yücelsem Icimdeki benligi tek tek eritsem...!Issiz cöl gecesinde ardindan gitsem Izini bulsam yaninda bir ân otursam Ayaginin tozuna yüzümü sürsem Sürsem, sürsem erisem arsa yükselsem Ebu Bekr’in askini duysam kalbimde...! Beynimi kemiren sirkten kurtulsam Hicreti kendime yoldas edinsem Magaranin esiginde güvercin olsam...! Ben kalksam ve dirilsem, imanimla yücelsem Icimdeki benligi tek tek eritsem...! Zitieren Link zu diesem Kommentar Auf anderen Seiten teilen Mehr Optionen zum Teilen...
carpe_fortunam Geschrieben 23. Februar 2010 Teilen Geschrieben 23. Februar 2010 Bir günah ki... A$igam yüzüm kara Sil Muhammed Rasulallah Dertliler derdine derman Ol Muhammed Rasulallah Bir günah ki islemisem Onu kimse islememis Yazili defter içinde Bil Muhammed Rasulallah Askin düsmüstü özüme Uyku girmez su gözüme Asik oldum nur yüzüne Can Muhammed Rasulallah Yolcu oldum yola düstüm Elim bostur yüzüm kara Yüzümün karasini sen Sil Muhammed Rasulallah Leyl-i dünya mil çekmisti Gözlerimin nuruna Gören göz hakki içün Ben de görsem Rasulallah Bir günah ki islemisem Onu kimse islememis Yazili defter içinde Bil Muhammed Rasulallah Zitieren Link zu diesem Kommentar Auf anderen Seiten teilen Mehr Optionen zum Teilen...
carpe_fortunam Geschrieben 24. Februar 2010 Teilen Geschrieben 24. Februar 2010 Ölüm var - Mikail Dinleyin agalar, beyler sizedir sözüm, Az yasayín çok yasayín gelecek ölüm, Ya cennettir ya cehennem ikidir yolun, Ya gül biter mezarínda ya mor sümbülün... Ölüm var ölüm var ölüm var ölüm. Eninde sonunda ölüm var ölüm... Ne oldum meraklísí olma, halin sorulmaz Selan verilir ama Namazin kilinmaz Is isden gecer de geri dönülmez, ya bir Fatihâ okunur ya da okunmaz... Ölüm var ölüm var ölüm var ölüm. Eninde sonunda ölüm var ölüm... Zitieren Link zu diesem Kommentar Auf anderen Seiten teilen Mehr Optionen zum Teilen...
carpe_fortunam Geschrieben 1. März 2010 Teilen Geschrieben 1. März 2010 Ya Rab haberin nerden alalím (2x) Bir kamil mürside varalím (2x) Hakkín yoluna kurban olalím (2x) Bir anda sabah olmaz ebeda Gözüme uyku girmez ebeda Gönlüm teselli bulmaz ebeda Gönül kusunu eyleyemedim (2x) Dünyaya mesken baglayamadím (2x) Yandí yüregim aglayamadím (2x) Bir anda sabah olmaz ebeda Gözüme uyku girmez ebeda Gönlüm teselli bulmaz ebeda Tazedir solmaz Hakkín gülleri (2x) Mestane gezer sade kullarí (2x) Gayet incedir Hakkín yollarí (2x) Bir anda sabah olmaz ebeda Gözüme uyku girmez ebeda Gönlüm teselli bulmaz ebeda Ya Rab Errahim, ey lütfu kerim (2x) Yoluna verecek caním var benim (2x) Ya Rab sen varken kime gideyim (2x) Bir anda sabah olmaz ebeda Gözüme uyku girmez ebeda Gönlüm teselli bulmaz ebeda Zitieren Link zu diesem Kommentar Auf anderen Seiten teilen Mehr Optionen zum Teilen...
carpe_fortunam Geschrieben 2. März 2010 Teilen Geschrieben 2. März 2010 Bir nesil bekliyoruz Dirilis Mustulari Davasina inanmis (2x) Dava askiyla yanmis (2x) Gözü kalbi uyanmis (2x) Bir nesil bekliyoruz (2x) Her engeli asacak Volkan gibi tasacak Allah deyip cosacak Bir nesil bekliyoruz (2x) Vatan icin seref san (2x) Ilim fenle calisan (2x) Fezalarla yarisan (2x) Bir nesil bekliyoruz (2x) Alni secdeye varan Daim Hakk´a yalvaran Hem cesur hem kahraman Bir nesil bekliyoruz (2x) Gücünü Hakk´tan alan (2x) Yalniz Hakk´a kul olan (2x) Coktan beri kaybolan (2x) Bir nesil bekliyoruz (2x) Ilim fenli olacak Tefekküre dalacak Bir nesil kurtaracak Bir nesil bekliyoruz (2x) Zitieren Link zu diesem Kommentar Auf anderen Seiten teilen Mehr Optionen zum Teilen...
carpe_fortunam Geschrieben 2. März 2010 Teilen Geschrieben 2. März 2010 ASKIN SARDI BENI BEN NEYLEYIM... Askín sardí ben neyleyim Su sírrí kime söyleyim Içimdeki su yarayí Can Ahmed’e arz edeyim Muhammed’e Muhammed’e Canlar kurban Can Ahmed’e Nidecegim nidecegim Su dünyadan gidecegim Nasihat kâr etmez bana Muhammed’e dönecegim Muhammed’e Muhammed’e Canlar kurban Can Ahmed’e Taktím boynuma fermaní Bozmam ben ahdi dermaní Haber salín Muhammed’e Oldum ben onun hayraní Muhammed’e Muhammed’e Canlar kurban Can Ahmed’e *** ya râb, habibinin ravzasina varip o gül kokusunu tekrar duymayi nasil eyle... makam-i cennete sucûd edip, niyaz eylemeyi nasip eyle... duasi hayirlisi ile makbul olanlardan eyle... ol serverin sefaatinden mahrum eyleme ya râb... ya rabbî, beytullahina yine kavustur... Zitieren Link zu diesem Kommentar Auf anderen Seiten teilen Mehr Optionen zum Teilen...
carpe_fortunam Geschrieben 3. März 2010 Teilen Geschrieben 3. März 2010 GEL GÖR BENI ASK NEYLEDI Yûnus Emre Ben Yürürem Yane Yane Ask Boyadí Beni Kâne Ne Akilem Ne Divane Gel Gör Beni Ask neyledi Nakarat: Gel gör beni beni ask neyledi Derde giriftâr eylediGâh Eserim Yeller Gibi Gâh Tozarím Yollar Gibi Gâh Cosarím Seller Gibi Gel Gör Beni Ask neyledi Akar Sulayín Çaglarím Dertli Cigerim Aglarím Seyhim Aníben Aglarím Gel Gör Beni Ask neyledi Ya Elim Tut Kaldír Beni Ya Vaslína Erdir Beni Çok Agladím Güldür Beni Gel Gör Beni Ask neyledi Ben Yürürüm Ilden Ile Seyh Sorarím Dilden Dile Gurbette Halim Kim Bile Gel Gör Beni Ask neyledi Mecnun Oluben Yürürüm Ol Yarí Düste Görürüm Uyanír Melul Olurum Gel Gör Beni Ask neyledi Benzim Sarí Gözlerim Yas Bagrím Yara Cigerim Bas Halim Bilen Derdi Kardes Gel Gör Beni Ask neyledi Askín Beni Mest Eyledi Aldí Gönlüm Hast'Eyledi Öldürmeye Kast Eyledi Gel Gör Beni Ask neyledi Ben YUNÛS'u Biçareyim Dost Elinden Avareyim Bastan Ayaga Yareyim Gel Gör Beni Ask neyledi Zitieren Link zu diesem Kommentar Auf anderen Seiten teilen Mehr Optionen zum Teilen...
carpe_fortunam Geschrieben 8. März 2010 Teilen Geschrieben 8. März 2010 SULTANIM Ekrem Düzgünoglu (e-gitar esliginde muhtesem bir parca!) Can yakan gözlerini, bak görmeye geldim Abu hayat sözlerinle gül olup yesermeye geldim Ben aciz, ben yarím Sana tamam olmaya geldim Seyda bülbüller gibi, gül dalína konmaya geldim Seyda bülbüller gibi, gül dalína konmaya geldim Yanar içim senden öteye yer yok Yanar sözlerim bakma gözlerime Canímdan baska servetim yokken Canímdan geçmeye geldim Kabul et n’olur ey sultaním askínla yanmaya geldim Kabul et n’olur ey sultaním askínla yanmaya geldimDag, tas, toprak iken umman olmaya geldim Asksíz biçareyken Kendimi bulmaya geldim Yalana meyil ederken gerçegi görmeye geldim Yasayan bir ölüyken gönlünde dogmaya geldim Yasayan bir ölüyken gönlünde dogmaya geldim Yanar içim senden öteye yer yok Yanar sözlerim bakma gözlerime Canímdan baska servetim yokken Canímdan geçmeye geldim Kabul et n’olur ey sultaním askínla yanmaya geldim Kabul et n’olur ey sultaním askínla yanmaya geldim Kabul et n’olur ey sultaním askínla yanmaya geldim Kabul et n’olur ey sultaním askínla yanmaya geldim Zitieren Link zu diesem Kommentar Auf anderen Seiten teilen Mehr Optionen zum Teilen...
carpe_fortunam Geschrieben 8. März 2010 Teilen Geschrieben 8. März 2010 SÜRGÜN Ben bir sana asik, sana vurgunum kalmadi mecalim, inan yorgunum bitsin artik benim dünya sürgünüm al beni yanina ya Rasulallah bas beni bagrina ya Habiballah al beni yanina ya Rasulallah dizlerim tutmuyor, gözlerim fersiz lâl olmus dillerim, lehcem yetersiz gecmiyor bir günüm, bir aním sensiz al beni yanina ya Rasulallah bas beni bagrina ya Habiballah al beni yanina ya Rasulallah vallahi ben yetim kalmis gibiyim ayaktayim amma ölmüs gibiyim dut yemis bülbülüm, susmus gibiyim al beni yanina ya Rasulallah bas beni bagrina ya Habiballah al beni yanina ya Rasulallah vallahi istem yalan dünyayi al beni yanina ya Rasulallah bitsin artik, bitsin dünya sürgünüm bas beni bagrina ya Habiballah al beni yanina ya Rasulallah al beni yanina ya Rasulallah...! Zitieren Link zu diesem Kommentar Auf anderen Seiten teilen Mehr Optionen zum Teilen...
carpe_fortunam Geschrieben 8. März 2010 Teilen Geschrieben 8. März 2010 USANDIM Celaleddin Ada Hasretin ok oldu saplandí câna Ah bu benim caním tenden usandí Öyle bir ask ile özlemisim ki Ah bu benim ruhum candan usandí... Dünya zindan oldu ben ise mahpus Basímí vurdugum taslar usandí Sana kavusayím bitsin bu kâbus Ah bu benim caním candan usandí...Rasulün adína agítlar yaktím Gözlerim döktügü yastan usandí Hep sana çagladím hep sana aktím Sel olup gittigim yollar usandí... Dünya zindan oldu ben ise mahpus Basímí vurdugum taslar usandí Sana kavusayím bitsin bu kâbus Ah bu benim caním candan usandí... Zitieren Link zu diesem Kommentar Auf anderen Seiten teilen Mehr Optionen zum Teilen...
Empfohlene Beiträge
Dein Kommentar
Du kannst jetzt schreiben und Dich später registrieren. Wenn Du ein Konto hast, melde Dich jetzt an, um unter Deinem Benutzernamen zu schreiben.