carpe_fortunam Geschrieben 9. März 2010 Teilen Geschrieben 9. März 2010 GEL HELE... (Mustafa Özcan Günesdogdu - Celaleddin´in de yorumu var) Ben beni bileli ben sana hasret Bas beni bagrína bitsin bu vuslat (2) Gel hele gel hele dermaním ol hele Gel hele gel hele yaramí sar hele (2)Ben seni bileli ben sana muhtaç Divane gönlüme sensin tek ilaç (2) Gel hele gel hele dermaním ol hele Gel hele gel hele yaramí sar hele (2)Ben beni bileli sana sevdalí Ben beni bileli gönlüm yaralí (2) Gel hele gel hele dermaním ol hele Gel hele gel hele yaramí sar hele (2)Gel gele yarami sar hele... Gel hele, gel hele, ne olur gel hele...! Zitieren Link zu diesem Kommentar Auf anderen Seiten teilen Mehr Optionen zum Teilen...
carpe_fortunam Geschrieben 9. März 2010 Teilen Geschrieben 9. März 2010 HALIMIZ NOLA MAHSERDE..? Hasan Dursun Halimiz nola mahserde Cümle alem düser derde O dar günde seni nerde Bulayím ya RASULALLAH SELATULLAH SELAMULLAH ALEYKE YA RASULALLAH RASULALLAH RASULALLAH ALEYKA YA HABIBALLAHSana geldim ey ya sultan Lutfeyle derdime derman Ugruna canímí kurban Vereyim ya RASULALLAH SELATULLAH SELAMULLAH ALEYKE YA RASULALLAH RASULALLAH RASULALLAH ALEYKA YA HABIBALLAHSana geldim yâs içinde Su gönlüm kir pas içinde Hep ömrüm iflâs içinde Nedeyim ya RASULALLAH SELATULLAH SELAMULLAH ALEYKE YA RASULALLAH RASULALLAH RASULALLAH ALEYKA YA HABIBALLAHLütfeyle sen sefaat kíl Ümmetlige eyle kabul Efendimden uzak nasíl Durayím ya RASULALLAH SELATULLAH SELAMULLAH ALEYKE YA RASULALLAH RASULALLAH RASULALLAH ALEYKA YA HABIBALLAH Zitieren Link zu diesem Kommentar Auf anderen Seiten teilen Mehr Optionen zum Teilen...
carpe_fortunam Geschrieben 10. März 2010 Teilen Geschrieben 10. März 2010 SENI GÖRMEYEN GÖZÜ NEYLEYIM...? Seni görmeyen gözü neyleyim Seni bilmeyen aklí neyleyim Seni özlemeyen kalbi neyleyim Ya resulallah selamun aleyk... Ya Rasulallah muhtacíz sana Ya Habiballah asigiz sana Ya Nebiallah hayraníz sana Ya Rasulallah selamun aleyk...Annem hasretine dayanamadí Bu ayrílík yüregini dagladí Altí ay boyunca gülmedi agladí Fatímat-u zehra ya Rasulallah... Musa'b bin umeyr sana benzerdi Bu yüzden Uhutta sehit edildi Askíndan yandí yandí eridi Ne güzel sahabe neyin var senin... Tüm iskencelere gögsünü gerdi Cemalini bir kez göreyim derdi Ravzanda ruhunu teslim ederdi Askíndan yandí ashabín senin... Ya resulallah bagísa bizi Sana layík ümmet olamadík ki Hatamíz günahímíz öyle çok ki Huzuruna gelmeye yüzümüz yok ki... Zitieren Link zu diesem Kommentar Auf anderen Seiten teilen Mehr Optionen zum Teilen...
carpe_fortunam Geschrieben 13. März 2010 Teilen Geschrieben 13. März 2010 SENI ANLATAMAM Mustafa Cihat Aya sorsam yakamoza, Parýldayan yýldýza, Seni bana anlatýrlar, Damla, damla gözyaþýyla. *** Onun adý Ahmed´dir, Kainata rahmettir, Niþanesi þefkattir, Aleme merhamettir. *** Sözlerim kifayetsiz, Gözlerim kalýr fersiz, Anlatamam, anlatamam, Seni anlatamam. *** Güne sorsam doðan güne, Güle meftun bülbüle, Seni bana anlatýrlar, Vefalý bir lisan ile. *** Onun adý Ahmed´dir, Kainata rahmettir, Niþanesi þefkattir, Aleme merhamettir. *** Sözlerim kifayetsiz, Gözlerim kalýr fersiz, Anlatamam, anlatamam, Seni anlatamam. Zitieren Link zu diesem Kommentar Auf anderen Seiten teilen Mehr Optionen zum Teilen...
carpe_fortunam Geschrieben 16. März 2010 Teilen Geschrieben 16. März 2010 YARALI GÜLÜM Umut Mürare Rüzgarlar yenilir bir aþk rýhtýmýnda Sevdalarým gerilir Bir salý akþamý ruhumdaki gemi Kalbime demirlenir Sen gönlümde bir bahar olur açarsýn Ey yaralý gülüm ey Sevdalým ilk göz aðrým Bir sevda mevsimi geçti bak ömürden Vermeden nefesimi Ayrýlýklardayým sevdalar hüzünlü Sensizlik yolundayým Karanlýk duygular masmavi gökyüzü Ruhumda fýrtýnalar... Aþkýn çemberinde hasretin izinde Gerçeðin peþindeyim... Zitieren Link zu diesem Kommentar Auf anderen Seiten teilen Mehr Optionen zum Teilen...
carpe_fortunam Geschrieben 21. März 2010 Teilen Geschrieben 21. März 2010 DÜSTÜM KABE YOLLARINA... Baþým açýk yalýn ayak Düþtüm Kabe yollarýna. Günahýma aðlayarak Düþtüm Kabe yollarýna... Dost ahbapla vedalaþýp Nice sarp daðlarý aþýp Halilullaha ulaþýp Düþtüm Kabe yollarýna.... Musul, Baðdat ve Kerbela Nurlar yaðar her gün hâlâ Hoþtur deyip kaza bela Düþtüm Kabe yollarýna... Bazen açýk bazen susuz Bazen yorgun, hem susuz Sabýr isteyerek sonsuz Düþtüm Kabe yollarýna... Beytullahý görem diye Taþýna yüz sürem diye Yoluna can verem diye Düþtüm Kabe yollarýna... Zitieren Link zu diesem Kommentar Auf anderen Seiten teilen Mehr Optionen zum Teilen...
carpe_fortunam Geschrieben 11. April 2010 Teilen Geschrieben 11. April 2010 NAAT Mehmet Emin Ay Günlerin ne günlerdi Çaðlarýn ne çaðlardý Sen dünyaya gelmeden Ýnanlarýn vardý. *** Hatice´nin goncasý Ayþe´nin gülüydün Ümmetin gözbebeði Göklerin Resulüydün *** Þimdi seni ananlar Anýyor aðlar gibi Ey yetimler yetimi Ey garipler garibi. *** Nerde kaldýn ey Resul ? Nerde kaldýn ey Nebi ? Düþkünlerin kanadý Yoksullarýn sahibi... *** Elçisin elçi geldin Elçilerin gönderdin Sen ruhunu ALLAHa Elin ümmete verdin. *** Gel ey Resul bahardýr Hac´dan döner gibi gel Miraç´dan iner gibi Bekliyoruz yýllardýr...! *** Þimdi seni ananlar Anýyor aðlar gibi Ey yetimler yetimi Ey garipler garibi. *** Nerde kaldýn ey Resul ? Nerde kaldýn ey Nebi ? Düþkünlerin kanadý Yoksullarýn sahibi... Zitieren Link zu diesem Kommentar Auf anderen Seiten teilen Mehr Optionen zum Teilen...
carpe_fortunam Geschrieben 11. April 2010 Teilen Geschrieben 11. April 2010 Sensin Gülüm... Esref Ziya Terzi Hasretle doluyum hazanda mevsimler Hicranlar bitmiyor küllendi alevler Vuslatým nerede yüreðim ah inler Andýðým, yandýðým, kandýðým sensin gülüm...!Sen orada, gurbetin yolundayým ben Sen orada, gariplik yurdundayým ben Sen orada, özlemin sonundayým ben Sen içimde bir sevdasýn gülümSonsuza uzanan hayalin peþindeyim Gecenin seyrinde seherin zevkindeyim Mehtaba uyanan göklerin fevkindeyim... Andýðým, yandýðým, kandýðým sensin gülüm...! Zitieren Link zu diesem Kommentar Auf anderen Seiten teilen Mehr Optionen zum Teilen...
carpe_fortunam Geschrieben 25. April 2010 Teilen Geschrieben 25. April 2010 Sira sira daglar, Yol verin bana, Sehr-i Medineye varmak isterim. Nur sümbüllü daglar, Gül derin bana, Rasulün kabrine koymak isterim.Orada ölmek Nasipse eger, Bir avuc zemzemle, Yunmak isterem Eger ki Mevlâ´dan, Izin var ise, Cennet-ul Bâki´ye konmak isterim...!Buradan gecmeyi Mekke sehrine Mübarek Kâbeyi görmek isterim. Hacer´ül Esved´e Yüzümü sürüp, Lebbeyk Allah deyup, dönmek (ölmek) isterim... maverâ´dan ne zaman gelir ki nidâ...? ferman eyle sultânim, medet, sefaat... yalvaririm, kurtar su âlem-i zindan´dan... amîn. Zitieren Link zu diesem Kommentar Auf anderen Seiten teilen Mehr Optionen zum Teilen...
carpe_fortunam Geschrieben 25. April 2010 Teilen Geschrieben 25. April 2010 KURTULUÞUN ÖLÜMÜ Ömer Karaoglu Sehpalarýnda sarýkla sallandýðýmýz Sabahlara sorun bizi Suçumuz adýmýzda saklýdýr Düþmana ölüm yaðdýrdýðýmýz hamidiye Yürür üstümüze... Þaþkýnýz, öfkeliyiz Söylenmez biz hangi suçtan ölmeliyiz Ölüme deðil ölümden deðil kardaþ Biz dili baðlý gitmeye yanarýz Savrulsun sarýðýmýz Erzurum'dan Rize'ye Maraþ'tan Konya'ya Umudun dili olsun... Birgün konuþur devleþen bedenimiz Sevdamýzla mayaladýðýmýz bu toprak Ahdimize nankörlük etmez Hey hey....! Ölüme deðil ölümden deðil kardaþ Biz dili baðlý gitmeye yanarýz Savrulsun sarýðýmýz Erzurum'dan Rize'ye Maraþ'tan Konya'ya Umudun dili olsun... Zitieren Link zu diesem Kommentar Auf anderen Seiten teilen Mehr Optionen zum Teilen...
carpe_fortunam Geschrieben 25. April 2010 Teilen Geschrieben 25. April 2010 Duy Rasulü Kardesim...! Ömer Karaoglu Duy Rasulü kardeþim Duysana duysana Uy kitaba kardeþim Uysana uysana...! Rabbinin bu yoluna sen girsene Sýrat-i müstakime sen girsene Baþýný bu yola bir koysana Tevhid duvarýnda bir tuðla olsana! Kitap sünnet deyip de arkasýna atanlar, Kullarla yaradaný bir mevkide tutanlar Günah bataklýðýnda her an çamur yutanlar Az bir bedele karþý ayetleri satanlar... Havzý kevser kýymetini bilsene bilsene Uyku devri geldi geçti kalksana kalksana ! Kafir diken serdi yola, açsana açsana! Güldü yüzü þeytanýn kovsana kovsana Þeytanlar tek deðil ki, saysana! Dostu kim düþmaný kim hiç bilmeden vuranlar Karun geldi geçti ya iþte bunlar torunlar! Menfaat ve mal için kulluðu unutanlar Hayvan gibidirler hep belki daha sefiller! Cehaleti at birkez hak dilini bilsene Raftan al o kitabý tozunu bir silsene! Hak belli batýl belli birbirine hiç sokma Cehennem ateþini kendi elinle yakma! Yegane din Ýslamdýr bir isim de sen takma Yavrularýn zihnine birden fazla din sokma Uyan müslüman uyan hani o hoþ gidiþin ? Küfrün cellatlarýný bir yumrukta seriþin...? Gelin dargýn müminler bir an önce barýþýn Kuran ile sünneti yaþamakta yarýþýn! Öncekilerin baþýna neler geldi neler Aynýylarýyla Rabbim bil ki bizi de dener Bu yol için can veren þehitleri pek sever Varacaðýn yer Cennet hak batýlý hep yener! Zitieren Link zu diesem Kommentar Auf anderen Seiten teilen Mehr Optionen zum Teilen...
carpe_fortunam Geschrieben 27. April 2010 Teilen Geschrieben 27. April 2010 Yara Benim Hasan Dursun Ezelden gönlüm yaralý Gönlümün bahtý karalý Kýrýldý gönlümün bagý Dokunmayin, yara benim... Yara benim, yara benim Bu kanayan yara benim Varsýn Mevlamýn ugruna Sürüyüp gitsin bedenimBenim kullugum Allah´a Rahmeti bol padiþaha Yine büründüm siyaha Dokunmayýn yara benim... Yara benim, yara benim Bu kanayan yara benim Varsýn Mevlamýn ugruna Sürüyüp gitsin bedenimAglar sýzlarým, kime ne Þükrettim derdi verene Yaram deþilir her sene Dokunmayýn yara benim... Yara benim, yara benim Bu kanayan yara benim Varsýn Mevlamýn ugruna Sürüyüp gitsin bedenim Zitieren Link zu diesem Kommentar Auf anderen Seiten teilen Mehr Optionen zum Teilen...
carpe_fortunam Geschrieben 4. Mai 2010 Teilen Geschrieben 4. Mai 2010 Can Ahmed´e (Dirilis Mustulari vb.) Aþkýn sardý ben neyleyim Bu sýrrý kime söyleyim Ýçimdeki þu yarayý Muhammede arzedeyim Muhammede Muhammede Canlar kurban Can Ahmede Taktým boynuma fermaný Basmam ben ahd-ý dermaný Haber verin Muhammede Oldum ben onun hayraný Muhammede Muhammede Canlar kurban Can Ahmede Gideceðim gideceðim Bu dünyadan gideceðim Nasihat kâr etmez bana Muhammede gideceðim Muhammede Muhammede Canlar kurban Can Ahmede... Zitieren Link zu diesem Kommentar Auf anderen Seiten teilen Mehr Optionen zum Teilen...
carpe_fortunam Geschrieben 31. Mai 2010 Teilen Geschrieben 31. Mai 2010 olaylari takip ederken dudaklarimda su ezgi belirdi... Medeniyyet Akif der ki MEDENÝYYET tek diÞi kalmIÞ canavar GeÇirirse o diÞini dostum seni de parÇalar MEDENÝYET, MEDENÝYET iÇi vahÞet dIÞI zillet Sahtesine ne lüzum b´var Islam gerÇek MEDENÝYET Kimler düÞmedi peÞine insanlik diye peÞine Senin maskeli yüzüne aldananin vay haline MEDENÝYET, MEDENÝYET iÇi vahÞet dIÞI zillet Sahtesine ne lüzum b´var Islam gerÇek MEDENÝYET PeÞine düÞerse eÐer neler göreceksin neler InsanlIÐI az bilipte maymundan geldik diyenler ÝSLAMÝYET ÝSLAMÝYET BULURSUN SEN ONDA RAHMET ÝÇÝ RAHMET DIÞI RAHMET ÝÞTE GERÇEK MEDENÝYET...! Zitieren Link zu diesem Kommentar Auf anderen Seiten teilen Mehr Optionen zum Teilen...
carpe_fortunam Geschrieben 23. Juni 2010 Teilen Geschrieben 23. Juni 2010 SEDAT UÇAN - ÝLANIM VAR (2009) BIR BILEBILSEN.... candan özledim yüce resulü o kainatin cicegi gülü derdime sahit su sahra cölü nasil özledim bir bilebilsen... nasil yanarim bir bilebilsen... Nakarat: ya Rasulallah.... bir bilebilsen, bir bilebilsen bir görebilsen, bir görebilsen su feryadimi bir duyabilsen nasil özledim, bir bilebilsen...nur-u dilara, hasreti yara bir gidebilsem, nurlu diyara söyle derdimi karli daglara nasil özledim bir bilebilsen... nasil yanarim bir bilebilsen...Nakarat: ya Rasulallah.... bir bilebilsen, bir bilebilsen bir görebilsen, bir görebilsen su feryadimi bir duyabilsen nasil özledim, bir bilebilsen...akar gözyasim damlar kalbime sükürler olsun yüce rabbime derman ararim ben bu derdime nasil özledim bir bilebilsen... nasil yanarim bir bilebilsen...Nakarat: ya Rasulallah.... bir bilebilsen, bir bilebilsen bir görebilsen, bir görebilsen su feryadimi bir duyabilsen nasil özledim, bir bilebilsen...gönül sehrine ben de varayim hasreti yakar nasil durayim söyle ben onu kime sorayim nasil özledim bir bilebilsen...Nakarat: ya Rasulallah.... bir bilebilsen, bir bilebilsen bir görebilsen, bir görebilsen su feryadimi bir duyabilsen nasil özledim, bir bilebilsen.........! Zitieren Link zu diesem Kommentar Auf anderen Seiten teilen Mehr Optionen zum Teilen...
carpe_fortunam Geschrieben 24. Juni 2010 Teilen Geschrieben 24. Juni 2010 Medine'nin Gülü Yusuf Meral Çiçeklerin en güzeli gül, Güllerin en güzeli sensin Sultaným. Gül bahçesine giren gül, Bu sevdaya düsen sen kokar Sultanim. Sen ki O yüceler yücesinin Ýnsanlýða gönderdiði en büyük ödülsün. Sen ki güllerin en güzeli Medine'nin Gülü'sün...* Senin aþkýn ile yanar garip gönlüm Geçtiðin yollara turab olsun ömrüm Yeter ki sen razý ol ya Muhammed Mustafa Medine'nin Gülü , Medine'nin Gülü Ümmet Ümmet diye geçti bütün ömrü Yetimler yetimi garipler garibi Gerçek aþýklarýn tek sevgilisi Gönlümün sultaný ol ya Muhammed Mustafa Medine'nin Gülü , Medine'nin Gülü Ümmet Ümmet diye geçti bütün ömrü *senin kokunu duymak gerek efendim... anlatilmaz yasanir senin makamin sultanim.... belki bir ammar, yasir ya da sümeyye degiliz ebubekir, hamza, ömer, osman, ali asla olamayiz ahir zamanda yasayan garip, yapayalniz ümmetiniz ah sultanim, bir nazar etsen.... sefaat ya rasulallah....! bir körün kaleminden © Zitieren Link zu diesem Kommentar Auf anderen Seiten teilen Mehr Optionen zum Teilen...
carpe_fortunam Geschrieben 6. Juli 2010 Teilen Geschrieben 6. Juli 2010 BEYAZ DILEKCE Mehmet Emin Ay Rahman ve Rahim olan adýna sýðýnarak açtým iki elimi kor gibi iki yaprak bir edep ölçeðinde umutlu ve utangaç iþte dünya önümde benim ruhum Sana aç... Bu seyriyen ellerle Senden Seni isterim Senden Seni isterken canýmdan çýkar tenim Sana aþýk ruhum bu merceði yakan ýþýk gözlerim cemalini görmeden de kamaþýr... Bir miras yediyim ben iflasýn eþiðinde hep sabrim ölcülüyor ihlas bileþiðinde kimin kimlik ararken hem güler hem aðlarým yükseklerden dökülen sular gibi çaðlarým.... Çok tuzlu bir denizim, her aným medcezir.... Sana aþýk olanýn yüreðim kutlu esti döþeðim kara toprak, yorganým kara bulut ben Seninle doluyken, vurgun yapamaz umut ben Seninle doluyken vurgun yapamaz umut her insan günah iþler, Senden saklanýr mý sýr tövbe dilekçesiyle sýrttan kalkar bu nasýr kainatý yarattýn, donattýn rýzik verdin kimine sonsuz körlük, kimine ýþýk verdin yanlýþ adým atmayýn diye indi her kitap Sana açýlan eli geri çevirmezsin Rab ulu bir silsileden peygamberler gönderdin gök yüzüne yýldýzlar yere çiçekler serdin... Senden önce bir Sen yok, kainatta ilk Sensin bu kainat bir meta, hepsine malik Sensin Rabbim seni tanýyan bilir doluyu boþu kapýna geldi iþte yorgun bir aþk sarhoþu Garibim muzdaribim ama umutsuz deðil Seninle dost olanlar cihanda mutsuz deðil kulunun kurbanýným, Rabbim senin mülkünde garip kulun ne söyler gülümse dilekçeme garip kulun ne söyler gülümse dilekçemeSenin için verince, verenin feyzi artar gönülden bir sadaka dagca bir ömrü tartar kainatta ne varsa hepsinin zikrinde Sen hamd ve þükür Sanadýr, her þeyin Seninle eser Sen ki Sana geleni çevirmezsin eli boþ aþýk boþa dememiþ lutfun da kahrýn da hoþ... bir beyaz dilekçedir Sana her yalvarýþým imanýmla amelim hem perdem hem nakýþým çalý bile kendine sýðýnan kuþu itmez Sen gafursun azizsin, Senin keremin bitmez. Geldim iþte kapýna, kul senden ýrak olmaz Sana adanmamýþsa yürekte yürek olmaz...! benden önce esirge Muhammed ümmetini esen gitsin her kervan en sona ula beni kainat bir mozaik, her þeye sahip Allah ey gizli ve aþikâr, her derde tabip Allah ey gizli ve aþikâr, her derde tabip Allah ey gizli ve aþikâr, her derde tabip Allah...! Zitieren Link zu diesem Kommentar Auf anderen Seiten teilen Mehr Optionen zum Teilen...
carpe_fortunam Geschrieben 12. Juli 2010 Teilen Geschrieben 12. Juli 2010 MEDINENIN YOLLARINDA... Medine yoluna vardým can Muhammedi aradým Medine yoluna vardým can Muhammedi aradým Onu görmekmiþ muradým Medinenin yollarýnda hû Yollarýnda yollarýnda güller açmýþ ravzasýnda Medine bakar Mekkeye gönül onun sevdasýnda *2 Yeþil kubbe görünüyor kervan nura bürünüyor Yeþil kubbe görünüyor kervan nura bürünüyor Ýçimde hasret bitiyor medinenin yollarýnda Rasullahýn huzurunda hû Yollarýnda yollarýnda güller açmýþ ravzasýnda Medine bakar Mekkeye gönül onun sevdasýnda *2 Rasullullah çaðýrýyor sanki gönül çýldýrýyor Bastýðým yerler yanýyor Medinenin yollarýnda Rasulullahýn huzurunda hû Yollarýnda yollarýnda güller açmýþ ravzasýnda Medine bakar Mekkeye gönül onun sevdasýnda *2 Zitieren Link zu diesem Kommentar Auf anderen Seiten teilen Mehr Optionen zum Teilen...
Empfohlene Beiträge
Dein Kommentar
Du kannst jetzt schreiben und Dich später registrieren. Wenn Du ein Konto hast, melde Dich jetzt an, um unter Deinem Benutzernamen zu schreiben.