Jump to content
Qries Qries Qries Qries Qries Qries

Recommended Posts

Bu sorunun aynisini almanca bölümede koydum, fakat almanca bilemeyen arkadaslarinda fikirlerini bilmek istiyorum, cevap alabilirsem cok memnun olurum, herkezin görüslerine ihtiyacim var

Insanlik Nedir??

Insanligin tanimlamasi nasildir?

Anladigim kadariyla insanlik kimse icin önemli degil!

Yalnis anlama ama bu konuda pesin hükümlü olma. Daha dün yazmisin bunu ve cogu daha bile görmemistir burayi. ;)

Emrenin dedigi gibi almanca bölümünde yazmis olanlar var ve bende onlara katiliyorum. Belki gelecekte zamanim olunca bende oraya biseyler eklerim, cünkü Insanlik hepimiz icin önemli ve GEREKLI!

Sevgili Sahra... acele ise seytan karisir diye bir tabir vardir ya hani, sende öyle yapma sakin ola. Acele karar verme. Nisani sirf bu yüzden atmamani tavsiye ederim sana. Tabiki önemli bir konu bu, insanlik nedir sorusuna bu da girer elbette.

Elbette sende kendince haklisindir. Önemli bir konu. Arkadasina gecmis olsun öncelikle. Sormasi gerekirdi tabiki. Ama vardir bunda bir hayir, üzülme sen..

Vesselam

:lachen:

:masa: neye cevirdiniz burayi ;) RabiaA ablanin dedigi gibi, Sahranin pesin hükümlü olmamasini tavsiye etmistim ;) Tabi bana ve diger insanlara da gecerli ;)

anlayisi kit olan herseyi kendi anlamak istedigi seklinde anlar

cok dogru :daumhoch:

Sahra kardesimiz ile alakasi yok, öyle bir mana cikmasin.

aynen ;)

@tomurcuk

kusura bakma, ben önce Insanligimizi düzeltelim sonra baska konular konusuruz diyenlerdenim..

ama insanlik ile dalga gecenlerin, insan olma yolunda daha cok ugrasmalari gerektigini düsünüyorum..

sözüm meclisten disari;-)

Sahra kardes, saka yapmak insanliknan alay gecmek olsaydi nerelere varirdik. Hem insanligimizi düzeltmek bir Sahra kardesin bir Misawa forumda actigi bir Threade cevap vermege de bagli degil. Kimin ne zaman insanligini düzeltigini, yada yamulttugunu bu Threadden sormiyacaklar Ahiretde sanirim.

Hele bu saatde, zaten akil yari uykuda, tüm gün is güc ugrasmisiz, iki saka yaptik, topu topu üc satir, insanliktan atildik. Biraz abartili hüküm vermek olmuyormu. Yardim edelim dedik, olmadi, neyse, saglik olsun. Dedigin gibi, herkes en iyisi anladigi ile kalsin. :-D

Iyi geceler