Guest Posted January 7, 2009 Share Posted January 7, 2009 A-ABD-Avrupa Ýkilisinden.... B-Müslümanlarýn Tepkisizliðinden... C-Askeri ve Ekonomik Gücünden... D-Beyaz Saray'daki Siyonist Çeteden.... E-Bazý Ýslam Ülkelerinin Satýlmýþ Ýdarecilerinden.. F-Hepsi... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
yilmaz Posted January 8, 2009 Share Posted January 8, 2009 Sirf bir önemli konu daha unutulmassin: Bizim basimiza Install edilen Sah´lar, Krall´lar, Lord´lar, gecmiste, iyi düsünün, masalarda kadin-kiz oynatirken, Dümbelek-keyfi sürdürürken, obürleri yani yahoo.de´ler "calisti". Asirlarca koyun olarak genis alanda tutulduk! Buna benzer(sadece metodik olarak benzer)´lerin yüzünden, bizler daha dogmadan buralara sürüldük. Ayiptir söylemesi, tuvaletler temizledik, amelelik yaptik. Yapmamis olanlarda var, ama o "yapmayanlar" ayni Millet´en olduguna göre, Tek bir gözlükden bakmak lazim, Bize yabanci olanlarin gözlügünden. Kimler bizi buraya KUSTU? Yinede Elhamdullilah, herseye cok sükür, Hamd olsun! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Adem Posted January 8, 2009 Share Posted January 8, 2009 Sey ben siralamada birinci siraya "Müslümanlarin müslümanligi unutmasindan" maddesini eklemeyi daha uygun buluyorum. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
yilmaz Posted January 9, 2009 Share Posted January 9, 2009 Gerci siralamaya Dikkat etmedim, cünkü o kadar cok Nedenler var ki, listlemeye sigmiyor. Müslümanlarin müslümanligi unutmasi, zaten Dansöz oynatmakdan ibaret geliyor. Belki biraz harsch yazmis, dikkat etmemis olablirim, sorry, ama durumumuz da gercekten icler yakici - Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted January 10, 2009 Share Posted January 10, 2009 tek sebeb, bence her ferdin ISLAMIYETI hakkiyla yasamamasindan! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Webmaster Posted January 10, 2009 Share Posted January 10, 2009 Ümmet daginik oldugu icin, birlik ve beraberlik olmadigi icin, Allah bizlere bu sekilde büyük bir tokat veriyor. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts