Sahra Geschrieben 26. Juli 2006 Teilen Geschrieben 26. Juli 2006 Gercekten.. Talebe merak etdim neden Direk Kadinlar araba sürebiliyormu diye bir bölüm actinda erkeklerden baslamadin ??? o yüzden bende bir kadin olarak soruyorum..ä Pekiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii Erkekler arabasürebiliyormu sizinde itiraflarinizi dinliyebiliriz :lol: Zitieren Link zu diesem Kommentar Auf anderen Seiten teilen Mehr Optionen zum Teilen...
ATA Geschrieben 26. Juli 2006 Teilen Geschrieben 26. Juli 2006 hatali soru;-) ( anlayan anladi) Zitieren Link zu diesem Kommentar Auf anderen Seiten teilen Mehr Optionen zum Teilen...
Rananur Geschrieben 27. Juli 2006 Teilen Geschrieben 27. Juli 2006 @ Sahra Bencede cok haklisin Sahra kardesim cok güzel bi soru bu. Ama onlar kendi aciklarini asla söylemezler (Gurur meselesi ;-) ) Hic sanmiyorum simdi mesela ATA bey kendi hatalarindan birini söyliyecegini. @ATA Degilmi?? Ayrica sorulan soruda cok dogru bi soru. Herkez hata yapmisdir! Kimse demesin simdi ben hatasizim diye! Yemezleeer ;-) Zitieren Link zu diesem Kommentar Auf anderen Seiten teilen Mehr Optionen zum Teilen...
ademade Geschrieben 29. Juli 2006 Teilen Geschrieben 29. Juli 2006 Ähm... ja... soviel dazu... @ATA: He de gec... Zitieren Link zu diesem Kommentar Auf anderen Seiten teilen Mehr Optionen zum Teilen...
ATA Geschrieben 29. Juli 2006 Teilen Geschrieben 29. Juli 2006 niye söylemeyimki hatam varsa Eger sizde hatami görürseniz lütfen söyleyin, insan hatalarindan ögrenir ( degilmi ;-)) ama inaninki, benim gördügüm kadariyla: bayanlarin hatalari cok ve cok daha fazla...( gercekler acidir...) mesela bu gün 3 arkadas gidiyoruz arabada. birden park etmis bir bayan küt diye kapiyi acdi!!! arkadaslar insan önce bi bakmazmi araba geliyormu gelmiyormu diye? bizim arkadasda son adna hafifden sola kirdi ve karsida gelen bir bayanda panik yapip tam güc firene yüklendi... arkadaslar o durumda firene öyle yüklenilirmi??? trafigi büyük bir tehlikeye atiyordu, halbuki soguk kanli kalmayi basarsaydi hic firene bile basmasi gerekmiyordu... diceksiniz simdi herkez ayni degil ve erkeklerde hata yapar... yapar tabi, hatasiz kul ben daha hic görmedim. ama gercekler acidir ;-) Zitieren Link zu diesem Kommentar Auf anderen Seiten teilen Mehr Optionen zum Teilen...
Sahra Geschrieben 3. August 2006 Autor Teilen Geschrieben 3. August 2006 @ademade Yolun kenarinda durdum, 10 Erkek gecti, dokuzuna kafa salladim, 10 Kadin gecti dokuzuna "Vay be" dedim... (Tabiiki saka, ama bir gün denemek lazim :link: ) :rofl: @Ata vay be ne kadarda kötü seyler yasamassin bir günün icinde:-) cok korktun herhalde onlari görünce, senin ehliyetin varmi?;-) wenn ja dann möchte ich gerne sehen wie du fährst, und wenn nein dann... Zitieren Link zu diesem Kommentar Auf anderen Seiten teilen Mehr Optionen zum Teilen...
ATA Geschrieben 4. August 2006 Teilen Geschrieben 4. August 2006 Bayan sürücüler her zaman gözümü korkutur :rofl: Belki kizacaksiniz ama inanin arabada hep gözüm bayan soförlerin kullandigi arabalarda olur, cünkü her an bir süprizle karsi karsiya oluyor insan...;-) Benim ehliyetim var elh. cok uzun zaman olmadi aldigim ama bir cok bayandan ( dikkatinizi cekiyorum!!! bir cok bayandan dedim her bayandan demedim ;-) ) daha tehlikesiz ve soguk kanli kullaniyorum... sürüsümümü görmek istiyorsun?? MUHAHAHA :link: son kararinmi? :-p Zitieren Link zu diesem Kommentar Auf anderen Seiten teilen Mehr Optionen zum Teilen...
ATA Geschrieben 4. August 2006 Teilen Geschrieben 4. August 2006 Hem bence yolda 10 erkek soförü görüp kafa sallaya bilirsin, ama sakin 10 bayan soförü izlemeye kalkisma!!! Allah korusun... Lütfen arkadaslar böyle tehlikeli islere kalkismayalim :rofl: :lol: ;-) Zitieren Link zu diesem Kommentar Auf anderen Seiten teilen Mehr Optionen zum Teilen...
ademade Geschrieben 4. August 2006 Teilen Geschrieben 4. August 2006 Hehehehe :lol: :rofl: :biggt: ³ Naja, ich finde, ich sollte euch mal die Power-Point-Presentation schicken... (@ATA: ja ganeu die meine ich...) Zitieren Link zu diesem Kommentar Auf anderen Seiten teilen Mehr Optionen zum Teilen...
Rananur Geschrieben 4. August 2006 Teilen Geschrieben 4. August 2006 @ademade hah bi o eksikti zaten! Lütfen öyle sacma ve gereksiz seyleri koymayin oke?? Zitieren Link zu diesem Kommentar Auf anderen Seiten teilen Mehr Optionen zum Teilen...
Sahra Geschrieben 5. August 2006 Autor Teilen Geschrieben 5. August 2006 siz erkekler, evet siz diyorum cünki hepiniz aynisiniz kadinlardan yemek istersiniz, ilgi istersiniz, temiz olmasini istersiniz hasta olunca nazlanirsiniz, cocuk gibi sevgi istersiniz, hep en iyi ev kadini olmasini en iyi es olmasini en iyi anne olmasini en iyi gelin olmasini istersiniz.. :jo: eeeeee umariz memnunsunuzdur.. ama araba konusuna geldimmi söylemedik laf birakmazsiniz.. yahu birinizde cikipta "siz kadinlar cok güzel araba kullaniyorsunuz hakikatden erkeklerden iyisiniz masaallah" falan demiyorsunuz.. :explode: bari laf olsun diye yazsin da gönlümüzü alin.. Allah Allah Zitieren Link zu diesem Kommentar Auf anderen Seiten teilen Mehr Optionen zum Teilen...
Yakuza Geschrieben 5. August 2006 Teilen Geschrieben 5. August 2006 @Sahra "yahu birinizde cikipta "siz kadinlar cok güzel araba kullaniyorsunuz hakikatden erkeklerden iyisiniz masaallah" falan demiyorsunuz.." tamamda niye durup dururken yalan söyleyelim ki ;-) Zitieren Link zu diesem Kommentar Auf anderen Seiten teilen Mehr Optionen zum Teilen...
EFsane Geschrieben 5. August 2006 Teilen Geschrieben 5. August 2006 Bu soruyu soran yanlis soru sormus bence... gercek soru su Kadinlar "ARABA" kelimesinin ne demek oldugunu biliyor mu? Zitieren Link zu diesem Kommentar Auf anderen Seiten teilen Mehr Optionen zum Teilen...
ademade Geschrieben 6. August 2006 Teilen Geschrieben 6. August 2006 Sahra abla yazdigin seyler dogruda, erkekler bisey yapmiyormu demek istiyorsun (biraz feministce konustunda... ;-) ) Tamam, tamam, Kdinlar erkeklerden daha iyi araba kullanmiyor Zitieren Link zu diesem Kommentar Auf anderen Seiten teilen Mehr Optionen zum Teilen...
ATA Geschrieben 6. August 2006 Teilen Geschrieben 6. August 2006 Arkadaslar artik bu olay gönül meselesi, hadi hep beraber gönüllerini alalim bayan arkadaslarimizin 1...2...3... ( hep beraber) BAYANLARDA GÜZEL ARABA KULLANIYOR Zitieren Link zu diesem Kommentar Auf anderen Seiten teilen Mehr Optionen zum Teilen...
EFsane Geschrieben 6. August 2006 Teilen Geschrieben 6. August 2006 Ayagim Kaymaya Basladi be abi, Lütfen yüz verme sunlara Zitieren Link zu diesem Kommentar Auf anderen Seiten teilen Mehr Optionen zum Teilen...
ademade Geschrieben 6. August 2006 Teilen Geschrieben 6. August 2006 BAYANLARDA GÜZEL ARABA KULLANIYOR Zitieren Link zu diesem Kommentar Auf anderen Seiten teilen Mehr Optionen zum Teilen...
Merve Geschrieben 6. August 2006 Teilen Geschrieben 6. August 2006 sorry ama cok gereksiz bi tartisma bence... Zitieren Link zu diesem Kommentar Auf anderen Seiten teilen Mehr Optionen zum Teilen...
ATA Geschrieben 6. August 2006 Teilen Geschrieben 6. August 2006 Zaten en basdan demisdim gereksiz oldugunu...ama dinleyen olmadiki...:-s Zitieren Link zu diesem Kommentar Auf anderen Seiten teilen Mehr Optionen zum Teilen...
Merve Geschrieben 6. August 2006 Teilen Geschrieben 6. August 2006 "Kadinlar araba sürebiliyormu?" buda cok gereksiz bi tartisma bence... !!! Zitieren Link zu diesem Kommentar Auf anderen Seiten teilen Mehr Optionen zum Teilen...
ATA Geschrieben 6. August 2006 Teilen Geschrieben 6. August 2006 Ben onuda kast etmisdim zaten -.- Zitieren Link zu diesem Kommentar Auf anderen Seiten teilen Mehr Optionen zum Teilen...
Merve Geschrieben 6. August 2006 Teilen Geschrieben 6. August 2006 kusura bakma yanlis anlamisim... Zitieren Link zu diesem Kommentar Auf anderen Seiten teilen Mehr Optionen zum Teilen...
ATA Geschrieben 6. August 2006 Teilen Geschrieben 6. August 2006 est... lütfen sinirlenmiyelim böyle seyler icin. hoslanilmiyorsa lütfen öbür arkadaslarda iyice üstüne gitmesin bu konunun !herkeze duyurudur bu!!!" Zitieren Link zu diesem Kommentar Auf anderen Seiten teilen Mehr Optionen zum Teilen...
EFsane Geschrieben 6. August 2006 Teilen Geschrieben 6. August 2006 Ya önce sunu bir seyredin, ondan sonra konusun ya. http://www.bozzetto.com/flash/fem_male.htm bir kere siz bayanlarin dikkati cok cabuk dagiliyor tamam mi, sizin dikkatsiz araba kullanmaniz burda kesinlesiyor... Itiraz etmeyin bosuna Zitieren Link zu diesem Kommentar Auf anderen Seiten teilen Mehr Optionen zum Teilen...
ademade Geschrieben 6. August 2006 Teilen Geschrieben 6. August 2006 Naja das Autofahren wurde nicht dokumentiert! Aber das beste war ja das mit dem Einkaufen! :rofl: Zitieren Link zu diesem Kommentar Auf anderen Seiten teilen Mehr Optionen zum Teilen...
Empfohlene Beiträge
Dein Kommentar
Du kannst jetzt schreiben und Dich später registrieren. Wenn Du ein Konto hast, melde Dich jetzt an, um unter Deinem Benutzernamen zu schreiben.