Jump to content
Qries Qries Qries Qries Qries Qries

Recommended Posts

Ich hab mal gespiel im Verein, aber meine Karriere war nicht sehr lang :-D

Bin ein Allrounder (außer Sturm), doch meine Freunde freut es mehr wenn ich im Tor stehe....Was ist deine Position?

ayyyyyyyyyyyyyyy ya burda türkce yaziyorduk degilmi?? UPS :-D (Webmaster görmesin :-P)

@gülseven

siir yaziyormussun... eger istersen Forumda bir iki siirini paylasa bilirsin :-) eminim güzel siirlerin vardir...

@talebe

simdi sende benim hobi ve fobilerim ile dalga gece bilirsin :-D

hele bi düsüneyim bakalim... ha buldum... hobilerin arasinda "düsünmek" var. Normal vakitlerde düsünmüyormusun? sadece arada siradami..... mugagagagagagagagag.

cok felaket bir saka oldu

hmm hobby... cok zor bi soru...

Futbol (basta tabiiki ;), Topla oynanan tüm oyunlar! :) Spor cesitleri, Leichtathletik, Surf (sadece internette :-D ), Araba ile cruisen etmek, ATA ile takilmak, Kücük kardesimle ilgilenmek...ve sayre ve sayre...

Fobi? O ne? :-D Araba kullanan kadinlar olabilirmi? :rolleyes: Yoksa genel anlamda kadinlar mi desem...

[move]Genel talep: Sakalar ciddiye alinmasin![/move]

Selamlarimla!

Araba ile cruisen etmek :lol: bu hosuma gitti :biggt:

ademadenin fobisine bende katiliyorum :link: araba konusunda kadinlara mümkün oldukca mesafe birakmaya gayret ediyorum (tedbiri elden birakmamak lazim :rolleyes: degilmi ademade)

@rananur

Saka bile Strateji demek ola biliyor. Bazen insan bazi seyleri vurgulamak isteyince sakayada basvura biliyorum :tup:

(Tamam tamam...tüm bayanlara gecerli degil bu :-D)

ya lütfen türkce yazalim bu bölümde :-)

Benim oynadigim takim bir Hobby takimiydi :-D ve fazla ileri götüremedik...

Yine ademade´nin pesine takilip gittik, yoksa takimda oynayacak adam degiliz ...

Sende durumlar nasil?

@ ATA

belli zaten ademade kimseyi kirmadan kimseye dokunmadan bunu vurgulamak istedi iyide basardi da iste benden kacmaaaaz ;-) :-p

"(Tamam tamam...tüm bayanlara gecerli degil bu)"

bunu neden ufak yazdin acaba? tzh tzh sanki erkeklerin hepsi süper araba kullaniyor! :disgust:

Of ya nedir bu hep beceremiyen kadinlar trafige cikiyolar sonrada bütün kadinlarin adini lekeliyolar :heul: ! Yokmu söyle düzgün araba kullanan bi bayan??? Ah ah ben bi alabilseydim su ehliyeti gösterirdimde erkeklere nasil kullaniliyomus, neysseeh :-D

@rananur

lütfen lütfen...dikkatli okuyalim. ben tüm bayanlari suclamadim ;-)

Ama bilmiyorum yani...bu güne kadar kac tane bayan yüzünden kaza geciriyordum nerdeyse (Allah korusun) :lol:

Ve lütfen araba konusu genis capli tartisilmak isteniliyorsa, baska bir bölüm acilsin :smirk:

Ama pek tartisilacak birsey olmadigini düsünüyorum :-D

ya bu konu buraya ayit degil, lütfen dikkat edelim. ve hem nerden biliyorsun benim nasil araba sürdügümü? :-D

birdaha tekrarliyorum...bayanlarin araba sürme yeteneklerini tartismak istiyorsaniz özel bir kisim acildi, orda tartisa bilirsiniz...