Webmaster Geschrieben 29. August 2005 Teilen Geschrieben 29. August 2005 Esselam kardes, Üstadin hayatini anlatan cizgi filim bitmek üzere. Asagidaki adrese bir bakin: http://www.bediuzzamancizgifilmi.com/ Vesselam Zitieren Link zu diesem Kommentar Auf anderen Seiten teilen Mehr Optionen zum Teilen...
Selim Geschrieben 11. Oktober 2005 Teilen Geschrieben 11. Oktober 2005 Esselam! Bu cizgi Filim biti heral. Nurpencere.com da 20 dak. bakabilirsiniz. Gercekden cok olacak heral. Said Nursi kimdir sorusuna aydinlik verecek 7'den 70 e. Insallah böyle projeler devam eder. Vesselam Selim Zitieren Link zu diesem Kommentar Auf anderen Seiten teilen Mehr Optionen zum Teilen...
Kudsi Geschrieben 18. Oktober 2005 Teilen Geschrieben 18. Oktober 2005 Esselam! Çizgi filmin bazý pasajlarýný seyrettim. Güzel yapýlmýþ. Yalnýz Üstad'ýn çocukluðu kýsmýndaki dialoglarý Türkçe altyazýlý olarak Kürtçe yapsalardý. O zaman daha gerçekçi olurdu. Onu da bari Üstad'ýn filmini çevirince yapsýnlar. Vesselam! Zitieren Link zu diesem Kommentar Auf anderen Seiten teilen Mehr Optionen zum Teilen...
Selim Geschrieben 20. Oktober 2005 Teilen Geschrieben 20. Oktober 2005 Esselam! ben Filmi dün komple bakdim ve cok memnun kaldim. Belki Üstadi taniyan, Risale-i Nur okuyan kisiler icin cok yeni taraflarini taniyacagini zannetmiyorum, fakat Üstadi ve Risale-i Nuru tanimayan kisiler icin cok güzel bir Filim olacagina inaniyorum. Türkce olmasi iyi, Kürtce olsaydi belki istenmeyen negativ hava eserdi filimde. Bilirsiniz Üstad cok nadir Kürtce konusurdu. Filimde de kisa zahnelerde bu konuya da dayanildi. Filmi herkese tercih ederim. Insallah böyle projeler devam eder. Allah yapicilarla razi olsun. Vesselam Zitieren Link zu diesem Kommentar Auf anderen Seiten teilen Mehr Optionen zum Teilen...
acemi Geschrieben 20. Oktober 2005 Teilen Geschrieben 20. Oktober 2005 Es Selamu Aleykum! Bu cizgifilm cok hosuma gitti, yanliz Almanya'da bunu nereden bulabilirim? Maalesef Web Sayfasinda yanlizca Türkiye irtibat bürosu var. Internette bunu arastirirken bu Forumla tanismak nasip oldu. Cok güzel bir Forum. Emegi gecenlerden Allah (cc) razi olsun. Zitieren Link zu diesem Kommentar Auf anderen Seiten teilen Mehr Optionen zum Teilen...
Songül Geschrieben 20. Oktober 2005 Teilen Geschrieben 20. Oktober 2005 CD´yi direk www.misawa.de sayfasindan siparis edebilirsiniz. Webmaster´e e-mail yazmaniz yeterli. Vesselam Zitieren Link zu diesem Kommentar Auf anderen Seiten teilen Mehr Optionen zum Teilen...
acemi Geschrieben 20. Oktober 2005 Teilen Geschrieben 20. Oktober 2005 www.misawa.de sayfasi bende bir türlü acilmiyor, niye acaba? Zitieren Link zu diesem Kommentar Auf anderen Seiten teilen Mehr Optionen zum Teilen...
Songül Geschrieben 20. Oktober 2005 Teilen Geschrieben 20. Oktober 2005 O zaman bu Foruma nasil girdiniz?? Burasi zaten www.misawa.de sayfasina ait ?! Belki suan server´de bir bozukluk vardir. Neyse. Webmasterin adresi: webmaster@misawa.de Zitieren Link zu diesem Kommentar Auf anderen Seiten teilen Mehr Optionen zum Teilen...
Kudsi Geschrieben 22. November 2005 Teilen Geschrieben 22. November 2005 Selâmün aleyküm! Kürtçe konuþulup konuþulmadýðý neyse de, esas medar-ý tenkid çizgi filmde bazý hatalar'ýn olmasý. Filmin tümünü seyrettim ve tesbit ettiðim noktalar: Mesela 1. Dünya savaþý patlak verdiðinde, Üstad asker ocaðýnda bir harita'yý göstererek nereye gideceðini söylüyor. Fakat harita - dikkat edilirse - bugünkü Türkiye haritasý, hem de Latin harfleriyle! Yani 1914'ün Osmanlý haritasý deðil. Ayný hata, Rus esaretinden kaçarken Üstad'ýn temsilen Avrupa haritasýnýn üzerinde yürümesi. Fakat yine bugünün Avrupa haritasý, 1919'unki deðil! Sonra, Üstad'ýn Mustafa Kemal Paþa ile olan görüþmesi. Olumsuz tepki olmasýn diye "Namaz kýlmayan haindir" senaryosunu komymamýþlar, neyse, fakat Paþa'yý simaen Atatürk'e benzetememiþler. Filmde 1. Said dönemini tüm ayrýntýlarýyla güzel yapmýþlar, fakat 2. ve hele hele 3. Said dönemine gelince, su koyuvermiþler. Sonra Üstad'ýn vefat etmeden önce Urfa'ya gidiþi. Araba'nýn içinde Bayram abiyi (sanýrým ön koltukta þoförün yanýnda) çok yaþlý göstermiþler. Bayram abi o zaman 29 yaþýnda bir gençti! Neyse, her filmde hata yapýlabilir. Ben filmi genede herkese tavsiye ederim. Nede olsa emeklerle yapýlmýþ. Vesselam! Zitieren Link zu diesem Kommentar Auf anderen Seiten teilen Mehr Optionen zum Teilen...
Webmaster Geschrieben 23. November 2005 Autor Teilen Geschrieben 23. November 2005 Bende Kudsi kardese katiliyorum. Filimde cok eksiklik var. Hatta mahkeme sahnesi tamamen yanlis yapilmis. "Seriat" meselesi cok yanlis gösterilmis, bu sahnede cok sasirdim. Zitieren Link zu diesem Kommentar Auf anderen Seiten teilen Mehr Optionen zum Teilen...
Empfohlene Beiträge
Dein Kommentar
Du kannst jetzt schreiben und Dich später registrieren. Wenn Du ein Konto hast, melde Dich jetzt an, um unter Deinem Benutzernamen zu schreiben.