seneullah Geschrieben 4. August 2009 Teilen Geschrieben 4. August 2009 Saatteki yüzyýllýk hadise için gözler cumaya çevrildi Önümüzdeki cuma günü hayat boyu bir defa gerçekleþebilecek bir an yaþanacak. Þimdiden internette konuyla ilgili birçok mesajlarýn býrakýldýðý 'an' göz açýp kapayýncaya kadar geçmiþ olacak. 8 Temmuz 1909 tarihinden bu yana ilk defa cuma günü, tarih ve saatler artan deðerle arka arkaya sýralanacak. Bu 'an'ý yakalamak isteyenlerin tam olarak saat 12.34.56'da gözlerini saatlerine çevirmesi gerekecek. 7 Aðustos'ta iþte bu anda tarih ve saat deðerleri yani yüzyýlýn 9'uncu ayýnda, 8'inci haftasýnda, 7'nci gününde yan yana konulduðunda 12.34.56/7/8/9 veya 123456789 þeklinde karþýmýza çýkacak. ZAMAN Zitieren Link zu diesem Kommentar Auf anderen Seiten teilen Mehr Optionen zum Teilen...
Serbederan-19 Geschrieben 4. August 2009 Teilen Geschrieben 4. August 2009 ellerine saglik cok ilginc gercekten. Kimin aklina geliyor böyle seyleri gözetmek bilmemki :verwirrt: Zitieren Link zu diesem Kommentar Auf anderen Seiten teilen Mehr Optionen zum Teilen...
Fatih.I. Geschrieben 4. August 2009 Teilen Geschrieben 4. August 2009 "Sans" veya "tesadüf" diye birsey olmadigina dair yine sayisiz misaller arasindan bir misal daha. Nice intizam ve düzen icinde böyle seyler insana basit bile gelebiliyor. Bu gibi seyleri bulana degil, buldurana bakmak lazim Zitieren Link zu diesem Kommentar Auf anderen Seiten teilen Mehr Optionen zum Teilen...
Webmaster Geschrieben 4. August 2009 Teilen Geschrieben 4. August 2009 Yahu bunda sasiracak ve mucize arayacak ne var? Sacma sapan. Böyle akilsiz islerle ugrasan akilsizlarin akillarina sasiyorum, vallahi. Zitieren Link zu diesem Kommentar Auf anderen Seiten teilen Mehr Optionen zum Teilen...
seneullah Geschrieben 4. August 2009 Autor Teilen Geschrieben 4. August 2009 Mucizeden bahsedilmiyor zaten bu güneþ tutulmasý, ay tutulmasý gibi biþey yanlýzca bu olay pek sýk deðil tutulmalar gibi, en son görülmesi 1909 da olmuþ ve 2009 da tekrarý her asýrda bir kere. Bu bizim Allah'a karþý hayretimizi (hayranlýðýmýzý) artýran küçük bi detay daha, tesadüfe mahal olmadýðýna, Rabbimizin alemi muhteþem bir intizamla yönettiðine delil gösterdiðine dair Zitieren Link zu diesem Kommentar Auf anderen Seiten teilen Mehr Optionen zum Teilen...
Webmaster Geschrieben 4. August 2009 Teilen Geschrieben 4. August 2009 Allah razi olsun, ben zaten sizleri ve cevap yazanlari kast etmemistim. Sadece öyle bir olayin varligini arastiranlari (yani amerikadaki tavuklari sayanlar gibi) kast ettim. Ama madem öyle dediniz, hem size, hemde Fatihe sorayim: Bunun neresi hayret verici bir sey? Neden bu intizamin oldugunu gösteren bir sey? Burasini anlayamadim. Zitieren Link zu diesem Kommentar Auf anderen Seiten teilen Mehr Optionen zum Teilen...
seneullah Geschrieben 4. August 2009 Autor Teilen Geschrieben 4. August 2009 Bende baþtan zaten anlayamadým internetten okuduðum bir haberdi çok düþündüm vardýr bir hikmeti dedim yoka haber olsun diye mi yazdýlar oda olabilir okuduðum kaynak saðlam beni düþündüren eðer sýradan bir þeyse niye her yýl deðilde yüzyýlda bir demekki bir intizam var bu olayda yoksa hemen hemen hergün saniyelerde bunu yakalamak mümkün Þöyle diyelim Allah bunun hikmetini öðrenmeyi nasip etsin ben hep böyle dua ederim merak ettiðim konularla ilgili Zitieren Link zu diesem Kommentar Auf anderen Seiten teilen Mehr Optionen zum Teilen...
Webmaster Geschrieben 4. August 2009 Teilen Geschrieben 4. August 2009 Ne hikmeti kardesim saatleri ve sayilar zaten kendi koydugumuz icatlar. Bak bir misal: "Seneullah 200e kadar say" desem. Sende sayarken "123" e gelince, bende "vay be büyük bir nizam. 3 sayi arka arkaya geldi" desem iste aynisi. Zitieren Link zu diesem Kommentar Auf anderen Seiten teilen Mehr Optionen zum Teilen...
seneullah Geschrieben 5. August 2009 Autor Teilen Geschrieben 5. August 2009 olabilir belkide haklýsýnýz Zitieren Link zu diesem Kommentar Auf anderen Seiten teilen Mehr Optionen zum Teilen...
seneullah Geschrieben 5. August 2009 Autor Teilen Geschrieben 5. August 2009 bakýn sizde deneyin elinize bir kaðýt kalem alýn geçen yýllarda deneyin veya gelecek yýllarda deneyin 1 den 9 a kadar olan sayýlarý ard arda getirmeniz olanaksýz ben denedim ama hiç atlamadan 1 den 9 a kadar sýrayla gelecek bide tarihlerde olacak hadi kolay gelsin. sonucu yazarsanýz sevinirim:) Zitieren Link zu diesem Kommentar Auf anderen Seiten teilen Mehr Optionen zum Teilen...
Webmaster Geschrieben 5. August 2009 Teilen Geschrieben 5. August 2009 Güzel kardesim, tabiki cikmaz cünkü suna benziyor: "100e kadar say ve 1-2-3 sayilari arka arkaya gelsin" Zitieren Link zu diesem Kommentar Auf anderen Seiten teilen Mehr Optionen zum Teilen...
Empfohlene Beiträge
Dein Kommentar
Du kannst jetzt schreiben und Dich später registrieren. Wenn Du ein Konto hast, melde Dich jetzt an, um unter Deinem Benutzernamen zu schreiben.