Jump to content
Qries Qries Qries Qries Qries Qries

Recommended Posts

Ünlü sanatçý Yaþar Alptekin’in babasý Esat Alptekin, Pazar gecesi vefat etti.

Ünlü sanatçý Yaþar Alptekin’in babasý Esat Alptekin, Pazar gecesi vefat etti. 82 yaþýnda vefat eden Esat Alptekin’in cenazesi, doðduðu köy olan Tekirdað Þarköy’ün Eriklice köyünde topraða verildi.

Pazartesi öðle namazýna müteakip Þarköy Çarþý Camiinde kýlýnan cenaze namazýna, Yaþar Alptekin’in aðabeyi Ajlan Alptekin, sanatçýnýn ailesi, akrabalarý ve yakýn arkadaþlarý katýldý.

Namazdan sonra Eriklice Köyü Kabristanýnda götürülen Esat Alptekin’in cenazesi, babasý Süleyman Alptekin’in yanýna defnedildi. Cenaze merasimine katýlan Namaz Gönüllüleri Platformu üyelerinden Ahmed Bulut, Cemil Tokpýnar ve Mehmed Akca, definden sonra Yasin okuyarak merhum Esat Alptekin’e dua etti.

Babasýnýn defninden sonra konuþan Yaþar Alptekin gözyaþlarý içerisinde þunlarý söyledi:

“Elhamdülillah hidayete ermiþim ve ölümün gerçek yüzünü öðrenmiþim. Eðer o karanlýk günlerimdeyken babamý kaybetmiþ olsaydým bu acýya dayanamazdým. Þimdi ancak imanýn yardýmýyla kuvvet buluyorum, beþ senedir namazýmý kýlýyorum. Böyle acý günlerde namazýn ayrý bir kýymeti ve önemi var. Çünkü namaz kýlarak rahatlayabiliyorum.”

moralhaber.net