Gast Geschrieben 21. August 2009 Teilen Geschrieben 21. August 2009 Canýmýn caný olan ALLAH’ým Madem senin lütfunla yaþýyorum madem üfledigin ruhu taþýyorum Artýk kendimi kirletmeyecegim Madem kalbimi aydýnlatan sensin Bütün yalan düþünce ve hisleri kalbimden uzak tutacagým madem kalbime misafir oldun Senden baþkasýný içeri almayacagým madem ki bana hayat veren sensin hayatýmla Seni anlatacagým Ey gönlümün hakiki sultaný seni görmesem ne rahatým ne huzurum olur Sen diyorsun ki; “Onlar Rablerine bakarlar” Yarab ben onlardan degil miyim Ey ruhumun arkadaþý beni þu dünya topragýndan kopar da cennetin bir köþesine dik hem ben hem cennet ehli svinsin bana öyle güzel bir koku ver ki bu Muhammed’in çiçegi; kokusu Muhammed(sav) kokusu densin Ey yalnýzlarýn yoldaþý eger benimle konuþmazsan kalbimi sükutunla doldurup buna katlanacagým kýpýrdamadan duracagým ve sabýrla bekleyecegim Muhammed i bekleyecegim Hatice’yi bekliyecegim Ali’yi Bilal ‘i bekleyecegim beni Sana getirmelerini isteyecegim YARABBÝ ..derdimi biliyorsun kalbimin hüznünü biliyorsun sana varmak için çektigim acýlarý biliyorsun görüyorsun ki Rabbim herþeyi kaybettim ne bir dost kaldý yanýmda ne bir çiçek açýyor þu yalancý dünyamda günden güne kuvvetten düþüyorum ama Rabbim ben hiç ümitsiz olmadým sana dua ettigimde bedbaht olmadým görüyorsun ya Rabbim bu dert dilime ve kalbime dokundu senden þifa diliyorum korkuyorum Rabbim , dilimin seni unutmasýndan korkuyorum rahmetinden beni bu korkulardan, emin kýlmaný bekliyorum. her sevgi,her bakýþ bir gün kaybolur ama Rabbim sen hepsinden baþkasýn her dost her sýgýnak bir gün yýkýlýr ama Rabbim sen herzaman varsýn her yüz her gönül bir gün yüz çevirir ama sen hepsinden baþkasýn yüz çevirmezsin her yýldýz her parýltý bir gün söner ama sen baþkasýn Rabbim sen yerlerin ve göklerin nurusun sen hiç sönmeyen nursun ey Rabbim bil ki bu kalbi sana vermek ve senden baþkasýný bu kalbe sokmak istemiyorum. beni bu istek ve niyetimden ayýrna bana güç ve nur ver kalbimi sevginle yaþat Amin.. Zitieren Link zu diesem Kommentar Auf anderen Seiten teilen Mehr Optionen zum Teilen...
Empfohlene Beiträge
Dein Kommentar
Du kannst jetzt schreiben und Dich später registrieren. Wenn Du ein Konto hast, melde Dich jetzt an, um unter Deinem Benutzernamen zu schreiben.