Gast Geschrieben 10. Januar 2009 Teilen Geschrieben 10. Januar 2009 Caným yanýyor,içimde bir sýzý nedenini bilmiyorum Adý sensizlik belki Yada ulaþamamak, aðlayamamak derinden, Kýyamdayken baþka yerde, secdedeyken baþka yerde olmak Yönelememek sana içten bir aþkla Caným yanýyor ya Rabbel alemin Bir sýzý var anlayamadýðým, Caným yanýyor Ya Erhamerrahimin Adýný koyamadýðým, Bugün gitmek istedim buralardan Sana yakýn olmak için, uzaklarý yakýn yapabilmek için, Çýktým viran þehrimden; daha fazla gidemedim nedense, Bir yaðmur baþladý sessizce, ER-RAHÝM diye fýsýldadý paramparça olan yüreðime, Ýrkildim Ya Rabbelalemin, rahmetine kavuþtur beni, Sonra yürüdüm içimde bir ses anlayamadýðým, Bir güvercin gördüm sýrýlsýklam; EL-CELÝL dedi içimdeki sese, Ne büyük, ne yücesin; yüceliðinle derman ol derdime, Islandým, yorgunum birde acý var içimde nereye baksam seni gördüm ALLAHIM Bir çocuk tebessümünde, bir yapraðýn vedasýnda mevsime, MALÝKÜL-MÜLK tecellisini gördüm kara bulutlarýn içinden doðan güneþte Sen her þeyin tek sahibi ALLAHIM, Ýçimde bir uçurumken hayat, üstelik çýkmazdayken dar sokaklarým EL-MÜHEYMÝN sesi kulaðýmda, Sen aciz kullarýný unutmayan hep gözeten ALLAHIM,yardým et bu kuluna, Savruluyorum nereye gitsem bilmiyorum, bir daða bakýyorum bir mahlukata Hepsi rükuda hepsi kýyamda Çiçekler, otlar, toprak secdede En küçük mahlukat zikirde, insanlýk ise gaflette YA HALIK diyor tabiat; adem ise hüsranda, azapta Ey incelik, lütuf sahibi EL-LATÝF Ey kusurlardan münezzeh KUDDÜS EY adalet sahibi EL-ADL EY büyüklük sahibi EL-AZÝM EY merhamet sahibi ER-RAHMAN Nereye baksam, nereye dönsem sen tecelli ettin, Bir tek insanlýkta görmedim huþu ile yakarýþ, her þey sende yaþarken; Ýnsanlýk nefsinde ölmüþ Her yer sende iken,insanlýk her yerde viran olmuþ, Bu viran þehirde, divane dünyada yalnýz býrakma bizi UTANIYORUZ RAHMETÝ GENÝÞ ALLAHIM........... Bizi bize býrakma ALLAHIM......... BÝZÝ BÝZE BIRAKMA........... Zitieren Link zu diesem Kommentar Auf anderen Seiten teilen Mehr Optionen zum Teilen...
Empfohlene Beiträge
Dein Kommentar
Du kannst jetzt schreiben und Dich später registrieren. Wenn Du ein Konto hast, melde Dich jetzt an, um unter Deinem Benutzernamen zu schreiben.