Gast Geschrieben 16. Dezember 2008 Teilen Geschrieben 16. Dezember 2008 Belki Kanal Avrupaya gecerler. Zitieren Link zu diesem Kommentar Auf anderen Seiten teilen Mehr Optionen zum Teilen...
Legend Killer Geschrieben 17. Dezember 2008 Autor Teilen Geschrieben 17. Dezember 2008 Eski bölümlerde Kanal Avrupada oynuyordu. Zitieren Link zu diesem Kommentar Auf anderen Seiten teilen Mehr Optionen zum Teilen...
Legend Killer Geschrieben 10. Januar 2009 Autor Teilen Geschrieben 10. Januar 2009 Evet arkadaslar, son aldigimiz bilgiye göre, gelecek Ayasofya dergisinin tüm gelirleri Kurtlar Vadisi dizisinin geri dönmesi icin harcanacakmis. Onun icin lütfen gelecek Ayasofya Dergisinden binlerce satin alalim. Bu mesaji en az 10 kisiye yolla. Kurtlar Vadisi rizasi icin yolla. Yollamassan basina büyük bir bela gelecek. Memati kafani kesecek. Yollarsan 3 tane dilegin kabul olacak. Zitieren Link zu diesem Kommentar Auf anderen Seiten teilen Mehr Optionen zum Teilen...
Fatih.I. Geschrieben 22. Februar 2009 Teilen Geschrieben 22. Februar 2009 Arkadaslar, müjdemi isterim...5 Mart'ta Kurtlar Vadisi yine Showtv'de ekranlarda olacak http://www.kurtlarvadisi.com/index.php?site=news&news_id=282 Zitieren Link zu diesem Kommentar Auf anderen Seiten teilen Mehr Optionen zum Teilen...
Adem Geschrieben 22. Februar 2009 Teilen Geschrieben 22. Februar 2009 birakin kurtlar vadisin yaw. Tek Türkiye var! Zitieren Link zu diesem Kommentar Auf anderen Seiten teilen Mehr Optionen zum Teilen...
Gast Geschrieben 22. Februar 2009 Teilen Geschrieben 22. Februar 2009 bende sevemedim nedense Su kurtlari:) Zitieren Link zu diesem Kommentar Auf anderen Seiten teilen Mehr Optionen zum Teilen...
Fatih.I. Geschrieben 23. Februar 2009 Teilen Geschrieben 23. Februar 2009 "zevkler ve renkler tartisilmaz"...KV'ini anliyabilmek icin, zaten ilk cikmis olan KV bakmis olmak gerekiyor. Yani KV-Pusu'dan itibaren bakan birisi pek haz alamiyordur, diye düsünüyorum. Tek Türkiye'de iyi oldugunu duymustum, ama ikitane dizi bakma lüksümüz olmadigi icin KV olursa bakariz, oda olmazsa (zaten kac aydir yoktu) hicbirseye alisip bakmaya gayret sarfetmeyiz Zitieren Link zu diesem Kommentar Auf anderen Seiten teilen Mehr Optionen zum Teilen...
Adem Geschrieben 23. Februar 2009 Teilen Geschrieben 23. Februar 2009 Abi ben kurtlar vadisine hep bakiyorum kacirmadim. Ama sunu diyebilirimki Tek Türkiyeye kefil olurum ama Kurtlar Vadisine kefil olamam. Ciktiklari kanal bile yeter bence. Tek Türkiye yapici, birlestirici, umut verici, örnek olucu, itidalli, saygili, önyargisiz ve cok fazla siddet icermeyen bir dizi. Kurtlar Vadiside cok kaliteli, zaten kacirmiyorum, ama genclere kötü örnek olabilen, bazen gereksiz bir karizma ve kabalik iceren, siddeti abartili kullanan bir dizi. Faydasi zararindan coktur kesinlikle. Ama Tek Türkiyeyi hazirlayan ekiple KVini hazirlayan ekip birmi Allah askina yaw. ;-) Zitieren Link zu diesem Kommentar Auf anderen Seiten teilen Mehr Optionen zum Teilen...
Talha Geschrieben 5. März 2009 Teilen Geschrieben 5. März 2009 bugün yeni bölüm mü olacak? Zitieren Link zu diesem Kommentar Auf anderen Seiten teilen Mehr Optionen zum Teilen...
Fatih.I. Geschrieben 5. März 2009 Teilen Geschrieben 5. März 2009 Evet, aksam ShowTV'de ve gece reklamsiz Misawa'da olacak Zitieren Link zu diesem Kommentar Auf anderen Seiten teilen Mehr Optionen zum Teilen...
Webmaster Geschrieben 5. März 2009 Teilen Geschrieben 5. März 2009 ve gece reklamsiz Misawa'da olacak Zitieren Link zu diesem Kommentar Auf anderen Seiten teilen Mehr Optionen zum Teilen...
Webmaster Geschrieben 5. März 2009 Teilen Geschrieben 5. März 2009 Türkce yazilmayan yazilari sildim Zitieren Link zu diesem Kommentar Auf anderen Seiten teilen Mehr Optionen zum Teilen...
Fatih.I. Geschrieben 5. März 2009 Teilen Geschrieben 5. März 2009 off bir gün gelir bende türkce yazilmasi gerektigini ögrenirim insaallah .. benden önce yazilmis olan silinince, benim yazmis oldugumunda simdi yazsam bir manasi da kalmiyor;) Zitieren Link zu diesem Kommentar Auf anderen Seiten teilen Mehr Optionen zum Teilen...
Webmaster Geschrieben 5. März 2009 Teilen Geschrieben 5. März 2009 belki sende önce yazan KVFREAK tekrar aynisini türkce yazar, sende arkasina cevabini eklersin Zitieren Link zu diesem Kommentar Auf anderen Seiten teilen Mehr Optionen zum Teilen...
Levent Geschrieben 6. März 2009 Teilen Geschrieben 6. März 2009 Abdullah Gül'ü bu sekilde göstermelerine sok oldum. Ergenekonun üstüne bu kadar giden bir devlete karsi nasil böyle bir ithamda bulunuyorlar hic anlam veremiyorum. Bakalim, belkide bir dahaki bölümlerde mesele anlasilir. Selamlar Levent Zitieren Link zu diesem Kommentar Auf anderen Seiten teilen Mehr Optionen zum Teilen...
Gast Geschrieben 6. März 2009 Teilen Geschrieben 6. März 2009 Abdullah Gül'ü bu sekilde göstermelerine sok oldum. Ergenekonun üstüne bu kadar giden bir devlete karsi nasil böyle bir ithamda bulunuyorlar hic anlam veremiyorum. Bakalim, belkide bir dahaki bölümlerde mesele anlasilir. Selamlar Levent Bu ne ya??! Dizinin senaristlerimi degisti?! Yaw bunlar diziyi mahvettiler!!! :daumrunter: Zitieren Link zu diesem Kommentar Auf anderen Seiten teilen Mehr Optionen zum Teilen...
Talha Geschrieben 6. März 2009 Teilen Geschrieben 6. März 2009 abicim ne var bunda? KV hic bir partiye bagli degil. Öyle olsaydi, daha kötü olurdu. Bagimsiz olmasi bin kere daha iyi. Kaldiki Ergenekonun hükümetle hic mi bir baglantisi yok, sence Zitieren Link zu diesem Kommentar Auf anderen Seiten teilen Mehr Optionen zum Teilen...
Muhammed.Eyigün Geschrieben 6. März 2009 Teilen Geschrieben 6. März 2009 Yeni Bölümleri basladi ama burdaki cogu arkadaslarin dedigi gibi bende düsünüyorum yani K.V.P. eski Kurtlar Vadisi gibi degil, cünki burdaki görevi bambaska bir görev ve git gide ASK filmi olmaya basliyor. Dün sadece sonu biraz hosuma gitti gerisi pek iyi degildi. Zitieren Link zu diesem Kommentar Auf anderen Seiten teilen Mehr Optionen zum Teilen...
Gast Geschrieben 6. März 2009 Teilen Geschrieben 6. März 2009 Ben devleti övsün, parti tutsun demiyorum. Ama bu sekilde göstermeleri bence büyük bir haksizlik. Neyse bakalim... Polat "bazi dengelerden" bahsetti zaten. Bunun disinda dizideki bu kadin kiz meseleleri baya soguttu beni diziden. Heyecan diye birsey kalmadi. Eskiden seyrederken parmaklarimi isiriyodum, simdi sardirasim geliyor.... Zitieren Link zu diesem Kommentar Auf anderen Seiten teilen Mehr Optionen zum Teilen...
Muhammed.Eyigün Geschrieben 6. März 2009 Teilen Geschrieben 6. März 2009 Tabi eski Bölümlerin bir ayri heyecani oluyordu simdi ise bir bölümden bir sahne aliyorlar bes hafta sonra baska bir sahneyi aliyorlar. Sahneynen demek istedigim gercekten yasanmis birseyi Filimde gösteriyorlar... Zitieren Link zu diesem Kommentar Auf anderen Seiten teilen Mehr Optionen zum Teilen...
Adem Geschrieben 7. März 2009 Teilen Geschrieben 7. März 2009 Arkadaslar benden bir tavsiye. Eger bir dizi Showtvde oynuyorsa ve uzun bir aradan sonra tekrar Showtvde devam ediyorsa o diziye yüzde yüz güvenmeyin. Zitieren Link zu diesem Kommentar Auf anderen Seiten teilen Mehr Optionen zum Teilen...
Webmaster Geschrieben 7. März 2009 Teilen Geschrieben 7. März 2009 Arkadaslar benden bir tavsiye. Eger bir dizi Showtvde oynuyorsa ve uzun bir aradan sonra tekrar Showtvde devam ediyorsa o diziye yüzde yüz güvenmeyin. Hakkini helal Adem abi, ama artik gercekten abartiyorsun her konuda konuyu ayni yere baglamamiza ne gerek var? Aksül amel yapiyor, benden söylemesi Zitieren Link zu diesem Kommentar Auf anderen Seiten teilen Mehr Optionen zum Teilen...
TeZ_EFe Geschrieben 7. März 2009 Teilen Geschrieben 7. März 2009 Arkadaslar madem okadar cok elestiriyorsunuz .. Sizi bakmaya zorlayan yok? Tek Türkiye yapici, birlestirici, umut verici, örnek olucu, itidalli, saygili, önyargisiz ve cok fazla siddet icermeyen bir dizi. Aynen Tek Türkiye'ye bakin masal alemine dalin.. Arkadaslar benden bir tavsiye. Eger bir dizi Showtvde oynuyorsa ve uzun bir aradan sonra tekrar Showtvde devam ediyorsa o diziye yüzde yüz güvenmeyin. Bassaydi STV parayi alsaydi diziyi Nede olsa para gani Zitieren Link zu diesem Kommentar Auf anderen Seiten teilen Mehr Optionen zum Teilen...
Gast Geschrieben 8. März 2009 Teilen Geschrieben 8. März 2009 Arkadaslar madem okadar cok elestiriyorsunuz .. Sizi bakmaya zorlayan yok? Kardes ben Kurtlar vadisini 150 bölümdür sevmezseydim ne bakardim nede elestirirdim. Tek Türkiye yapici, birlestirici, umut verici, örnek olucu, itidalli, saygili, önyargisiz ve cok fazla siddet icermeyen bir dizi. Aynen Tek Türkiye'ye bakin masal alemine dalin.. Ben sahsen "Tek Türkiye" dizisini su ana kadar STV'nin en kaliteli dizisi olarak buluyorum. Yanliz Kurtlar vadisinle kiyaslamak dogru olmaz. Tarz olarak degisik diziler. Bassaydi STV parayi alsaydi diziyi Nede olsa para gani Paranin sorun oldugunu sanmiyorum. Format olarak (kaba kuvvet, kafa koparmalar, acik sacik kadinlar) pek yayin politikasina uymuyor. Zitieren Link zu diesem Kommentar Auf anderen Seiten teilen Mehr Optionen zum Teilen...
Fatih.I. Geschrieben 8. März 2009 Teilen Geschrieben 8. März 2009 Paranin sorun oldugunu sanmiyorum. Format olarak (kaba kuvvet, kafa koparmalar, acik sacik kadinlar) pek yayin politikasina uymuyor. politikasina uymuyormu?? Stv'de kadinlar acik degilmi? bide reklamlarda mini etek reklamini stv de görmüyormuyuz Zitieren Link zu diesem Kommentar Auf anderen Seiten teilen Mehr Optionen zum Teilen...
Empfohlene Beiträge
Dein Kommentar
Du kannst jetzt schreiben und Dich später registrieren. Wenn Du ein Konto hast, melde Dich jetzt an, um unter Deinem Benutzernamen zu schreiben.