Yusuf Geschrieben 6. März 2003 Teilen Geschrieben 6. März 2003 Selamünaleyküm @ Webmaster , söyle diyorsun , öyle insan her istedigini hemen söyliyebilecek olsa. Ozaman ortada problem kalmazdi. Bosuna Asik Veysel,, Anlatmam derdimi dert cekmeyen insana ,, dememis herhalde. .................................................... Bilmem ki nasil anlatsam Nasil size derdimi Bir dert ki yürekler acisi Bir dert ki düsman acir... Gönül yarasi dese degil. Ekmek parasi desem degil. Bir dert ki Dayanilir sey degil. Zitieren Link zu diesem Kommentar Auf anderen Seiten teilen Mehr Optionen zum Teilen...
Gast Geschrieben 6. März 2003 Teilen Geschrieben 6. März 2003 Hakikaten asik olmanin derdindemiyiz Yusuf kardes?? Yoksa daha fazla insanin suretinemi asigiz? Zitieren Link zu diesem Kommentar Auf anderen Seiten teilen Mehr Optionen zum Teilen...
Gast Geschrieben 6. März 2003 Teilen Geschrieben 6. März 2003 var var var ben GÖNÜLDEN, KALBIMIN EN DERINLIKLERINDEN,CANDAN,KANDAN ANLATILMAYACAK KADAR SAMIMI VE COKKKKKKKKK SEVIYORUMMMMMMMMMMMMMMM Zitieren Link zu diesem Kommentar Auf anderen Seiten teilen Mehr Optionen zum Teilen...
Gast Geschrieben 6. März 2003 Teilen Geschrieben 6. März 2003 Lütfen sahsiniza ait asklari acik bi sekilde, belirtmerseniz daha hos ve mübarek olur.... Zira askin gizlisi e´n muhabbetdolusu olandir. Afvina siginarak, öyle ulu orta yazilmasa daha hos olur. Hakkinizi helal edin...kastim kesinlikle kötü degil. Sirf biraz foruma yakismiyor gibi geldi.... Hürmetler.... Zitieren Link zu diesem Kommentar Auf anderen Seiten teilen Mehr Optionen zum Teilen...
Gast Geschrieben 6. März 2003 Teilen Geschrieben 6. März 2003 ben burda kimi, neyi sevdigimi söyledimmi??????? sevgi herseye karsi olabilir her varlik olabilir ve her gegenstand olabilir.. ben arabami annemi babami ablami kardesimi abimi akrabami arkadasimi dostumu herseyi sevebilirim ve bunlarida cani gönülden sevebilirim.. neden her zaman sevgimizi icimizde tutuyoruz? neden herzaman gizlememiz gerekiyor? sevgi güzel bir sey degilmi? gördüyseniz bu sitenin bas sayfasindada cok güzel bir yazi var.. SEVMEYEN YASAYAN BIR ÖLÜDÜR BENCE SEVDIGINI SÖYLEMEYENDE YASAYAN BIR ÖLÜDÜR!!!!!!!!! neyi kast etdigimi hic bilmiyorsunuz!! Zitieren Link zu diesem Kommentar Auf anderen Seiten teilen Mehr Optionen zum Teilen...
Yusuf Geschrieben 6. März 2003 Teilen Geschrieben 6. März 2003 Bencede Güzel olan seyleri acikca söylemekte bir kusur yok. insanin sevdigini söylemesinden daha dogal ne olabilir ki ? Bazen insanlarin söylemek isteyipte söyliyemedigi seyler oluyor, bence burasi tam yeri. Dedigim gibi burasi bir ,, SIRA BENDE,, programmi .:thumbs: Vesselam Zitieren Link zu diesem Kommentar Auf anderen Seiten teilen Mehr Optionen zum Teilen...
Gast Geschrieben 7. März 2003 Teilen Geschrieben 7. März 2003 Seviyorsaniz, sadece yazmayin HAYKIRIN sevdiginizi... Seviyorsaniz, sadece söylemeyin dünyanin her kösesine yazin SEVDIGINIZI... .... bir gün sevdiginiz kisi ÖLECEK... o zaman gec kalmis olacaksiniz.... insan bir seylerin degerini kaybedince anliyor.... ne garip degil mi???? Yanindayken SEVIYORUM demiyorda, gidince ASLINDA SENI SEVMISDIM diyor.... Zitieren Link zu diesem Kommentar Auf anderen Seiten teilen Mehr Optionen zum Teilen...
Gast Geschrieben 7. März 2003 Teilen Geschrieben 7. März 2003 Merhaba Cankusum rumuzlu kardesim, Galiba prensimmmm kelimesini edit etmisiniz. Benim icin meselede degil zaten. Üzdüysem özür diliyorum. Ama demek istedigim, bilmem yazimda okudun mu üstte cok baska boyutlarin aski. Yani her hangi seni sevoyorum deyimi degiil. Öyle bir ask ki artik, sular durulur, seni seviyorum sözü bile utanir meydana gelmekten... Haydi buyrun dostlarim mecazi asktan hakiki aska gecelim...Hep beraber.. Evet insan sevdigini söylemeli haykirmali, belki de lisani hal diliyle demeli...Ama bu aradada sevip de beraber olamayanlari düsünmeli..Onlar da duyuyorlar. Onun icin sevdigi sevdigine sevdigini söylerse bu kafidir. Diye düsünüyorum... Ama size de saygi duymakla beraber son veriyorum.. Hayirli Cumalar Zitieren Link zu diesem Kommentar Auf anderen Seiten teilen Mehr Optionen zum Teilen...
Gast Geschrieben 7. März 2003 Teilen Geschrieben 7. März 2003 bizde sevgi budur: Seni Seviyorum kelimesi sadece bir kelime degil... bunu dedikden sonra, her sey degisir... bir insan kendini ucuyor gibi hisseder... Sevmek.... ne güzel bir duygu.... Allah´a sükür olsun... Seni Seviyorum demek, sevdigin kisiyle fanilesmek, yani onunla BIR olmak. O acsa, sende acikirsin, o aglarsa, sende aglarsin, Seni Seviyorum demek, ebedi cennetde seninle beraber olmak istiyorum, demek! Seni Seviyorum demek, bazen aglamak, bazen gülmek, bazen cosmak, bazen özlemek, bazen kavga etmek, bazen hüzünlenmek, .......ama HER ZAMAN SEVMEK.. evet beyzaade kardesim PRENSIMI SEVIYORUM:) Zitieren Link zu diesem Kommentar Auf anderen Seiten teilen Mehr Optionen zum Teilen...
Gast Geschrieben 7. März 2003 Teilen Geschrieben 7. März 2003 Canksum, bilmukabele. kat i surette yazdiklarina katiliyorum. Evet insani boyutta dedigin fevkalade dogru. Fakat, bilmem yukarida okdunmu, Ask i hakikiyi. Hani bir kavram var ya. Marifetullah, muhabbetullah, ve netice i itibariyle zevki ruhani.... Yani Rabbimizi ne kadar seversek, ne kadar tanirsak, o kadar da cevreyi ve bir o kadar da prensini sevebilirsin... Onun icin, ama cok önemli, önce Rabbi tanimak ve mahiyetimizi anlamak gerek... Zira ancak taniyan sever...Seven de yanar. Yanan da piser Vesselam.. Zitieren Link zu diesem Kommentar Auf anderen Seiten teilen Mehr Optionen zum Teilen...
Gast Geschrieben 7. März 2003 Teilen Geschrieben 7. März 2003 aleykümselam canim kardesim, cok haklisin önemli olan ALLAH icin sevmek ve burda olan herkez eminimki sevdigi herseyi ALLAH icin seviyor.. zaten bir insan nefsi icin severse o sevgi bu dünyalik olur,bu dünyalik olmayi birakalim..güzeligi bitince sevgi de biter.. seninde dedigin gibi insanlarimiz artik sureti icin seviyor peki ya bu güzelik bu genclik kalicimi? bunu bir düsünsek... ALLAH HEPIMIZI NEFSIMIZIN VE SEYTANIN SERRINDEN KORUSUN.. son olarakda sunu derim.. yaratilani severim,yaratandan ötürü bende prensimi bu yüzden seviyorum:D Zitieren Link zu diesem Kommentar Auf anderen Seiten teilen Mehr Optionen zum Teilen...
Gast Geschrieben 7. März 2003 Teilen Geschrieben 7. März 2003 Merhaba, simdi anlastik iste. Allah icin sev, Allah icin muhabbet et. Ask okyanusuna dalmali ve artik o engin denizden cik cikabilirsen... Bu da Allah askiyla olur.... yani: Biricik Anahtar! Duaniza muhtac Beyzaade Zitieren Link zu diesem Kommentar Auf anderen Seiten teilen Mehr Optionen zum Teilen...
Gast Geschrieben 7. März 2003 Teilen Geschrieben 7. März 2003 "Yaratilani severim, Yaratandan ötürü ... bu yeter iste... Zitieren Link zu diesem Kommentar Auf anderen Seiten teilen Mehr Optionen zum Teilen...
Yusuf Geschrieben 7. März 2003 Teilen Geschrieben 7. März 2003 SÖZDE YALAN YOKTUR, GÖZLERDE ASLA ! UNUTULMADIGIN SÜRECE, UNUTULDUGUNU SANMA , INSAN HERSEYDEN BIKAR AMA SEVDIKLERINDEN ASLA....... :love: Zitieren Link zu diesem Kommentar Auf anderen Seiten teilen Mehr Optionen zum Teilen...
Gast Geschrieben 8. März 2003 Teilen Geschrieben 8. März 2003 Kursunlardan gecerim ben bir benmiyim bir benmiyim yolum düstü sana Prensim dokunsalar ölecegim yolumuz dosgoru yoldur ölmek vardir dönmek yoktur sakin merak etme prensim sevenlerin yolu hakdir... Zitieren Link zu diesem Kommentar Auf anderen Seiten teilen Mehr Optionen zum Teilen...
Yusuf Geschrieben 8. März 2003 Teilen Geschrieben 8. März 2003 Yasiyorum Öylesine Hayatin sihri bozuldu Silindi bütün renkler Sensizim,yalnizim Bir garip haldeyim anlayacagin Ama yine seni ariyorum Andikça yaniyoruma Yaprak gibi dökülüyorum Sinemi sensiz dagliyorum Aglamak yakismaz amma artik agliyorum Seni bir serçenin göz yaslari kadar Çok ama çok seviyorum Hani serçeler agladigi vakit ölüyormus ya Son bir nefes Aliyorum, veriyorum,aliyorum Seni ariyorum bulamiyorum Yani yasiyorum öylesine. M.yildizdogan Zitieren Link zu diesem Kommentar Auf anderen Seiten teilen Mehr Optionen zum Teilen...
Gast Geschrieben 8. März 2003 Teilen Geschrieben 8. März 2003 Gönlümün bin bir yeri var.. Her yerin bir öyküsü var... Bi yerimde biri var AMA... Su kalbimi dagmi sanar? Haberin yok seni sordum daha dün yakinlarina, bilemem yerini senin, bi numaran kaldi bana.... Zitieren Link zu diesem Kommentar Auf anderen Seiten teilen Mehr Optionen zum Teilen...
Gast Geschrieben 8. März 2003 Teilen Geschrieben 8. März 2003 @Reis eh daha ne, nummarasi kaldiysa ara sor.. en cabuk bulacagin yer orasi.. neden baskalarina soruyorsun.. yerinide bulursun izinide:nut: Zitieren Link zu diesem Kommentar Auf anderen Seiten teilen Mehr Optionen zum Teilen...
Gast Geschrieben 8. März 2003 Teilen Geschrieben 8. März 2003 Yakarim, yikarim bulurum yine Nerde olursan olurum seninle Zitieren Link zu diesem Kommentar Auf anderen Seiten teilen Mehr Optionen zum Teilen...
Gast Geschrieben 8. März 2003 Teilen Geschrieben 8. März 2003 SEVGI sevdigin insani görmedigin halde, yani gözlerine bakamadigin halde, sesini duyamadigin halde, konusmadigin halde, hasret cektigin halde, cok uzaklarda oldugu halde, onu ölümüne sevmek isde budur SEVGI isde budur ...................ASK........ isde budur.....SABIR..... Zitieren Link zu diesem Kommentar Auf anderen Seiten teilen Mehr Optionen zum Teilen...
Gast Geschrieben 8. März 2003 Teilen Geschrieben 8. März 2003 Bende zaten görmedigim halde, yani gözlerine bakamadigim halde, sesini duyamadigim halde, konusmadigim halde, hasret cektigim halde, cok uzaklarda oldugu halde, ÖLÜMÜNE VE INADINA SEVIYORUM... Zitieren Link zu diesem Kommentar Auf anderen Seiten teilen Mehr Optionen zum Teilen...
Gast Geschrieben 8. März 2003 Teilen Geschrieben 8. März 2003 ya arkdaslar bende bir sorun var ben gitdikce daha cok seviyorum daha cok baglaniyorum daha cok hasret cekiyorum daha cok özlüyorum daha cok prensimi düsünüyorum hic aklimdan cikmaz oldu... varmi bunun ilaci??? :zahn: Zitieren Link zu diesem Kommentar Auf anderen Seiten teilen Mehr Optionen zum Teilen...
Gast Geschrieben 8. März 2003 Teilen Geschrieben 8. März 2003 Deh diyince gitmesse At, Su isteyince getirmesse Es, Birde evlat hayirsiz cikarsa, Ne isin var senin ölü evinde, Ölü senin evinde, Gir agla, Cik agla.... Deh diyince giderse At, Su isteyince getirirse Es, Birde evlat hayirli cikarsa, Ne isin var senin dügün evinde, Dügün senin evinde, Gir oyna, Cik oyna... Zitieren Link zu diesem Kommentar Auf anderen Seiten teilen Mehr Optionen zum Teilen...
Gast Geschrieben 8. März 2003 Teilen Geschrieben 8. März 2003 bunun aciklamasini yaparmisin reis bey anlamadimda yani askla ne alakasi var???????? bumu derdime deva? Zitieren Link zu diesem Kommentar Auf anderen Seiten teilen Mehr Optionen zum Teilen...
Gast Geschrieben 8. März 2003 Teilen Geschrieben 8. März 2003 hmmm peki aciklama icin tesekkür ederim.. yani herhalde kalbimde olmasa, sevmez özlemez hasret cekmez baglanmaz düsünmezdim dimi yani?? ama ben ilacimi buldum galiba danke.. Zitieren Link zu diesem Kommentar Auf anderen Seiten teilen Mehr Optionen zum Teilen...
Empfohlene Beiträge
Dein Kommentar
Du kannst jetzt schreiben und Dich später registrieren. Wenn Du ein Konto hast, melde Dich jetzt an, um unter Deinem Benutzernamen zu schreiben.