Jump to content
Qries Qries Qries Qries Qries Qries

Recommended Posts

Su an ne dinliyorum mhhhh

RAMSI ALIANI - R-Reicht Mixtape - 14 - Los Gehts (ft. SUMMER CEM) (2006)

bu sarki acayip !!!!

Ozgun - 03 - Yillar Yili

Dj Ergo RmX2006 Askin Yalanmis

06 - Gulben Ergen-Yalnizlik

bunlar da fena degil

diese lieder höre am meisten in moment!

• Replies 1.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

@Efsaneeeeeeeeeeeee

@Efsaneeeeeeeeeeeee

@Efsaneeeeeeeeeeeee

kardes sana yazdigim yaziyi okumadin herhalde

ben sadece günaha girmeni istemiyorum ama sen ilaki istiyorsan günaha girmek kendin bilirsin, ama okumadiysan oku lütfen!!!!!!!!!!

@ Sahra

Okumadim degil. Okudum. Sen onu bana söyleyene kadar ben öyle birsey dumamistim sarkinin icinde. hatta sen söyledikten sonra bile duymadim. ben sarkilari süzerek dinledigimi söyliyeyim sana. yoksa dinledigim bushido sarkilari da o kadar iyi degil yani... ama yine de Allah razi olsun. bir de insanlarin ne dinledigine degil, nasil dinledigine bakmak lazim. bence...

@ amira

bunula ne demek istedin? anlamadim

"Yinede: Su kara listedeki sarkilari cok seviyorsun bence"

Asli - Sen de Unut

Asli - Artik sevgilim degilsin

@efsane

Kardes, kimse senin dinledigin sarkilara bir sey demiyor. Istedigini dinle. Fakat Forumlarin diger bölümlerinde imandan, risaleden veya ihlasdan bahsediyorsun, sonrada burada en büyük günah olan sirk icerikli bir sarki yaziyorsun. adam sarkisinda Kiza tapmaktan bahsediyor. Sen bunu hangi niyetli dinlersen dinle, hakikat ortada.

Onun icin bende biraz sasirdim, yanlis anlama yani. Yoksa ne dinlersen dinle, bize ne ;-)

Kara Listeye muhakkak bir göz at :-D

@efsane

merak etme degerli kardesim. Yazdigini cok iyi okudum. Fakat son cümlende "Nasil dinlendigine bakilmali" yazmissin. Bu kelime yalnis anlasilabilir diye sana yazdim. Mesela onu okuyan bir genc söyle düsünebilir: "Tamam dinledigim sarki isyankar olabilir. Fakat ben öyle dinlemiyorum." Sen belki böyle demek istemedin, fakat öyle anlasilabilir. Unutma bu umuma acik bir sayfa.

Ikincisi: kim itta etti kadin sesinin külliyen haram oldugunu?? Kara Listede böyle bir sey yazmiyor.

Insanlar varki...gözleri harami görmez artik, cünkü dogrudan baska birsey görmez..

Insanlar varki...dilinden haram dökülmez, cünkü dilinden hic ona yakin birsey bile cikmamis..

Insanlar varki...harami duymaz, cünkü algilamaz bile...

Bunlar herkeze nasip olmaz tabi...

eger müzigin bir kismi caiz degilse o kismini keselim lütfen eger yinede dinelemk istiyorsaniz.