Gast Geschrieben 18. März 2003 Teilen Geschrieben 18. März 2003 @ cankusum bu herkez biliyor demissin sanirim herkez bilmiyor bazen insanlar o kadar fani aska daliyorlarki bu ask hissini veren yüce Mevlayi unutyorlar malesef yine anlasiyorki insanlar nankör ( sözüm meclisten disari) duaya muhtac kardesiniz Zitieren Link zu diesem Kommentar Auf anderen Seiten teilen Mehr Optionen zum Teilen...
Gast Geschrieben 18. März 2003 Teilen Geschrieben 18. März 2003 @Fatma güzel kardesim,iyi niyetli kardesim ben burda olan kardeslerimizden bahsetmistim, aksisi buraya zaten yakismaz.. haksizmisim?? Zitieren Link zu diesem Kommentar Auf anderen Seiten teilen Mehr Optionen zum Teilen...
Gast Geschrieben 18. März 2003 Teilen Geschrieben 18. März 2003 ama ALLAH icin seversek,sevdigimizi kaybetsek bile,ona kavusacagimizi bildigimiz icin bu üzüntümüz sevince dönüsebilir hatda heycanla o günümüzü bekleriz cünki webmasterinde dedigi gibi EBEDI beraber olacagimiz bir yer.. midemize varana kadar herseyi düsünen ALLAH nasil olurda insanlarin siddetle arzuladigi EBEDI hayati düsünmez??(3.Lema) HASA .. sevdigimizle fani dünyada fanilesmek ebedi dünyadada hic ayrilmamacasina beraber olacagiz insaallah..Amin.. Zitieren Link zu diesem Kommentar Auf anderen Seiten teilen Mehr Optionen zum Teilen...
Webmaster Geschrieben 18. März 2003 Teilen Geschrieben 18. März 2003 Aynen bacim. Asiklarin, sevenlerin tesellisi: EBEDI ALEMDE YENIDEN KAVUSMAK!!! Zitieren Link zu diesem Kommentar Auf anderen Seiten teilen Mehr Optionen zum Teilen...
Gast Geschrieben 19. März 2003 Teilen Geschrieben 19. März 2003 ne kadar kavusacagimi bilsemde sevdiklerimle onlarin bu dünyada yoklugu bana yinede aci verir tamam teselli kesin bulurum,ama yinede insan üzülmezmi?hatiralar aklina geldikce,gözyasi dökmezmi? evde yalniz kalinca,yoklugunu hissedince insan... hasrtelik cekerken bile insan sevdigini nasil özlüyor, hemen kavusmak istiyor..öyle bir ayrilik daha cok hasret cektirecek,daha cok özletecek..ama sevdigin geri dönmeyecek,yollarini gözleyemiyeceksin, ancak o senin yollarini gözleyecek.. sükür Mevlaya ki Ebedi beraber olacagimiz bir yer olacak.. Allah bizleri aci cekmeyenlerden eylesin..amin.. Zitieren Link zu diesem Kommentar Auf anderen Seiten teilen Mehr Optionen zum Teilen...
Webmaster Geschrieben 19. März 2003 Teilen Geschrieben 19. März 2003 ... Zitieren Link zu diesem Kommentar Auf anderen Seiten teilen Mehr Optionen zum Teilen...
Gast Geschrieben 20. März 2003 Teilen Geschrieben 20. März 2003 arkadasin icin AMIN diyim bari.. gercekdende kolay degil.. Zitieren Link zu diesem Kommentar Auf anderen Seiten teilen Mehr Optionen zum Teilen...
Gast Geschrieben 20. März 2003 Teilen Geschrieben 20. März 2003 ASK belki de, ACZI MUTLAK, FAKRI MUTLAK, SÜKRÜ MUTLAK, SEVKI MUTLAK ile anlasilabilir.... Zira bunlar aynel yakin benimsendiginde, zuhurlar baslayiverir.... Zitieren Link zu diesem Kommentar Auf anderen Seiten teilen Mehr Optionen zum Teilen...
Gast Geschrieben 20. März 2003 Teilen Geschrieben 20. März 2003 merhaba arkadaslar, düsünsenize moraliniz bozuk,suratiniz asik,hic neseli degilsiniz,sorunlariniz problemleriniz aklinizdan geciyor, icinizde belirtisiz sikinti var,nedensiz sebden dolayi aglamak istiyorsunuz..ve sonra, sonra sevdiginiz yani canim,kanim Prensim dediginiz insan sizi ariyor, ve size güzel bir söz söyliyor,inanin arkadaslar o an ne problem nede sikinti kaliyor,sanki ucuyorsunuz,mutlulukdan agliyorsunuz..yani arkadaslar Ask budur, Ask sevdigin insanin seni en moralsiz gününde iki kelime ile mutlu edebilmesidir,mutluluk surda kalsin sizi dünyanin en mutlu insani edebilmesidir.. Zitieren Link zu diesem Kommentar Auf anderen Seiten teilen Mehr Optionen zum Teilen...
Gast Geschrieben 21. März 2003 Teilen Geschrieben 21. März 2003 Iyi gündede, kötü gündede, hem iyi gün dostu, hem kötü gün dostu.... .... bulduysan ne mutlu... Zitieren Link zu diesem Kommentar Auf anderen Seiten teilen Mehr Optionen zum Teilen...
Gast Geschrieben 23. März 2003 Teilen Geschrieben 23. März 2003 yanimdasin Prensim,peki o halde neden hala hasret cekiyorum?neden seni özlüyorum?neden icimde bir hüzün var?..tekrar ayrilacakmiyiz??..hayir lütfen sakin bunu deme!! ..ibrahim sadrinin dedigi gibi ben senin gidisini seviyorum,cünki sana alismakdan korkuyorum diyemiyorum ben,cünki alismisim bile sana..peki ben sensiz ne yapacagim simdi?hic düsünmezmisin benim halimi? suan yalniz gözlerimden akan yaslar konusuyor, ve gelsene prensim diyorlar,nerede senin gözlerin,hani benim canim?? sana kalbimi,yüregimi,sevgimi,askimi verdigim halde birakacaksin beni öylemi????peki tekrar ne zaman görecem senin o Nur yüzünü??..bilmiyorsun öylemi..ahhhh oysa bir bilsen sana nasil ihtiyacim var..evet Seni Seviyorum.. (cankusum) Seni Seviyorum.. Ne güzel sey seni seviyorum demek Sevdigini söyleyebilmek ne güzel Her baharda gece gündüz her saniye Seni seviyorum Seni seviyorum Seviyorum seni diyebilmek ne güzel Bir kere sevdaya tutulmayagör Ateslere yandiginin resmidir Asik dedigin mecnun misali kör Ne bilsin alemde ne mevsimidir Çünküsü yok nedeni yok sevmenin Zamani hiç yok, dakikalar zaman üstü Utangaç bir gecenin kucaginda Yagmurlar vuruyor pencereme Askin vuruyor kalbimin kiyilarina Gecenin bu çildirtan yalnizliginda Askin ayak seslerinin duyuyorum yüregimde Ve hasretin içimde Seni seviyorum Sesinin duymak istiyorum uyumadan önce Sabahlara kadar konusmak Hiç kapatmamak telefonu Ayni düslere uyumak sonra Ve uyanmak ayni günese Yasamaksa seni sevmek Ben hiç ölmedim Seni seviyorum.. Zitieren Link zu diesem Kommentar Auf anderen Seiten teilen Mehr Optionen zum Teilen...
Yusuf Geschrieben 23. März 2003 Teilen Geschrieben 23. März 2003 senin cankusun kim, misawadan biri mi? Bunun adi yok mu? Bu kadar sevdigine göre , senin icin cok önemli olmali. ----------------------------------------------------- Ayrilik küçük sevgileri öldürür ama büyük sevgileri güçlendirir. Tipki rüzgarin mumu söndürüp yangini güçlendirdigi gibi. Zitieren Link zu diesem Kommentar Auf anderen Seiten teilen Mehr Optionen zum Teilen...
Gast Geschrieben 24. März 2003 Teilen Geschrieben 24. März 2003 @Yufus tabiki adi var,maden cok merak etdin bende seni kirmayacagim, adi:..Prens.. @Reis hasret cekmek cok hüzünlü,helede deli gibi seviyorsaniz.. tekrar kavusma gününü ayni sizin dediginiz gibi iple cekiyorum,düsünsenize Reis bey o yanimdayken onu özlüyordum doyamiyordum, peki simdi???yanimda yokken?? Bu Duygu anlatilmaz Bu duygu tarif edilmez ancak ve ancak yasanir.. Zitieren Link zu diesem Kommentar Auf anderen Seiten teilen Mehr Optionen zum Teilen...
Gast Geschrieben 24. März 2003 Teilen Geschrieben 24. März 2003 bunu Reise ve Cankusuma armagan ediyorum biraz asiklara benziyorlar:) gidecek yerimmi var?? diyecek sözümmü var?? bunu eller anlamaz?? sana ihtiyacim var.. Allah herkezi sevdigine kavustursun..Amin.. Zitieren Link zu diesem Kommentar Auf anderen Seiten teilen Mehr Optionen zum Teilen...
Gast Geschrieben 25. März 2003 Teilen Geschrieben 25. März 2003 Kiskanmak hakkinda ne düsünüyorsunuz? Zitieren Link zu diesem Kommentar Auf anderen Seiten teilen Mehr Optionen zum Teilen...
Yusuf Geschrieben 25. März 2003 Teilen Geschrieben 25. März 2003 Ne desem yalan olur simdi. Kiskanclik Güvensizlikten kaynaklanir. Böyle birseyde kadinlarin gururunu kirabilir. Ona Güvenmediginizi zannedebilir,tabi Hakli olarak. Ben asla Kiskanmam desem yalan olur. Ama eniyisi kiskansanda belli etmemek, KISKAN AMA CAKTIRMA taktigini tavsiye edebilirim size:thumbs: Zitieren Link zu diesem Kommentar Auf anderen Seiten teilen Mehr Optionen zum Teilen...
Gast Geschrieben 25. März 2003 Teilen Geschrieben 25. März 2003 kiskanmak cok güzel bir soru.. kiskanmak gayet dogal birsey,ben prensimi mesela cok kiskaniyorum,bunun sebebi ise onu cok sevdigimden ileri geliyor. Zitieren Link zu diesem Kommentar Auf anderen Seiten teilen Mehr Optionen zum Teilen...
Gast Geschrieben 25. März 2003 Teilen Geschrieben 25. März 2003 selamun aleyküm.. kiskanmak güvensizligi göstermez,güvensiz zaten sevgi olmadigini düsünüyorum,güvensizlik süphe ve korku getirir böylede ne bir yuva ne bir iliski sürdürülür.. her insan sevdigi insani kiskanir,art niyetli bir kiskanmak olmadigi sürece cok güzel bir sey sevdigini kiskanmak.. sevdiginiz insan cok uzaklardaysa ve siz onu göremiyorsaniz onu gören hic tanimadiginiz insani bile kiskanirsiniz.. ama kiskanmaninda bir siniri vardir!!! kiskanmak eger bir takim yasaklamalari getiriyorsa,bu olur olmaz tartismalara sebeb olur.. kiskanmak kesinlikle o kisiyi cok sevdigini gösterir!!! Zitieren Link zu diesem Kommentar Auf anderen Seiten teilen Mehr Optionen zum Teilen...
Yusuf Geschrieben 25. März 2003 Teilen Geschrieben 25. März 2003 Kiskanmak,,yani merak etmek. Sevdigin kisiye güveniyorsan,niye kiskaniyorsun? Hem sevdigini söyle , hem ona güvendigini söyle. hemde bir ufacik olayda ,hemen bir Aciklama iste,, bumu karsilikli güven. Böyle bir Aile yürümez. mesela sizi cekemeyen biri ,ortaya bir laf atar,ve derki senin Hanimi veya Beyi bir kadinla veya bir Erkekle gördüm. sizde hic düsünmeden o iftiraya ugrayan insandan Bosanmak istiyebilirsiniz. Böylece kiskanclik yüzünden bir Aile Daglir. Onun icin YARGISIZ INFAZ yapmadan önce , hisslerimizle degil, aklimizla hareket edelim. Zitieren Link zu diesem Kommentar Auf anderen Seiten teilen Mehr Optionen zum Teilen...
Gast Geschrieben 25. März 2003 Teilen Geschrieben 25. März 2003 yusuf kardesim, cok haklisin tabiki,böyle yuva asla yürümez.. Adim Adim Evliligi okuyanlar her konuda nasil davranacaklarini,nasil haraket edeceklerini bilirler.. böyle bir olayda esler beraberce otutrur mesveret yapar ve birbirlerini daima korurlar,böyle bir dedikodudan dolay ayrilanlar,zaten evliligin ne oldugunu bilmemisler.. ve evlilikde ne yapilmasi gerektigini nasil davranilmasi gerektigini anlayamamislar.. kardesim yinede kiskancligin güvenle hic bir alakasi yok insan sevdigi insani kiskanir!!bu ona güvenmiyor demek degildir.. kiskanclik sadece sevgiliye veya ese karsi olmasi gerekmez, ben cok sevdigim bir dostumuda kiskanabilirim.. bence burda güven ve kiskancligi tamamen ayirmamiz gerekiyor!!! bir önceki yazimdada dedigim gibi güven olmadan birini sevemezsin!!! önce güven sonra sevgi.. Zitieren Link zu diesem Kommentar Auf anderen Seiten teilen Mehr Optionen zum Teilen...
Gast Geschrieben 25. März 2003 Teilen Geschrieben 25. März 2003 BENI BANA VER,BENI BENDEN ANLA UZAT ELLERINI,KAPAT GÖZLERINI HISSET SEVDIGIMI,BENI BENDE ANLA YEMIN ETDIM SANA BEN SEVEMEM SEVEMEM SENDEN BIR BASKASINA GÖNLÜMÜ VEREMEM YEMIN ETDIM SANA BEN SEVEMEM SEVEMEM SENDEN BIR BASKASINA GÖNLÜMÜ VEREMEM ACITIR ICIMI YOKLUGUN,ERITIR BEDENIMI.. Zitieren Link zu diesem Kommentar Auf anderen Seiten teilen Mehr Optionen zum Teilen...
Yusuf Geschrieben 25. März 2003 Teilen Geschrieben 25. März 2003 söylediklerine aynen katiliyorum, güven evlilikte cok önemli bence. ----------------------------------------------------- Hayat kisa,ölüm yakin. Kirginlik,ise sevgiye mutluluga engel. Gurur yikar,elde olan tüm güzellikleri Her zaman, su anin son sansinmis gibi düsün, Sevdiklerini üzme. Seni sevenleri kaybetme. Zitieren Link zu diesem Kommentar Auf anderen Seiten teilen Mehr Optionen zum Teilen...
Gast Geschrieben 25. März 2003 Teilen Geschrieben 25. März 2003 Ben Yunusum,bir careyim. Ne akilli, ne divaneyim. Gah eserim Yollar gibi, Gah Cosarim Seller gibi. Gel gör beni ASK neyledi Gel gör beni ASK neyledi Gel gör beni ASK neyledi Gel gör beni ASK neyledi Gel gör beni ASK neyledi Gel gör beni ASK neyledi Gel gör beni ASK neyledi Gel gör beni ASK neyledi Gel gör beni ASK neyledi Gel gör beni ASK neyledi Gel gör beni ASK neyledi Gel gör beni ASK neyledi Gel gör beni ASK neyledi Gel gör beni ASK neyledi Gel gör beni ASK neyledi Gel gör beni ASK neyledi Gel gör beni ASK neyledi Gel gör beni ASK neyledi Gel gör beni ASK neyledi Gel gör beni ASK neyledi Gel gör beni ASK neyledi Gel gör beni ASK neyledi Zitieren Link zu diesem Kommentar Auf anderen Seiten teilen Mehr Optionen zum Teilen...
Webmaster Geschrieben 26. März 2003 Teilen Geschrieben 26. März 2003 Evet, Yusuf Kardes iki kelimeyi bir birine karistiriyor. Güvenmek ve Kiskanmak. Kiskanmak gercekden insanin sevgisini gösterir. Evet, yanlis anlamadiniz..... Gerici filanda degilim Kiskanmak, insanin sevdigini gösterir. Hatta, esini kiskanmamak, insani perisan eden günahlardan bir tanesi. Esini kiskanmayan biri, tabir-i caizse, DELI olmali.... Güven meselesi olmassa, zaten olmaz....... Zitieren Link zu diesem Kommentar Auf anderen Seiten teilen Mehr Optionen zum Teilen...
Gast Geschrieben 26. März 2003 Teilen Geschrieben 26. März 2003 evetttttttttttttttt kiskanclik kesinlikle sevmekden ileri gelir... ben prensimi deli gibi sevdigim icin cokkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk kiskaniyorum aynen songülün dedigi gibi güvenmekle kiskancligin hic alakasi yok kesinlikle ayri katagorilere giren konular bunlar.. kiskanmasiz sevgi olmaz,kiskanmazsaniz sevdiginiz kisiye deger vermediginiz anlasilir,kiskanclikda bir nevi sevdiginiz kisiyi ne kadar cok sevdiginizi ne kadar cok deger verdiginizi gösterir!!!! ........SEVMEK COK GÜZEL,eger sevilen PRENSIM olursa:D Zitieren Link zu diesem Kommentar Auf anderen Seiten teilen Mehr Optionen zum Teilen...
Empfohlene Beiträge
Dein Kommentar
Du kannst jetzt schreiben und Dich später registrieren. Wenn Du ein Konto hast, melde Dich jetzt an, um unter Deinem Benutzernamen zu schreiben.